Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

ποσο ακομα θα γινεστε ρομπα ρε παιδια.... δε βαρεθηκατε....

πειτε απλα οτι "ειπα μια μ....α, sorry"...

δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε τα λαθη μας και να ζηταμε δημοσια συγγνωμη οπως οφειλουμε....
Δηλαδή φαίνεστε πιστευτοί βρε Γιώργο? :139:

Μου θυμιζετε review περιοδικού που ο reviewer άκουσε το μηχάνημα, χωρίς να το βγάλει από την κούτα του... :126:

Πέστε ότι το κάνατε για να διαφημίσετε το φίλο σας να τελειώνετε...

Reaction score
659

Δηλαδή φαίνεστε πιστευτοί βρε Γιώργο? :139:

Μου θυμιζετε review περιοδικού που ο reviewer άκουσε το μηχάνημα, χωρίς να το βγάλει από την κούτα του... :126:

Πέστε ότι το κάνατε για να διαφημίσετε το φίλο σας να τελειώνετε...

και διαφημιστης ο DOL FON!!!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αναμένουμε λοιπόν να μας ενημερώσετε τι μουσική ακούσατε και τις εντυπώσεις σας, πέραν των γενικόλογων σχολίων...

Reaction score
659

Αναμένουμε λοιπόν να μας ενημερώσετε τι μουσική ακούσατε και τις εντυπώσεις σας, πέραν των γενικόλογων σχολίων...
Madonna....

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

p.s. Δολοφονάκη, όσα χρόνια και να περάσουν, δεν θα μάθεις να βγάζεις φωτογραφίες. Εντελώς κουλός είσαι ρε. :137:
...
Καλός είσαι και του λόγου σου...
Από την μια με υποστηρίζεις και από την άλλη μου ρίχνεις τις μπηχτές σου για τις φωτογραφίες.
Βρε ο φωτογράφος φταίει η τα παχουλά μονδέλα που κουνιόντουσαν.
Kοίτα πόσο καλός είμαι και με το τηλέφωνο…

Reaction score
23

Μανκέν Μιχάλης

Πόζα αριθμός 69 θέμα το γνωστό ανέκδοτο με το Γύφτο και την μοιρασιά…
Γιατί μας στέλνεις φιλάκια; Θα σας …… που θα σας …… να μην δημιουργήσω και το σχετικό αίσθημα…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Νικο, δεν "σουραμε" σε κανεναν τιποτα επι προσωπικου. Σχολιασαμε σεμνως η ασεμνως, δεκτον, ενα υπαρκτο δημοσιευμα. Δεν ειχαμε ουτε την μαγικη ικανοτητα αλλα ουτε τη ορεξη να ασχοληθουμε με την εγκυροτητα του η μη.
Αφού δεν ήσασταν 100% σίγουροι για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος, τότε πολύ κακώς ανεβάσατε τους τόνους και προχωρήσατε σε χαρακτηρισμούς που όχι απλά αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε δικαστικές αίθουσες. Εξάλλου ούτε τους ανθρώπους γνωρίζετε προσωπικά ούτε το ποιόν τους. Εδώ ο Σκαλ λέει ευθέως ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια διαφήμισης του ενδιαφερόμενου αντιπροσώπου και τίποτε περισσότερο. Για όσους βέβαια γνωρίζουν τον DOLFON, το παραπάνω είναι ένα "κρύο" ανέκδοτο. Έχουμε κάνει χόμπι μας την εκτόξευση κατηγοριών, την προσπάθεια σπίλωσης συνειδήσεων χωρίς αποδείξεις. Σημεία των καιρών; Δεν ξέρω... Είναι η γενικευμένη "μιζέρια" που έλεγα πιο πριν. Μην κάνουμε αμέρικαν μπαρ όμως. Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι στα πλαίσια της ελευθερίας λόγου ή της απλής λογοδιάρροιας, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι του κατέβει.

...

Reaction score
23

Μανκέν Γιώργος
Θέμα η γνωστή διαφήμιση Μαρτίνι… Ήχος να τον πιεις στο ποτήρι…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Καλός είσαι και του λόγου σου...
Από την μια με υποστηρίζεις και από την άλλη μου ρίχνεις τις μπηχτές σου για τις φωτογραφίες.
Βρε ο φωτογράφος φταίει η τα παχουλά μονδέλα που κουνιόντουσαν.
Kοίτα πόσο καλός είμαι και με το τηλέφωνο…
Ποιά μονδέλα βρε ανεπρόκοπε που κάθε φορά που κοιτάζω τα ταβάνια και τα ντουβάρια που αποθανατίζεις, κατουριέμαι από τα γέλια. Που και να μην ήξερες από... κάδρα. Δέκα εκατοστά το θέμα της φωτό, 35 το ντουβάρι. :142:

...

Reaction score
1.685

Αφού δεν ήσασταν 100% σίγουροι για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος, τότε πολύ κακώς ανεβάσατε τους τόνους και προχωρήσατε σε χαρακτηρισμούς που όχι απλά αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε δικαστικές αίθουσες.
...

Ποιος ανθρωπος που δεν γνωριζει εκ των εσω τα πραγματα δεν θα πιστευε το δημοσιευμα 100%?

Καμια μα καμια περιπτωση δεν υπηρχε.
Απο την αλλη μονο μια (αμφιβολη) δηλωση κανει το δημοσιευμα ακυρο.
Τι θα πιστευε καποιος τριτος? Το δημοσιευμα η την δηλωση?

Οποτε οι ευθυνες ειναι αλλου κατ εμενα.

Reaction score
659

Μανκέν Μιχάλης

Πόζα αριθμός 69 θέμα το γνωστό ανέκδοτο με το Γύφτο και την μοιρασιά…
Γιατί μας στέλνεις φιλάκια; Θα σας …… που θα σας …… να μην δημιουργήσω και το σχετικό αίσθημα…

ωραιο το ποδηλατο στη γωνια.... το εισαγει και αυτο ο Sirius?

και δε μου λες το ηχειο της Dunlavy γιατι επιλεχτηκε σαν διαχωριστικο χωρου?
λογω χροιων?

Reaction score
1.996
Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Μιχαλάκη παιντί μου, έβαλες 2-3-4-5-6-7-8-9 κιλάκια ή είναι η ιδέα μου; :116:

...
Φουσκωνω το αριστερό μου μαγουλο πρόσεξε το δεξί!:142:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

αλλος τρεχει στις εφοριες - αλλος ποσταρει μοντελακια.
με πολλα τεκνά κανεις παρεα τελευταια ........................
τα τεκνά εχουν ζεστο αιμα και δημιουργουνται παρεξηγησεις.
:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Παρακαλω θερμως το μελος Dolfon προς αμεσσην λυσην των προιγουμενων προβληματισμων να αναρτησει εις το ταμπλον φωτο ως αποδεικτικα στοιχεια προς επιλυσην των προβληματων που δημιουργηθηκαν -μαλακωδως-και βοηθηθηκε το συγκεκριμενο trhead ωστε να ξεφτυλιστει παρα την καλη σου διαθεση!!!!!!!!!!!!!

Ζητουνται φωτο απο........

Το κωλαρακι της Φιλλιπινεζας της οικιας του κυριου Κεφαλα την ωρα που ανοιγει την πορτα και επισης οταν σερβιρει τους καφεδες....

Κατωψη του χωρου του σαλονιου-τραπεζαριας-χωλ-κουζινας(αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο-αποθηκης-κρεβ/ρας του ζευγαριου.

Φωτο απο την εισοδο του σπιτιου οπου ει δυνατον να φαινεται το συστημα στο βαθος και πλαι....

Φωτο απο ολες τις αποδειξεις αγορας του συστηματος απο τον ιδιοκτητη.....

Φωτο live την ωρα που καποιος θα χαραξει με στραβοκατσαβιδο την λακα του ηχειου και θα ειναι μπροστα ο ιδιοκτητης και ο Serius.....με αυτο το πειστηριο θα δουν καποια μελη τις εκφρασεις αυτου που ειναι ιδιοκτητης και οποιανου του κρεμασει η φατσα και βαλλει τα κλαματα ε τοτε θα καταλαβουμε του λογου το αληθες....και φυσικα θα πιστεψουν και τα μελη μας σε ποιον τελικα ανηκει .......

Αποδειξη του φορτηγατζη την ωρα που μετεφερε τα ηχεια στο σπιτι του ιδιοκτητη......

Εαν δεν μας δωσεται τις ανωθεν φωτο κυριε δολφον θα κατηγορηθειτε δημοσιως ως μεγιστος ψευτης που προμοταρεται τον κυριο Serius και παραπλανησατε με δολο καποια συγκεκριμενα μελη και τα κανατε να προβληματιστουν τοσο που ακομα και το συγκεκριμενο συστημα δεν παιζει........

Εντος δυο ωρων θα πρεπει να μας καταθεσεται τα στοιχεια που σας ζητηθηκαν.......

Σοβαρα τωρα.....
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καποιοι ειπαν οτι πραγματι παραβρεθηκαν στο σπιτι του κυριου Κεφαλα και ακουσαν το συστημα και συ φιλε Χρηστο και Κωστα δεν τους πιστευετε.........τι να πω ρε πουστη μου.....εχω φρικαρει μα την Παναγια......

δηλαδη θα πρεπει και ο Μιχαλης και ο Δολφον και ο Γεοπολιτης να λενε για σας με το στανιο ψεματα ετσι?????

Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε........

δηλαδη μια γαμ@φωτογραφια που ειδατε σε ενα γαμ@μπλοκ σας κανει να πιστευετε οτι οι παραπανω φιλοι μας θα πρεπει οπωσδηποτε να λενε ψεματα και ΦΥΣΙΚΑ να εξυπηρετουν τα συμφεροντα του Serius.......

Και παροτι σας το ειπαν τοσες φορες και σας το λεω και γω που ειλικρινα το εψαξα δεν ειδα κανεναν σας να εχει το σθενος και την μαγκια να βγει και να γραψει οτι ......ναι βρε αδερφε μπορει να εχει γινει η να ειπαμε και μαλακια ......

Δεν παει ετσι βρε λεβεντες........respect και πισω απο την οθονη.....το face to face μπορει να ειναι και καλπικο.......

Reaction score
19

Παρακαλω θερμως το μελος Dolfon προς αμεσσην λυσην των προιγουμενων προβληματισμων να αναρτησει εις το ταμπλον φωτο ως αποδεικτικα στοιχεια προς επιλυσην των προβληματων που δημιουργηθηκαν -μαλακωδως-και βοηθηθηκε το συγκεκριμενο trhead ωστε να ξεφτυλιστει παρα την καλη σου διαθεση!!!!!!!!!!!!!

Ζητουνται φωτο απο........

Και παροτι σας το ειπαν τοσες φορες και σας το λεω και γω που ειλικρινα το εψαξα δεν ειδα κανεναν σας να εχει το σθενος και την μαγκια να βγει και να γραψει οτι ......ναι βρε αδερφε μπορει να εχει γινει η να ειπαμε και μαλακια ......

Δεν παει ετσι βρε λεβεντες........respect και πισω απο την οθονη.....το face to face μπορει να ειναι και καλπικο.......
Υπερβολικός, όπως πάντα...
Αμα δεν δω τις πραγματικές αποδείξεις...

Reaction score
1.685

Το ηδη για μενα ληγμενο θεμα Βλαση μου θα ειχε ληξει προ πολλου εαν καποιου ειδους επιθεση δεν γυρνουσε σε προσωπικο επιπεδο απο την μερια καποιων, ξερεις οτι το γαντι το σηκωνω παντα.

Τωρα,,
Τι θα πει δεν τους πιστευουμε? Σαφως δεν τους γνωριζουμε (εγω). Σαφως γεγονοτα δειχνουν διαφορα απο τα λεγομενα τους. Σαφως υπαρχει μια ευλογη διαμαρτυρια. Τι πρεπει να κανουμε? τριαλαλο ωραια μου παιδακια?
Μην το βλεπεις απο την δικη σου μερια, δες το ως ενας απλος αναγνωστης που οπως ΠΧ εγω δεν γνωριζω τιποτα και το μονο που κανω ειναι να διαβαζω.

Με ποιο κριτηριο θα πιστεψω το Α και θα αγνοησω το Β?

Οσο για το σθενος, εγω προσωπικα ζητησα συγνωμη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89