- Reaction score
- 1.952
ΩΩΩΩΩΠ να την και εδώ η γειτόνισσαααααα........μιας και μιλαμε για θυληκα , εμενα δε με χαλαει καθολου η αμερικανα θυγατερα των γειτονων του EAR...
ΩΩΩΩΩΠ να την και εδώ η γειτόνισσαααααα........μιας και μιλαμε για θυληκα , εμενα δε με χαλαει καθολου η αμερικανα θυγατερα των γειτονων του EAR...
οι κινεζες ας φανε κανα φιδι/πολυπριζο.Δεν κινδυνεύεις , δεν τρώνε μαϊμούδες οι αμερικάνες
Εκεί στο Λονδίνο έμαθα ότι έχουν διόδια για να βάλεις αυτοκίνητο μέσα στο κέντρο και επίσης πανάκριβα πάρκινγκ.Με τα μέσα κυκλοφορεί, όπου μπορεί. Τα αυτοκίνητα τα θεωρεί περιττά, για μέσα στην πόλη
Δε μου τα είπες αυτά, Κώστα, όταν ήρθα!μιας και μιλαμε για θυληκα , εμενα δε με χαλαει καθολου η αμερικανα θυγατερα των γειτονων του EAR...
Εκεί στο Λονδίνο έμαθα ότι έχουν διόδια για να βάλεις αυτοκίνητο μέσα στο κέντρο και επίσης πανάκριβα πάρκινγκ.
Ναι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει .Σημεία των καιρών: ήρθε ο ανωτέρω και πάρκαρε μέσα στον περιφραγμένο δικό μου χώρο για τα ΙΧ του σπιτιού, οπότε σε ένα σπίτι ήταν παρκαρισμένα 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα!
Πόσοι άραγε να έχουν στην αυλή τους τέτοιο σκορ EV;
Ηθελε το ρεύμα για το infinite headroomΝαι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει .
Άκαρδε ...
Γίνονται όργια σε δημοτικά κτήρια;6 απριλίου ραντεβού στο αμφιθέατρο δήμου πελλας. θα έχω και βαζελίνη