Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
11.409
Με τα μέσα κυκλοφορεί, όπου μπορεί. Τα αυτοκίνητα τα θεωρεί περιττά, για μέσα στην πόλη
Εκεί στο Λονδίνο έμαθα ότι έχουν διόδια για να βάλεις αυτοκίνητο μέσα στο κέντρο και επίσης πανάκριβα πάρκινγκ.

μιας και μιλαμε για θυληκα , εμενα δε με χαλαει καθολου η αμερικανα θυγατερα των γειτονων του EAR... :boast:
Δε μου τα είπες αυτά, Κώστα, όταν ήρθα!

Reaction score
2.866
Σημεία των καιρών: ήρθε ο ανωτέρω και πάρκαρε μέσα στον περιφραγμένο δικό μου χώρο για τα ΙΧ του σπιτιού, οπότε σε ένα σπίτι ήταν παρκαρισμένα 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Πόσοι άραγε να έχουν στην αυλή τους τέτοιο σκορ EV; 😂😁🤣
Ναι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει :laugh: .

Άκαρδε 😥 ...

Reaction score
1.952
Ναι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει :laugh: .

Άκαρδε 😥 ...
Ηθελε το ρεύμα για το infinite headroom

Reaction score
24.046
στέργιο αστοναυτον
6 απριλίου ραντεβού στο αμφιθέατρο δήμου πελλας. θα έχω και βαζελίνη για όποιον ξεχάσει

Reaction score
24.046
και να σκεφτείς οτι στις τουαλέτες που έχει στο υπόγειο δεν ανάβουν φώτα γιατί υποτίθεται είναι κλειστός ο χώρος. με φακό στριμωχνόμαστε στα σκοτάδια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi