Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Reaction score
19
Απάντηση:

Γνώμη μου είναι τα γραπτά πρέπει να παραμένουν, ώστε να θυμίζουν σε όλους τη συμπεριφορά και το ποιόν του καθενός από εμάς.
Και όταν λέω σε όλους, εννοώ και σε εμάς τους ίδιους, μπας και χρησιμεύσουν ώστε να βάλουμε κάποτε μυαλό...
Άσε τον καθένα να εκτίθεται από τις πράξεις και τα γραφόμενά του.
Τώρα που το λες, εξαιρετική ιδέα!
Και για ένα λόγο παραπάνω, το συγκεκριμένο θέμα είχε την... "ιδιαιτερότητα" που είδαμε
και η παραμονή όλων των "σχολίων" θα βοηθήσει και μελλοντικούς αναγνώστες
να "δουν" την λύση του "μυστηρίου" ευκολότερα και γρηγορότερα...
Κανονικό αστυνομικό θρίλερ...

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι, με (περισσότερη) ειρήνη και υγεία! :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι τώρα.
Καλά εσύ... στου κουφού την πόρτα. Είναι και η γεροντική άνοια στη μέση. Μονίμως κάτι άλλο θα αναρωτιέσαι από αυτά που σου λένε. :142:

...

Reaction score
4.235
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Θα ηθελα καταρχην να κανω καποιες διευκρινησεις.

Πρωτον, ο ορος «ηχητικες αποδρασεις» παραπεμπει σε ακροασεις καποιου Σαββατοκυριακου, η πηγαμε παρεα σε καποιο φιλο κι ακουσαμε μουσικη η ακομη πηγαμε σε μπαρακι (η παρεμφερες) κι ακουσαμε μουσικη. Είναι γεγονος όμως ότι μεσα σ αυτην κατηγορια, κυριως γινονται παρουσιασεις συστηματων. Αυτή η κατηγορια προυπηρχε, απλα ο Βλασσης με τον τροπο του την αναιδειξε. Ωστοσο προσωπικα κατι δεν μου κολαει καλα, τουλαχιστον στην ορολογια. Εάν για παραδειγμα ελεγε «ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» θα ηταν πιο σωστο.

Δευτερον, θεωρω ότι όταν γινεται μια παρουσιαση, είναι καλο να αναφερονται και καποια λιγα πραγματα από μερους του ιδιοκτητη. Εάν αυτό δεν γινει, πιστευω τοτε ότι αυτος που παρουσιαει το συστημα θα πρεπει να μας λιγα πραγματα για την απουσια του ιδιοκτητη από το θρηντ για λογους ευγενειας.

Δηλαδη δεν γινεται ρε παιδια εδώ να παρουσιαζουμε ότι ναναι. Βρηκαμε για παραδειγμα φωτο στο διαδικτυο και τις κοτσαραμε και στο «Ηχητικες αποδρασεις». Κι αυτό που γραφω δεν εχει να κανει σε τιποτα με το παρων θρηντ, για να μην γινει καμμια παρεξηγηση.

Προχωρωντας λοιπον το σκεπτικο μου θα ελεγα, πως όταν καποιος παρουσιαζει ένα συστημα, συνηθως του γινονται και καποιες ερωτησεις από τα μελη πανω στα μηχανηματα του για τις σκεψεις του και του προβληματισμους του και γινεται ενας ωραιος διαλογος. Όταν καποιος παρουσιαζει ένα συστημα ενός γνωστου του, και ο ιδιοκτητης δεν εχει καμμια φυσικη παρουσια, όπως καταλαβαινεται καλειτε να απαντησει ο παρουσιαστης πανω σε παρομοιους προβληματισμους. Αλλα αυτος τι να πει? Να παιξει το σπασμενο τηλεφωνο?

Προσωπικα οσο εντυπωσιακο κι αν ηταν το συστημα που παρουσιαστηκε εδω, το δεχτηκα από την αρχη πολύ ψυχρα. Και να μην εμπαινε δεν θα μου εκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μια βολτα στο διαδικτυο η στα σχετικα περιοδικα του χωροου θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω από παρομοια συστηματα. Η ομορφια και η διαφοερετικοτητα στο φορουμ είναι ότι μιλαμε προσωπικα με τον ιδιοκτητη του συστηματος, είναι στην παρεα μας και ανταλλασουμε αποψεις. Όταν αυτό δεν υφισταται, λυπαμαι δεν θεωρω αναγκαια την παρουσιαση του συστηματος.

Μερικες φορες καποιοι ιδιοκτητες συστηματων δεν τα πανε καλα με τις φωτο, οποτε καποιος φιλος από το φορουμ τους βοηθαει. Ωστοσο βλεπουμε ότι ο ιδιοκτητης του συστηματος στην συνεχεια συμμετεχει στην συζητηση που ακολουθει. Εδώ βρισκεται ολη η ενσταση μου όπως καταλαβαινεται για την παρουσιαση του παροντος συστηματος. Ακομη κι ετσι όμως, αν ο Μιχαλης εκανε λαθος με την συγκεκριμενη παρουσιαση, δεν ηταν τετοιο το λαθος που να του τραβηξουμε τα αυτια. Καλοπροαιρετα ο ανθρωπος και ενδεχομενως και για λογους εντυπωσιασμου μας εδωσε λιγο «τυρακι».

Νομιζω ότι ο Βλασσης θα τοποθετηθει επ αυτου για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους και εκ των προτερων τις επομενες φορες θα αποφευγονται παρεξηγησεις.
Βλασση αν είναι λαθος το σκεπτικο μου διορθωσε μου.

Όλα αυτά που γραφω, πιστευω να καταλαβαινεται ότι γραφονται καλοπροαιρετα και χωρος ιχνος μομφης προς τον οποιοδηποτε. Αντιθετως σεβομαι κι εκτιμω ολους οσους πηραν μερος στην συζητηση, ακομη κι αν καποιες φορες θεωρω ότι παρεκτρεπονται (δικαολογημενα η αδικαιολογητα εχει μικρη σημασια).

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καλά εσύ... στου κουφού την πόρτα. Είναι και η γεροντική άνοια στη μέση. Μονίμως κάτι άλλο θα αναρωτιέσαι από αυτά που σου λένε. :142:
Νίκο,

Το ξέρεις πολύ καλά και το ξέρει και ο Βλάσης ότι έδωσα ότι είχα και δεν είχα για να πετύχει αυτή η κατηγορία.

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ λάθος μου που βιάστηκα να εκφέρω άποψη για την ιδιοκτησία του συστήματος, με το ελαφρυντικό ότι υπάρχει σχετικη δημοσιευση σε blog του χώρου... :108:

Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους φίλους που θεωρούν τον εαυτό τους θιγμένο και εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να είναι απαλλαγμένη σε αυτό το Φόρουμ από ζήλιες και κακοπιστίες, πόσο μαλλον γιατί τις έχω αισθανθεί προσωπικά άπειρες φορές στο παρελθόν και εδώ και αλλού... :110:

Καλή Χρονιά! :123:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Νίκο,

Το ξέρεις πολύ καλά και το ξέρει και ο Βλάσης ότι έδωσα ότι είχα και δεν είχα για να πετύχει αυτή η κατηγορία.

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ λάθος μου που βιάστηκα να εκφέρω άποψη για την ιδιοκτησία του συστήματος, με το ελαφρυντικό ότι υπάρχει σχετικη δημοσιευση σε blog του χώρου...

Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους φίλους που θεωρούν τον εαυτό τους θιγμένο και εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να είναι απαλλαγμένη σε αυτό το Φόρουμ από ζήλιες και κακοπιστίες, πόσο μαλλον γιατί τις έχω αισθανθεί προσωπικά άπειρες φορές στο παρελθόν και εδώ και αλλού...

Καλή Χρονιά
Now you 're talking!
:607::607:

...

GF

Reaction score
27

Αναρωτιεμαι ποιο αλλο "κοροϊδο" θα αναρτησει συστημα στις Αποδρασεις.
50 ποστ για το συστημα και 150 για "ψυχοθεραπεια".
Ενα σωρο που εχει προσκαλεσει Ο Βλασης να ποσταρουν....ευγενικα απεχουν.

Ζητω η φτωχεια
Ζητω η κακομοιρια
Ζητω η καμαριλα
Ζητω η αθανατη ελληνικη κουτοπονηρια

Για τον θανατο των "Ηχητικων αποδρασεων" ως πολο ελξης θεατων θα μοιραστουν κολιβα μετα την Πρωτοχρονια μεταξυ μας.Ετσι οπως διαχειριζομαστε τα πραγματα θα μεινουμε λιγοι και "εκλεκτοι".
Απο οτι βλεπω, αυτο εχει ηδη γινει.........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Νίκο,

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ λάθος μου που βιάστηκα να εκφέρω άποψη για την ιδιοκτησία του συστήματος, με το ελαφρυντικό ότι υπάρχει σχετικη δημοσιευση σε blog του χώρου... :108:

Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους φίλους που θεωρούν τον εαυτό τους θιγμένο και εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να είναι απαλλαγμένη σε αυτό το Φόρουμ από ζήλιες και κακοπιστίες, πόσο μαλλον γιατί τις έχω αισθανθεί προσωπικά άπειρες φορές στο παρελθόν και εδώ και αλλού... :110:

Καλή Χρονιά! :123:

Τωρα μαλιστα........βγηκε το τσαγανο......θα μπορουσε βεβαια να μην ειχε ξεφτυλιστει το thread και να μην ειχαμε φτασει εδω.

Βαλτε μυαλο λοιπον και απο δω και μερα ας αφησουμε αυτην την ομορφη κατα πολλους κατηγορια να ρολαρει αυθορμητα,χομπιστικα και να βλεπουμε στην οθονη μας τους κοπους αλλα και τα γουστα του καθε φιλου........

Αφηστε που προσανατολιζομαι στην ιδεα να φτιαξω και μια υποκατηγορια που θα λεγεται.....ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΥΤΙΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ.....για οσους τραβανε ζορια και δεν τα βρισκουν με τον εαυτο τους η στραβοπηδηξανε εψες το βραδυ η η πεθερα τους τους κανει κονξες........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Οι ηχητικες αποδρασεις που να χτυπατε τον κωλο σας κατω -μερικοι-θα συνεχισουν να υπαρχουν.....
αποδρασεις ειναι και οχι αντιδρασεις........

Την δημιουργησαμε για οποιους γουσταρουν ,οσοι δεν.......ξυδακι και αλλου μπορουν να πανε....

Στο κατω κατω δειξτε τον αναλογο σεβασμο που δειχνεται στον εαυτο σας.....αυτο το μπορειτε?

Χρονιαρα μερα ρα γαμωτο με κανατε να μανουριασω αντι να καλαμπουριζουμε ευχαριστα .......

χρονια πολλα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Πρωτον, ο ορος «ηχητικες αποδρασεις» παραπεμπει σε ακροασεις καποιου Σαββατοκυριακου, η πηγαμε παρεα σε καποιο φιλο κι ακουσαμε μουσικη η ακομη πηγαμε σε μπαρακι (η παρεμφερες) κι ακουσαμε μουσικη. Είναι γεγονος όμως ότι μεσα σ αυτην κατηγορια, κυριως γινονται παρουσιασεις συστηματων. Αυτή η κατηγορια προυπηρχε, απλα ο Βλασσης με τον τροπο του την αναιδειξε. Ωστοσο προσωπικα κατι δεν μου κολαει καλα, τουλαχιστον στην ορολογια. Εάν για παραδειγμα ελεγε «ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» θα ηταν πιο σωστο.

Προσωπικα οσο εντυπωσιακο κι αν ηταν το συστημα που παρουσιαστηκε εδω, το δεχτηκα από την αρχη πολύ ψυχρα. Και να μην εμπαινε δεν θα μου εκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μια βολτα στο διαδικτυο η στα σχετικα περιοδικα του χωροου θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω από παρομοια συστηματα. Η ομορφια και η διαφοερετικοτητα στο φορουμ είναι ότι μιλαμε προσωπικα με τον ιδιοκτητη του συστηματος, είναι στην παρεα μας και ανταλλασουμε αποψεις. Όταν αυτό δεν υφισταται, λυπαμαι δεν θεωρω αναγκαια την παρουσιαση του συστηματος.

Βρε Vastsar τωρα βρε φιλαρακι ζοριζομαστε και με την ονομασια?
ειπαμε να δημιουργησουμε αυτην την κατηγορια με αυτην την ονομασια ξεφευγοντας απο τα στερεοτυπα και δινοντας της ζωη απο ολους εμας,με φωτο απο τα συστημα τα μας και την καλη μας την καρδια .......
Δεν νομιζω πως ειναι ακατανοητα αυτα που γραφω και αυτα που σκεφτηκαμε για την δημιουργια της.......

τωρα αυτο το κουλο οτι μαλλον φταιει και ο Δολοφονακης που ανεβασε εδω ενα μεγαλο συστημα που τελικα χαρακτηριστηκε ψυχρο και ανουσιο....ε τι να πω.......φρικη ......

Reaction score
23

Μιας και σήμερα είμαι Αθήνα, θα ήταν υπερβολή να μπορούσα να το ακούσω;
Κώστα τώρα μπήκα και είδα το μήνυμα σου.
Ο Ιδιοκτήτης ''της εμπόλεμης ζώνης'' είναι στο εξωτερικό με την οικογένεια του για τις γιορτές.
Αν κατέβεις από τον καινούργιο χρόνο θα προσπαθήσω να το κανονίσω...

Reaction score
777

Νίκο,

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ λάθος μου που βιάστηκα να εκφέρω άποψη για την ιδιοκτησία του συστήματος, με το ελαφρυντικό ότι υπάρχει σχετικη δημοσιευση σε blog του χώρου...

Ζητώ λοιπόν συγνώμη από τους φίλους που θεωρούν τον εαυτό τους θιγμένο και εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να είναι απαλλαγμένη σε αυτό το Φόρουμ από ζήλιες και κακοπιστίες, πόσο μαλλον γιατί τις έχω αισθανθεί προσωπικά άπειρες φορές στο παρελθόν και εδώ και αλλού...

Καλή Χρονιά!
Ε έτσι μπράβο!!!!τόσο ωραίο θέμα άνοιξες για το σύστημα σου...δέν είναι κρίμα να χαλάσεις την αύρα του??:137:

Καλή χρονιά σε όλους!!!
(με λιγότερο τζίτερ.):142:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Το θεματακι ηταν μια χαρα. Εντυπωσιακο. Ο σταρτ νιου θρεντ δεν προλαβε να το υποστηριξει. Ξεκινησε η γνωστη σαλσα.
Ομως επειδη το πολυ το κυριε ελεησον δεν το θελει ουτε ο παππας, το θεμα στιγματιστηκε απο τους υπερμαχους ημων την σωτηριαν και πηγε αδοξως προς την ατραπον της φλεγομενης βατου.
Μακαριοι οι πτωχοι τω ηχω.

υ.γ.Ελειψει πολυτονικου προτιμω το ατονο.

Reaction score
3.901

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Δευτερον, θεωρω ότι όταν γινεται μια παρουσιαση, είναι καλο να αναφερονται και καποια λιγα πραγματα από μερους του ιδιοκτητη. Εάν αυτό δεν γινει, πιστευω τοτε ότι αυτος που παρουσιαει το συστημα θα πρεπει να μας λιγα πραγματα για την απουσια του ιδιοκτητη από το θρηντ για λογους ευγενειας.

Δηλαδη δεν γινεται ρε παιδια εδώ να παρουσιαζουμε ότι ναναι. Βρηκαμε για παραδειγμα φωτο στο διαδικτυο και τις κοτσαραμε και στο «Ηχητικες αποδρασεις». Κι αυτό που γραφω δεν εχει να κανει σε τιποτα με το παρων θρηντ, για να μην γινει καμμια παρεξηγηση.

Προχωρωντας λοιπον το σκεπτικο μου θα ελεγα, πως όταν καποιος παρουσιαζει ένα συστημα, συνηθως του γινονται και καποιες ερωτησεις από τα μελη πανω στα μηχανηματα του για τις σκεψεις του και του προβληματισμους του και γινεται ενας ωραιος διαλογος. Όταν καποιος παρουσιαζει ένα συστημα ενός γνωστου του, και ο ιδιοκτητης δεν εχει καμμια φυσικη παρουσια, όπως καταλαβαινεται καλειτε να απαντησει ο παρουσιαστης πανω σε παρομοιους προβληματισμους. Αλλα αυτος τι να πει? Να παιξει το σπασμενο τηλεφωνο?

.......................................................................................................

Eξαιρετική η λογική σου, συμφωνώ κ γώ.

Ο τίτλος του Βλάσση παραπέμπει κ σε άλλα γεγονότα που έχουν να κάνουν με ηχητικές αποδράσεις

Θέμα φαντασίας είναι για τον καθένα να προχωρήσει λίγο παραπάνω την κατηγορία και να ξεκολλήσουμε απο στερεότυπα τύπου ρισπέκτ κλπ.

ΙΜΗΟ πάντα και τις ευχές μου σ' όλους τους φίλους γιά υγεία!!

Reaction score
19

Πρώτον, λοιπόν, εμένα προσωπικά μου κολλάει μια χαρά ο τίτλος.
Για μένα, λοιπόν, που δεν μένω Αθήνα και δεν έχω φίλους που ασχολούνται με τα ηχοσυστήματά τους και δεν έχω την δυνατότητα
να κάνω κυριολεκτικές ηχητικές αποδράσεις είναι μια χαρά και η κατηγορία και ο τίτλος της.
Επίσης, για μένα, ξανά, που γνωρίζω πως εδώ είναι ένα φόρουμ, και όχι μια γειτονιά ή μια πόλη που μπορώ να βολτάρω και να κάνω επισκέψεις, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβάζω, να γράφω και να κοιτάζω, πάλι είναι μια χαρά και η κατηγορία και ο τίτλος.
Τουλάχιστον 50% ακριβέστατος (απόδραση, γιατί φεύγω από τα δικά μου...)
Το ηχητική δεν έχω καμία αντίρρηση να μετατραπεί σε οφθαλμολαγνική ή οφθαλμολουτρική ή απλά... οπτική...
Αλλά όπως και να γίνει, πάλι για ηχητικά συστήματα θα είναι...
Και οι "ακροασεις καποιου Σαββατοκυριακου" είναι... ακροάσεις, όπως ακριβώς το ορίζεις και μόνος σου, όχι αποδράσεις...
Η απόδραση δεν έχει τις "υποχρεώσεις" και τις "ανάγκες" της ακρόασης... Είναι πιο "ελεύθερη" και πιο "άνετη"...
Λες να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία (και αποτυχία) ο τίτλος ή οι παρουσιάσεις που γίνονται εδώ?
Λες να μην υπάρχουν ανάλογα θέματα σε άλλα φόρα?
Για το πρώτο, ναι, καλό είναι (αν και όχι υποχρεωτικό) και οι περισσότεροι αυτό ακριβώς κάνουν.
Για το δεύτερο δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει να απολογείται ο ιδιοκτήτης για την απουσία του.
Λες, πχ, να είναι... φυγόδικος ή να έχει παραβιάσει τους όρους της... αναστολής του ή τους όρους της αποφυλάκισής του?
Γρήηηηηηηγορα στην αστυνομία!
Ευγένεια και καλοσύνη του που επέτρεψε να παρουσιαστεί το σύστημά του, αγένεια και έλλειψη διακριτικότητας εκ μέρους μας να ζητούμε τους λόγους της... φυγής του...
Και να αρχίζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας... (δηλώνω φανατικός των X Files και λοιπών θεωριών!)
Και για να μην γίνει παρεξήγηση σε ποιο ακριβώς θρεντ έγινε αυτό?
Γιατί ούτε στο παρόν θρεντ είδα να έχουν γίνει έτσι τα πράγματα...
Και γιατί δεν το πήρα πρέφα και σε άλλο θρεντ, ομολογώ, δεν είμαι πολύ του... ματιού...
Και αν ο... παρουσιαστής έχει εμπειρία από το παρουσιαζόμενο σύστημα???
Όπως είχαν εδώ, αν κατάλαβα καλά, τουλάχιστον 3 συμφορουμίτες μας, εκτός του ιδιοκτήτη...
Και λες να έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του ιδιοκτήτη να τους δώσει άδεια παρουσίασης?
Η μήπως ο ιδιοκτήτης θα είναι αντικειμενικότερος στα σχόλιά του?
Εσύ περιμένεις να καταλάβεις τον ήχο ενός συστήματος από τις φωτό και τα λόγια του ιδιοκτήτη ή παρουσιαστή του?
Επειδή, λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, και όλοι τα ίδια λόγια λέμε και ο καθένας τα δικά του εννοεί,
καλύτερα να κλείσει όλη η κατηγορία των ηχητικών αποδράσεων γιατί τζάμπα χάνουμε τον χρόνο μας όλοι εδώ...
Ο μόνος χαμένος θα είμαι εγώ! Μου αρέσει να διαβάζω ρηβιού και απόψεις άλλων και ας ξέρω πως είναι όλα υποκειμενικά...
Μικρό το κακό...
Προσωπικα οσο εντυπωσιακο κι αν ηταν το συστημα που παρουσιαστηκε εδω, το δεχτηκα από την αρχη πολύ ψυχρα. Και να μην εμπαινε δεν θα μου εκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Ναι, κι εγώ ένοιωσα μια ψύχρα στην αρχή που το είδα.
Για την κατηραμένη φτώχια μου...
Αλλά μετά χάρηκα, κι ας μην το έχω ακούσει, γιατί είδα πως άλλος ένας, κάπου εδώ κοντά μας χαίρεται μια τέτοια συστηματάρα...
Και το βρήκα, ομολογώ, και πολύ πιο ζεστό από ότι βρίσκω τις... διαφημιστικές φωτό των εταιρειών ή των διαφόρων εκθέσεων...
Ισως να ήταν η ζεστασιά των λεπτομερειών των πολλών φωτό, δεν ξέρω...
Κάτι, τέλος πάντων, ήταν...
Ισως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, να έχει να κάνει κάτι μ’ εκείνο το... ποδήλατο που είδα να καθρεπτίζεται στο ένα ηχείο...
Που βρίσκεις τόοοοοοοοοσο ζεστή φωτό σε διαφημιστικά εταιρειών ή σε εκθέσεις...
Αλλά θα το ξανασκεφτώ...
Μια βολτα στο διαδικτυο η στα σχετικα περιοδικα του χωροου θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω από παρομοια συστηματα.
Εσένα ίσως. Εμένα, σίγουρα όχι. Προτιμώ αυτές τις φωτό και το όλο μπλα-μπλα γύρω τους...
Ποτέ δεν με ικανοποιούσαν σκέτες φωτό. Ηθελα και μπλα-μπλα από άτομα που ήταν εκεί... Πάντα...
Αρα 1-1. Ας ψηφίσουν και οι υπόλοιποι...
Η ομορφια και η διαφοερετικοτητα στο φορουμ είναι ότι μιλαμε προσωπικα με τον ιδιοκτητη του συστηματος, είναι στην παρεα μας και ανταλλασουμε αποψεις. Όταν αυτό δεν υφισταται, λυπαμαι δεν θεωρω αναγκαια την παρουσιαση του συστηματος.
Φυσικά και δεν είναι αναγκαία καμία παρουσίαση κανενός συστήματος.
Συνοδευόμενου ή ασυνόδευτου (από τον ιδιοκτήτη του...)
Όπως δεν είναι αναγκαία (ή υποχρεωτική) η παρακολούθηση της κάθε παρουσίασης.
Επειδή ένας ιδιοκτήτης ένιωσε την ανάγκη να παρουσιάσει το σύστημά του και να το μοιραστεί ή να δεχτεί την κριτική άλλων
δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι έχουμε υποχρέωση απέναντί του.
(Πέρα από το να είμαστε τυπικοί και ευγενικοί και να μην μας πιάνει -χωρίς αποδείξεις- η... παρανοϊκότις μας...)
Και τι ακριβώς κάνουμε σε αυτό το φόρουμ? Μήπως βρίσκομαι σε λάθος φόρουμ???
Α, μπα... Μάλλον ο ιδιοκτήτης του εν λόγω συστήματος βρέθηκε σε λάθος φόρουμ...
Τον ευχαριστώ για το υπέροχο λάθος του! Ομολογώ πως μου άρεσαν πολύ αυτές οι φωτό.
Είναι από τις ελάχιστες παρουσιάσεις που έχω δει γιατί, ξανά, δεν είμαι και πολύ του ματιού...
Και όταν είδα την διαφημιστική φωτό ξαναέτρεξα να ξανα-ξανα-δώ τις αρχικές!
Μου άρεσε η λεπτομέρειά τους... Και ξαναδιάβασα και όλα τα σχόλια με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον!
Μερικες φορες καποιοι ιδιοκτητες συστηματων δεν τα πανε καλα με τις φωτο, οποτε καποιος φιλος από το φορουμ τους βοηθαει. Ωστοσο βλεπουμε ότι ο ιδιοκτητης του συστηματος στην συνεχεια συμμετεχει στην συζητηση που ακολουθει. Εδώ βρισκεται ολη η ενσταση μου όπως καταλαβαινεται για την παρουσιαση του παροντος συστηματος. Ακομη κι ετσι όμως, αν ο Μιχαλης εκανε λαθος με την συγκεκριμενη παρουσιαση, δεν ηταν τετοιο το λαθος που να του τραβηξουμε τα αυτια.
Κάτι είναι κι αυτό!...
Καλοπροαιρετα ο ανθρωπος και ενδεχομενως και για λογους εντυπωσιασμου μας εδωσε λιγο «τυρακι».
Και εντυπωσιάστηκα και δεν νιώθω και καθόλου ποντίκι στην φάκα!
Αλλοι πιάστηκαν στην δική τους φάκα...
Και δεν είδα να έχουν και καμιά υποχρέωση, αλλά αφού έτσι ήθελαν...
Νομιζω ότι ο Βλασσης θα τοποθετηθει επ αυτου για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους και εκ των προτερων τις επομενες φορες θα αποφευγονται παρεξηγησεις.
Βλασση αν είναι λαθος το σκεπτικο μου διορθωσε μου.
Εκ των προτέρων μόνο ο κάθε ένας μπορεί να αποφύγει τις παρεξηγήσεις που μπορεί να... προκαλέσει...
Ο ένας Βλάσης (μας) δεν μπορεί να μας προλαβαίνει και πάντα και όλους μας...
Όλα αυτά που γραφω, πιστευω να καταλαβαινεται ότι γραφονται καλοπροαιρετα και χωρος ιχνος μομφης προς τον οποιοδηποτε.
Ναι, κι εγώ καλοπροαίρετα έγραψα αυτά που απάντησα, αλλά είχα και μια μικρή μομφή, δεν θα το αρνηθώ!
Αντιθετως σεβομαι κι εκτιμω ολους οσους πηραν μερος στην συζητηση, ακομη κι αν καποιες φορες θεωρω ότι παρεκτρεπονται (δικαολογημενα η αδικαιολογητα εχει μικρη σημασια).
Ωραία, ας τα εξισώσουμε όλα, λοιπόν!
Καλή χρονιά, καλά μυαλά και όλα καλά!

Reaction score
1.685

Η κατασταση ειναι δεδομενη, η πορεια της κουβεντας ομοιως, ετσι αναλαμβανοντας το μεριδιο ευθυνης που μου αναλογει (μιας και δεν υπηρχε κανενος ειδους προθεση) και πιστευουντας οτι η ενεργεια αυτη παρεσυρε και αλλους σε λαθος συμπερασματα, θα μπορουσα να ρωτησω κατι ως ενα ιδιοτυπο poll,
"Γιατι δεν θα επρεπε να πιστεψουμε το δημοσιευμα του blog?"

Απαντηση ισως να μην παρω, αλλα πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια...
Θα πρεπει αν υπαρχουν "ευθυνες" να αναζητηθουν προς πασα κατευθυνση και οχι μονομερως. Αυτο ειναι το ζουμι...

Τελος, ζητωντας και απο τον ιδιο τον Βλαση συγνωμη (αν και με στεναχωρησε αφανταστα, [να του κατσουν τα σουβλακια στο λαιμο δηλαδη]) που στην κατηγορια του εγινε αυτο που εγινε, θα ηθελα να του πω να συνεχισει ετσι οπως το εχει σκεφτει και να κανει τις "ηχητικες αποδρασεις" εναν τοπο συναντησης μηχανων και ανθρωπων που αγαπουν αυτο το χομπι και εχουν επενδυσει σ αυτο..

Η τοποθετηση μου σταματα...τελος

Καλη Χρονια.!!!

Reaction score
3.901

Η κατασταση ειναι δεδομενη, η πορεια της κουβεντας ομοιως, ετσι αναλαμβανοντας το μεριδιο ευθυνης που μου αναλογει και πιστευουντας οτι η ενεργεια αυτη παρεσυρε και αλλους σε λαθος συμπερασματα, θα μπορουσα να ρωτησω κατι ως ενα ιδιοτυπο poll,
"Γιατι δεν θα επρεπε να πιστεψουμε το δημοσιευμα του blog?"

Απαντηση ισως να μην παρω, αλλα πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια...
Θα πρεπει αν υπαρχουν "ευθυνες" να αναζητηθουν προς πασα κατευθυνση και οχι μονομερως. Αυτο ειναι το ζουμι...

Τελος, ζητωντας και απο τον ιδιο τον Βλαση συγνωμη (αν και με στεναχωρησε αφανταστα, [να του κατσουν τα σουβλακια στο λαιμο δηλαδη]) που στην κατηγορια του εγινε αυτο που εγινε, θα ηθελα να του πω να συνεχισει ετσι οπως το εχει σκεφτει και να κανει τις "ηχητικες αποδρασεις" εναν τοπο συναντησης μηχανων και ανθρωπων που αγαπουν αυτο το χομπι και εχουν επενδυσει σ αυτο..

Η τοποθετηση μου σταματα...τελος

Καλη Χρονια.!!!
Έλα βρε Κωστή, μη κολλάς σε λογικές παρεκτροπές, το ξέρεις πολύ καλά-πιστεύω- ότι τυχαίνουν σε όλους μας κάποιες φορές και σαν αποτέλεσμα φέρνουν την αποκοπή μας από την πραγματικότητα.

Αν αντιστρέψω την ερώτησή σου, γιατί σε μένα ΔΕΝ δημιουργήθηκε καμμία απορία διαβάζοντας όλο το νήμα, παρά μόνο η δική σου αντίδραση -κ του Χρήστου- απέναντι στο μπλόγκ?

Όταν κάποιοι από τους συνομιλητές στο φόρουμ καταθέτουν την προσωπική τους μαρτυρία κ εξήγηση, το θέμα σταματά εκεί.-

Άν ΔΕΝ σταματήσει, -τους λέμε δηλαδή ψεύτες κ εξαπατητές- τους οδηγούμε στην απολογία με την κατηγορία ότι είναι ελέφαντες.

Η περαιτέρω τροπή μιας τέτοιας συζήτησης είναι ευνόητη, άλλωστε τόδαμε το έργο.

Μπήκα στη διαδικασία να γράψω διότι σε γνώρισα απο κοντά και θεωρώ ότι σαν άνθρωπος έχεις αξίες κ ποιότητα.

Εντελώς φιλικά κ εγκάρδια με τις ευχές μου για υγεία τη νέα χρονιά.

ΥΓ. Άντε στενοχωρέθηκε κ ο Βλασσούκος κ θα το γυρίσει απο καπουτσίνο σε πικρό Ελληνικό κ δεν κάνει το χρυσό μου να υποστεί τέτοια δοκιμασία, μέρες πούναι...κάνει?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677

Κώστα, σε χαιρετώ.

Χωρίς να θέλω να σε προκαλέσω (ή να προκαλέσω οποιαδήποτε περεταίρω αντιπαράθεση) θα ήθελα να σου προτείνω το εξής: Σε αντιστοιχία του poll που πρότεινες, θα ήθελα να σκεφτείς αυτό: "Γιατί θα πρέπει να πιστέψουμε το δημοσίευμα του blog;". Κοινώς, από πότε κάτι το οποίο δημοσιεύεται στο διαδίκτυο σημαίνει αυτομάτως ότι είναι αληθινό; Δεν θα εξετάσω τις πιθανότητες το blog να δημοσίευσαι την εν λόγω φωτογραφία και ο blogger να έγραψε ό,τι ήθελε, αλλά σκέψου αυτό: Η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" (η οποία ήταν μια σοβαρή - κατά γενική ομολογία - εφημερίδα) δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ για την μια συνάντηση Παπανδρεόυ - Ερντογάν (και μάλιστα είχαν και φωτογραφία των δύο τους να βαδίζουν δίπλα δίπλα). Μέχρι εδώ καλά; Λοιπόν, η συνάντηση στην οποία αναφερόταν το ρεπορτάζ, δεν έγινε ποτέ, λόγω ασθένειας του Ερντογάν (ούτε η φωτογραφία έφερε τον χαρακτηρισμό "φώτο αρχείου")! Σύμφωνα με τη λογική που λέει ότι "εφόσον δημοσιεύτηκε στο blog, έτσι είναι", συμπεραίνουμε ότι η εφόσον το δημοσίευσε "ΤΟ ΒΗΜΑ", η συνάντηση έγινε και η ασθένεια του Ερντογάν ήταν ψέμα. Δεν είναι έτσι όμως.

Φιλικά,

Wizzy

Y.Γ.: Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο ακουστικό έτος!

Reaction score
1.685

Βρε παιδια ωραια τα λετε, καμια αντιρηση.
Εδω εχουμε ομως μια ομολογια οτι ο bloger ειναι καλο παιδι (αρα γνωστος) το αρθρο εχει ημερομηνια και φωτο απο το συστημα (αρα η επισκεψη εγινε).

Ενταξει δεν ειμαι ελεφαντας αλλα.....τι να πω, πραγματι επηρεαστηκα πολυ σοβαρα...
Λυπαμαι και αναζητω την αιτια (γιατι να ειναι ψευτικο?).
Τραγικο σαν λαθος...αλλα συναμα και ανθρωπινο...

Οκ. fault.

Reaction score
659

Βρε παιδια ωραια τα λετε, καμια αντιρηση.
Εδω εχουμε ομως μια ομολογια οτι ο bloger ειναι καλο παιδι (αρα γνωστος) η φωτογραφια εχει ημερομηνια και φωτο απο το συστημα (αρα η επισκεψη εγινε).

Ενταξει δεν ειμαι ελεφαντας αλλα.....τι να πω, πραγματι επηρεαστηκα πολυ σοβαρα...
Λυπαμαι και αναζητω την αιτια (γιατι να ειναι ψευτικο?).
Τραγικο σαν λαθος...αλλα συναμα και ανθρωπινο...

Οκ. fault.
ομολογια για το εαν ειναι γνωστος δε ξερω που την ειδες....

εγω απλως εχω παρακολουθησει τον συγκεκριμενο σε καποιο forum του Absolute Sound και εγραφε αποθεωτικα σχολια για μηχανηματα που εχει οχι και πολυ γνωστα που εμενα προσωπικα μου αρεσουν (Soulution, Sovereign) και πλακωνονταν με τον Jonathan Valin που τον κατηγορουσε οτι διαφημιζε προιοντα (καλη ωρα οπως εδω)...

για αυτο τον συμπαθησα, επειδη εχει τα ιδια ενισχυτικα με εμενα και επειδη δειχνει απο το blog του πολυ ενημερωμενος... Κατα τα αλλα καπου στην Ανατολικη Ευρωπη πρεπει να μενει.... Αυτο που κανει ειναι να ανεβαζει συνεχεια φωτογραφιες στο blog του απο συστηματαρες....

τωρα που ξερει αυτος το listening room του Sirius Group ενας θεος ξερει....

το πιο πιθανο ειναι παντως να πηρε την συγκεκριμενη φωτογραφια απο καποιον απο την Tidal η τη Sovereign....

Reaction score
1.685

Παιδια μην το πλατιαζουμε.
Οσοι με ξερουν θα με χαρακτηριζαν ως εναν ανθρωπο που δεν σταματα ποτε σε κανενα εμποδιο μεχρι να βρει μια λογικη ακρη, ταυτοχρονα εναν τιμιο αλλα απεραντα σχολαστικο σε καθε τι.

Κολλησα σε λαθος πραγματα? Οκ κολλησα, συγνωμη, αλλα ακομα δεν τα εχω καταλαβει.
Εχω κενα....end.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak