- Reaction score
- 88.659
Πήρες Umik κ.Χρήστο;Ασταδιαλα ρε φαλακροκορακες δε λετε τιπτα ε θα τα βρω μονος μου![]()
Πήρες Umik κ.Χρήστο;Ασταδιαλα ρε φαλακροκορακες δε λετε τιπτα ε θα τα βρω μονος μου![]()
Δεν θα ειναι απλό, δεν γίνεται με μια απλή οδηγία εδώ. Θελει πολύ διάβασμα στα Αγγλικά.οχι αλλα μπορω να βαλω το μετρητηκο μικροφωνο απ το ομνιτρονικ το πρωι που το εβαλα μετραει κανονικα αυτα τα κοκκινομαυρα που εβαλες αυτα μου εβγαλε και εμενα αλλα ειπαμε ασχιετος
ευρηκα ευρηκα θα διαβασω και και θα σε πω
Μπαδημητρη, εχω και sound level meter ψηφιακο απ οτι διαβαζω κανει για τη δουλεια
Εγώ πάντως τα εβγαλα 100db στην προηγούμενη σελίδα. Υπαρχει διαφωνία.80 καθαρά ντεσιμπελ είναι υπεραρκετά.
Άντε, μέτρα να σε δω κ. ΧρήστοΟι ντοκτορες πινουν μπυρες αιντε εγω να δω προκοπη ευγε νεοι μου παντα τετοια![]()
μρε δημητρη αλλα λεει εδωGetting Started with REW
www.roomeqwizard.com
Στις μονομαχίες επιβάλλεται κανονική μπύρα, με αλκοόλ.Τα χερούλια μην ξεχάσετε!![]()
αμα δεν με πεις τη να μετρησω; θελω καθοδηγηση γαμοτι μου, δεν διαβαζει και ο συντροφος χαρης να απευθυνομουν στον ταβαριτςΆντε, μέτρα να σε δω κ. Χρήστο
Τι να σου πω; Πρέπει να μιλάμε μέρες. Διάβασμα θέλει, δεν είναι ευκολακιαμα δεν με πεις τη να μετρησω; θελω καθοδηγηση γαμοτι μου, δεν διαβαζει και ο συντροφος χαρης να απευθυνομουν στον ταβαριτς
Αφου μαζευει για gayθαν τωρα. Τι του λες?Έχεις δει σε τί τιμή παίζει αυτό:
![]()
Λέω, μήπως θέλεις να στοιβάξεις μερικά ακόμη...