Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Reaction score
1.815
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

χεχε

σαν τον τύπο που βλέπει έναν με ferrari στα φανάρια:

"Φιλαράκι είναι καλά αυτά? γιατί δε βλέπω και πολλά να κυκλοφοράνε..."

:105:

Καλή χρονιά να έχουμε βρεεεεεεεεεεεεε

Reaction score
23

και περιμενω και δημοσια τοποθετηση για την ουρα στην εφορια.
Ο μόνος που θα μπορούσε να έχει ''ενστάσεις επί του θέματος'' είναι ο Βλάσσης που ενώ τον είχα ''χώσει'' στην ουρά της εφορίας να μου πάρει το σήμα του αυτοκινήτου, εγώ ανέβαζα φωτογραφίες στο φόρουμ.

Reaction score
23

Εγώ δεν το διάβασα πουθενά αλλά φαίνεται το πράγμα (όταν τα πάντα είναι ενός αντιπροσώπου και ο χώρος δεν δείχνει σπίτι!)

Πιό ειλικρινές εκ μέρους του αγαπητού Δολοφονάκη θα ήταν να το πει από την αρχή και όχι να μου απαντά ότι ανήκει σε χομπίστα... Δεν είναι κακό να παρουσιάσει κάποιος αντιπρόσωπος τα προιοντα του, την στιγμή μάλιστα που δεν τα εξέθεσε στο περασμένο High end Show... :126:
Όσον αφορά την ειλικρίνεια μου και τις άξιες μου, θεωρώ ότι ο χώρος είναι πολύ μικρός! Όλοι γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο καθένας μας…

Και ποιος σου είπε ότι θα είχα πρόβλημα να γράψω ότι το σύστημα είναι του τάδε αντιπροσώπου; Και όχι του Κωνσταντίνου Κεφάλα, που είναι και ο ιδιοκτήτης πρώτον του σπιτιού και δεύτερον του συστήματος;

Ποιο ακριβώς είναι το δικό σου πρόβλημα; Το πρόσωπο, η ιδιότητά του, η κάτι που μου ξεφεύγει λόγω χαμηλής νοημοσύνης;;;

Reaction score
23

Μιας και πιθανον να αισθανομαι υπαιτιος την "ανακαλυψης" μεσω της φωτογραφιας θα ηθελα να πω οτι η παρουσιαση ξεκινησε λαθος, με εναν τροπο παραξενο, κατω απο ενα πρισμα εγωκεντρισμου και ολιγον σνομπ.
Post 1.
Να βάλω και εγώ ένα συστηματάκι για το φίλο μου το Βλάση…

Post 11.
Λίγα λόγια για το σύστημα...

Ο χώρος ακουστικά είχε μερικές παρεμβάσεις αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ότι το καλύτερο.

Ο ήχος ήταν ισορροπημένος και σε ψηλά επίπεδα χωρίς να υπάρχει το κλασικό παραμύθι άκου το πιάνο η χορδή είναι φυσικότερη στο δικό μου ηχείο και το καλώδιο μου βγάζει περισσότερη υγρασία…

Απλά ξεχνάς το σύστημα και ακούς μουσική.

Φυσικά το σύστημα είναι ακριβό αλλά τουλάχιστον παίζει μουσική.

Υ.Γ. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές αυτά τα δυο δεν πάνε μαζί…

Post 22.
Ηχεία: Tidal Sunray
Προ: Tidal Presencio
Τελικοί: Sovereign Monoblock
Καλώδια: Argento
Dac: Orpheus Heritage

Post 25.
Ο χώρος είναι περίπου 100 τετραγωνικά. Αν και από όσο γνωρίζω ο ιδιοκτήτης τους θα μεταφερθεί σε ένα νέο σπίτι με μεγαλύτερο χώρο για το σύστημα.

Τα σενάρια της ασύστολης… οτι η παρουσιαση ξεκινησε λαθος, με εναν τροπο παραξενο, κατω απο ενα πρισμα εγωκεντρισμου και ολιγον σνομπ.

Πριν αρχίσω να λέω τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δεν μας τα κάνεις λιανά για να μπορέσουμε και οι γνωρίζοντες την Ελληνική γλώσσα να κατανοήσουμε όλα τα σενάρια της μυθοπλασίας σου; Που στα παραπάνω κείμενα μου πνέει άνεμος σνομπισμού και εγωκεντρισμού;

Εκτός και γράφεις για να έχουμε να λέμε!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να φτάσουμε στο post#164 για να γράψουμε το ονομα του ιδιοκτήτη του συστήματος. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα παρουσιασθέντα συτήματα στις ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ είναι επώνυμα, είτε είναι ιδιωτών, είτε είναι αντιπροσώπων...

Να παραδεχτείς ότι άρχισες λάθος Μιχάλη και άφησες κόσμο να εκτίθεται!!! :141:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.004
Ελα ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου , θα αισθανεται κ ασχημα δηλαδη?
Για ποιο λογο τον κανετε ετσι?Ειναι σωστο?:126:

Reaction score
19
Απάντηση:

Ελα ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου , θα αισθανεται κ ασχημα δηλαδη?
Για ποιο λογο τον κανετε ετσι?Ειναι σωστο?:126:
1) είσαι οφτόπικ, :136: :142:
2) κάνε μπάντα μη σε λυντσάρουν κι εσένα... :121:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να φτάσουμε στο post#164 για να γράψουμε το ονομα του ιδιοκτήτη του συστήματος. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα παρουσιασθέντα συτήματα στις ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ είναι επώνυμα, είτε είναι ιδιωτών, είτε είναι αντιπροσώπων...

Να παραδεχτείς ότι άρχισες λάθος Μιχάλη και άφησες κόσμο να εκτίθεται!!! :141:
Χρήστο θα με συγχωρέσεις αλλά από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει κάποιος κανόνας που να λέει ότι πρέπει να δηλώσουμε τα ακριβή στοιχεία του ιδιοκτήτη ενός συστήματος που μπαίνει εδώ. Εάν το σύστημα ήταν δικό μου, σιγά μην σας έλεγα ποιός είμαι και που μένω... :139: Από την στιγμή που το σύστημα δεν ανέβηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, πολύ καλά έκανε ο Μιχάλης και δεν έβαλε το όνομά του. Ίσως κακώς το έβγαλε στον αέρα και τώρα, ελπίζω να τον ρώτησε...

Επιπλέον, ο Μιχάλης δεν άφησε κανέναν να εκτεθεί. Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν διαφόρους για ότι τους έρχεται πρώτο στο μυαλό, κάτι που είναι μέσα στα πλαίσια της γενικότερης μιζέριας και κομπλεξισμού που βλέπω ώρες ώρες στο χόμπι μας. Λες και έχουμε σκοπό ζωής να βρούμε μια μ@λακία, ένα ψεγάδι, μια θεωρία συνωμοσίας για να ξεμπροστιάσουμε τον απέναντί μας, λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας.

Τι ακριβώς να παραδεχθεί ο Μιχάλης... Πλάκα κάνουμε;
Να παραδεχθούν πρώτα το λάθος τους οι υπόλοιποι και να ζητήσουν συγνώμη για όσα κατηγόρησαν τον Μιχάλη!!

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν οφείλει ΚΑΝΕΙΣ να ζητήσει συγνώμη όταν υπάρχει δημοσίευμα!!!
Συγνώμη να ζητήσει ο Μιχάλης που δεν έσπευσε να διευκρινίσει και εξέθεσε ανθρώπους.

Δεν οφείλει ο καθείς εξ ημών να γνωρίζει τα οικογενειακά του καθενός μας και τι σύστημα έχει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Δεν οφείλει ΚΑΝΕΙΣ να ζητήσει συγνώμη όταν υπάρχει δημοσίευμα!!!
Συγνώμη να ζητήσει ο Μιχάλης που δεν έσπευσε να διευκρινίσει και εξέθεσε ανθρώπους.

Δεν οφείλει ο καθείς εξ ημών να γνωρίζει τα οικογενειακά του καθενός μας και τι σύστημα έχει...
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Είναι από τα χειρότερα στρίβειν που έχω δει. Εσείς όταν είδατε το όποιο δημοσίευμα, δεν βγήκατε να ρωτήσετε ευγενικά και να περιμένετε τις απαντήσεις σας. Βγήκατε και αρχίσατε να κράζετε ασυστόλως όποιον πάρει ο χάρος. Γι αυτό και εκτεθήκατε!!

Αδικήσατε τον Μιχάλη παράφορα και του ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια συγνώμη για όσα του έχετε σούρει. Το ότι δεν έχετε το σθένος να την ζητήσετε και να παραδεχθείτε το λάθος σας είναι άλλο θέμα.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καμιά φωτογραφιούλα των τεσσάρων που πήγατε στο σπίτι του κου Κεφάλα έχετε, μαζί με το σύστημα?

Νομίζω, συνηθίζεται... :126:

Νταξ, ας μην είναι στο κάδρο ο Δολοφονάκης, δεν πειράζει... :142:

Reaction score
659

Καμιά φωτογραφιούλα των τεσσάρων που πήγατε στο σπίτι του κου Κεφάλα έχετε, μαζί με το σύστημα?

Νομίζω, συνηθίζεται... :126:

Νταξ, ας μην είναι στο κάδρο ο Δολοφονάκης, δεν πειράζει... :142:
video κανει?

Reaction score
871
Αλήθεια... videos να παίζουν τα συστήματα γιατί δεν ανεβαίνουν???

Μια φορά είχα ανεβάσει ένα και κράχθηκα... γιατί εκθέτω λέει τον προσωπικό μου χώρο... σάμπως με τις φωτος δεν 'εκθέτονται' οι χώροι... τελοσπα... χρόνια πολλά και καλή χρονιά...

Reaction score
1.685

τι αλλο ακριβως θα ηθελες να μαθεις για να σταματησεις να κατηγορεις τον DOL FON οτι ειναι ψευτης?
Κατ αρχην (αγριεμενα) ποτε δεν ειπα κανεναν ετσι και δεν σου επιτρεπω τον χαρακτηρισμο..
Αντιθετως εσυ εβγαλες ψευτικο το blog και ψευτη τον αρθρογραφο.

Οποτε σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως.

Κυριοι το να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ειναι για παιδια της πρωτης μικρης. Το σου ειπα μου ειπες ειναι.....τουλαχιστον οχι αντρικιο.

Αδικήσατε τον Μιχάλη παράφορα και του ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια συγνώμη για όσα του έχετε σούρει. Το ότι δεν έχετε το σθένος να την ζητήσετε και να παραδεχθείτε το λάθος σας είναι άλλο θέμα.
...
Νικο, δεν "σουραμε" σε κανεναν τιποτα επι προσωπικου.
Σχολιασαμε σεμνως η ασεμνως, δεκτον, ενα υπαρκτο δημοσιευμα.
Δεν ειχαμε ουτε την μαγικη ικανοτητα αλλα ουτε τη ορεξη να ασχοληθουμε με την εγκυροτητα του η μη.

Και μιας και το ανεφερα, πρωτος εγω ζητω συγνωμη, αλλα οχι για τους λογους που θα ηθελαν να πιστευουν καποιοι οτι το κανω αλλα για την παρενοηση και την εκβαση των σχολιων που ακολουθησαν αυτην.

Reaction score
659

Κατ αρχην (αγριεμενα) ποτε δεν ειπα κανεναν ετσι και δεν σου επιτρεπω τον χαρακτηρισμο..
Αντιθετως εσυ εβγαλες ψευτικο το blog και ψευτη τον αρθρογραφο.

Οποτε σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως.

Κυριοι το να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ειναι για παιδια της πρωτης μικρης. Το σου ειπα μου ειπες ειναι.....τουλαχιστον οχι αντρικιο.
ποσο ακομα θα γινεστε ρομπα ρε παιδια.... δε βαρεθηκατε....

πειτε απλα οτι "ειπα μια μ....α, sorry"...

δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε τα λαθη μας και να ζηταμε δημοσια συγγνωμη οπως οφειλουμε....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Εσείς όταν είδατε το όποιο δημοσίευμα, δεν βγήκατε να ρωτήσετε ευγενικά και να περιμένετε τις απαντήσεις σας. Βγήκατε και αρχίσατε να κράζετε ασυστόλως όποιον πάρει ο χάρος. Γι αυτό και εκτεθήκατε!!

Αδικήσατε τον Μιχάλη παράφορα και του ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια συγνώμη για όσα του έχετε σούρει.
+1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89