Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.656
o EAR μιλαει με μετρησεις και μετρημενα κουκια μπριτζολακια.
Δεν κινδυνεύεις , δεν τρώνε μαϊμούδες οι αμερικάνες
οι κινεζες ας φανε κανα φιδι/πολυπριζο.

Reaction score
11.436
Με τα μέσα κυκλοφορεί, όπου μπορεί. Τα αυτοκίνητα τα θεωρεί περιττά, για μέσα στην πόλη
Εκεί στο Λονδίνο έμαθα ότι έχουν διόδια για να βάλεις αυτοκίνητο μέσα στο κέντρο και επίσης πανάκριβα πάρκινγκ.

μιας και μιλαμε για θυληκα , εμενα δε με χαλαει καθολου η αμερικανα θυγατερα των γειτονων του EAR... :boast:
Δε μου τα είπες αυτά, Κώστα, όταν ήρθα!

Reaction score
2.873
Σημεία των καιρών: ήρθε ο ανωτέρω και πάρκαρε μέσα στον περιφραγμένο δικό μου χώρο για τα ΙΧ του σπιτιού, οπότε σε ένα σπίτι ήταν παρκαρισμένα 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Πόσοι άραγε να έχουν στην αυλή τους τέτοιο σκορ EV; 😂😁🤣
Ναι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει :laugh: .

Άκαρδε 😥 ...

Reaction score
2.100
Ναι ρε, αλλά δε μ' άφησες να φορτίσω και μετά χάθηκα σε κάτι χωράφια δίπλα σταεροδρόμιο στις 01:00 ψάχνοντας ένα φορτιστή που ακόμα δεν υπάρχει :laugh: .

Άκαρδε 😥 ...
Ηθελε το ρεύμα για το infinite headroom

Reaction score
24.152
και να σκεφτείς οτι στις τουαλέτες που έχει στο υπόγειο δεν ανάβουν φώτα γιατί υποτίθεται είναι κλειστός ο χώρος. με φακό στριμωχνόμαστε στα σκοτάδια

gonis

Luger
Reaction score
12.199
Ηρθε και η δική μου σειρά να επισκεφθω το τσαρδί του @costas EAR:)
Με αφορμή μια συντομη επίσκεψή μου στην Θεσσαλονίκη,επικοινώνησα με τον Κωστα και του εξέφρασα την επιθυμία να επισκεφτώ το χώρο του.Η ανταπόκριση άμεση και το service άψογο!Με παρέλαβε από Πυλαια που θα διανυκτέρευα και με ενα τρομοτεσλα φτάσαμε στον προορισμό.
Κατευθειαν ποτήρια-πάγος-ουίσκι και κάτω όροφος.Εξαιτιας των φωτο εδώ,ένοιωσα ότι έχω πάει πολλές φορές στον χώρο του o_O
Πριν κάποια χρόνια όταν πήγαινα σε ενα νεο χώρο για ακρόαση,οι πρώτες ματιές έπεφταν στο ρακ,στα μηχανήματα,στα καλώδια πίσω από τα ηχεία…Εδώ το βλέμμα μου έπεσε στα ιπτάμενα ηχεία και σαμπ:p
Πραγματικα εντυπωσιακές οι κατασκευές που στηριζουν ηχεία και σαμπ πάνω και κάτω όλα δια χειρός Μιχάλη Μελιδη από οτι με ενημέρωσε ο Κώστας :hi:
Με το ταμπλετ στο χέρι ξεκίνησα να ακούω κομμάτια δικής μου επιλογης μέσω Tidal-Roon.Απο τις πρώτες νότες κατάλαβα ότι δεν υπάρχει άνω όριο στη στάθμη και το χαμηλό σβήνει- αποσβένει- εξαφανίζεται σε χρόνο μη μετρήσιμο δινοντας,υποθέτω,στο υπόλοιπο συχνοτικο εύρος περιθώριο να ακουστει σωστοτερα.Λίγο απλοϊκή η αναλυση μου αλλά αυτό το μπάσο δεν είναι σαν τα υπόλοιπα:oΔεν τρως τη μποτιά στο στηθος αλλά ούτε στο Μέγαρο την τρως ακούγοντας συμφωνικες ορχήστρες με πολλά όργανα;)
Ο Κώστας μου είπε ότι όλα τα κομμάτια που ακουσα ήταν από stereo σε Atmos upmix αλλά αυτό που αντιλαμβανόμουνα ήταν ξεκάθαρα στερεοφωνικη μουσικη σκηνή χωρις ιπταμενους κροκόδειλους και κινούμενα εκλησιαστικα όργανα .Η σκηνη σε διαστάσεις,ύψος- βάθος,χωρίς να υστερεί,δεν με εντυπωσίασε,ακόμη έχω reference APA με κάτι παλιό Lipinski όπου όλα ήταν χαρτογραφημένα σε 3 διαστάσεις και ξεχώριζες ακόμη και τις σειρές στις μεγάλες χορωδίες:)
Σειρά του Κώστα να μου βάλει immersive εγγραφές από την δισκοθήκη του
Από το πρωτο λεπτό έπαθα σοκ με αυτό που άκουγαo_O
Δεν είχα ξανά ακουσει immersive στη ζωή μου και διαλεξα να ακούσω στου Κώστα:(
Δεν θα περιγράψω γιατί είμαι εντελώς ανεκπαίδευτος σε αυτό το άκουσμα αλλά ξεκάθαρα είναι άλλη λίγκα!
Οπωσδηποτε θέλω να ξαναπάω και να ακούσω μόνο immersive.
Μαλλον μιλάμε για το πιο μελετημενο immersive σύστημα στη χώρα μας με πολύ μα πάρα πολλή μελέτη από τον ιδιοκτήτη ,και από όσο είδα και κατάλαβα,σημαντικές πινελιές από τον Μελιδη γιατι αυτη η ακρίβεια στις αποστάσεις για την στήριξη τόσων ηχείων και τόσων σάμπς δεν πετυχαίνεται με hiend rack και βάσεις αλλά με custom λύσεις απο επαγγελματία!
Εχουν περάσει 3 μέρες από την Κυριακή που ακουσα το σύστημα του Κώστα και ακόμη με συλλαμβάνω να σκέφτομαι πόσο απυθμενο και ακαριαίο ήταν το μπάσο στο χώρο του Κώστα:hi:
μήπως κάποιο άλλο καλώδιο έδινε ύψος και βάθος στη σκηνή στο upmix;:oops:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.671
Εχουν περάσει 3 μέρες από την Κυριακή που ακουσα το σύστημα του Κώστα και ακόμη με συλλαμβάνω να σκέφτομαι πόσο απυθμενο και ακαριαίο ήταν το μπάσο στο χώρο του Κώστα:hi:
Αυτό είναι το waveforming, είναι πραγματικά μοναδικό, η trinnov όπως κατάλαβες το έχει τερματίσει, και η δική σου ματιά στο θέμα των χαμηλών συχνοτήτων είναι σίγουρα "εξασκημένη", καθώς διαθέτεις τα kii με τις βάσεις τους, με το γνωστό καρδιοειδές τους πλεονέκτημα. 😎

Την επόμενη φορά θα είναι full immersive το μενού, και θα κλείσουμε με καμιά ταινία, κάτι με βαθύ νόημα, κάνα Σπάιντερμαν, Άιρονμαν, ή έστω Κινγκ Κονγκ. 🥳

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.728
ρε συ Εαρ σκατ@ τικτοκερ μου είσαι...βάζε μια γκοπρο να γράφει αντιδράσεις να τα ανεβάζεις...
Από το πρωτο λεπτό έπαθα σοκ με αυτό που άκουγαo_O
θ χ3στείς το τάλαρο....
άντε μπας κ αλλάξεις κ βάλεις κάνα καλώδιο της προκοπής

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.022
Γλείφτρα.-

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.