- Reaction score
- 5.395
Συγκλονιστική, ακριβώς. Του τύπου κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το χάσω.Επιπροσθέτως. Αν ακουσουμε μουσικη μ ενα συστημα που κατεβαινει στα -25 χερτζ ενα στα -20 χερτζ , ενα αλλο στα -15 κι ενα ακομη στα -10 χερτζ ποσοι θα καταλαβουν την διαφορα? (παντα μιλαμε για σαμπς που τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι κοινα) Αν καποιος την καταλαβει, για τι ειδους διαφορα θα μιλαμε? Συγκλονιστικη? Απ αυτες που λες....κατι τετοιο δεν πρεπει να το χασω? Η περισσοτερο εστιαζομαστε σε ψιλοανουσιες ακαδημαικες συζητησεις τυπου "ναχαμε να λεμε"
δε θέλω τέτοια, ρίχνεις το επίπεδοσύριζα
Αυτό όμως πρέπει να ισχύει προς όλες τις πλευρές.....Το "δεν έχω χώρο" του Α και του Β είναι ίδιο με το "έχω γρήγορο αμάξι" ενός που έχει 1200 και του άλλου με Ferrari.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται το χώρο του διαφορικά όπως επίσης και που αρχίζει να νιώθει πίεση, είτε ψυχολογικά είτε αισθητικά. Εκεί που ο ένας βάζει άλλα τόσα ο άλλος δεν θέλει να τα βλέπει. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει ή δεν έχει χώρο. Δεν υπάρχει κανόνας.
Κάποιος θα έρθει σπίτι μου και θα μου πει ότι χωράνε άνετα 2 16αρια. Αυτό που θα του πω είναι ότι θέλει ψυχίατρο και άμεσα μάλιστα.
One man's ceiling is another man's floor.
ΕννοείταιΑυτό όμως πρέπει να ισχύει προς όλες τις πλευρές.....
Όχι βέβαια, απλώς σε έπιασε μανία.Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι έχεις χώρο.
Δεν γίνεται, τρίζει το σπίτι. Είναι ήδη αρκετά δυνατάΣτο τρίτο που λες εγώ αναφέρομαι ως στόχο, δηλαδή στην επέκταση στα 10-20Ηz.
Όχι ρε τρελέ!Κώστα σου νοικιάζω το σαλόνι μου να γουστάρεις . Κάπου στα 80 τμ .
Είσαι να το γιομίσεις σαμπς? Κι ότι άλλο θέλεις να δούμε τι θα βγεί?
'Ανετα. Μπορεί να είναι και μέτρο. Μπορεί και να μην υπάρχει τίποτα εκεί. Κενό.ότι σε έναν χώρο 35τμ δεν υπάρχει ούτε μισό μέτρο κενό για κατασκευή καμπίνας