- Reaction score
- 35.976
Θα απαγορευεται ο ρομποτικος βιασμος 
Παω στοιχημα οτι μετα απο λιγο καιρο και τα ρομποτ θα σπανε @@
Παω στοιχημα οτι μετα απο λιγο καιρο και τα ρομποτ θα σπανε @@

Ακόμα και η αρτιφίσιαλ πουσότριχα τραβά καράβι
Και που ξέρεις ρε χαμενε που δουλεύω;Ρε g@mwkoummouni, χαραμίζεσαι εκεί που δουλεύεις.![]()
Ξέρω. Όλα.Και που ξέρεις ρε χαμενε που δουλεύω;![]()
Ξεραδια ξέρεις..Ξέρω. Όλα.![]()
Εσύ δεν θέλεις κούκλα ρε...Ξεραδια ξέρεις..![]()
Αν δεν περάσει από ΚΚΕ certified δεν αγοράζει τίποτεςΕσύ δεν θέλεις κούκλα ρε...
Ένα πόστερ του Στάλιν φτάνει να πάθεις ρεύση...
Ημ@λ@κι@ θεωρειται απιστία;Με το ρομπότ θεωρείται απιστία;
Ασε βρε μηχανικέ...Ημ@λ@κι@ θεωρειται απιστία;
Για πάνε ρωτά τη σύζυγο και πες μας την απάντηση
Αν μπορείς δλδ γιατί σε βλέπω σε κρεβάτι παραπληγικου. Ορθοπεδικό ανθρωπο.
Όχι γιατί δεν είναι συνουσία με τη βιβλική έννοια του όρου. Τουλάχιστον για τους χριστιανούς. Οι υπόλοιποι λυπούμαι, αλλά θα χρειαστείτε δικηγόρο. Ή γιατρό, whatever.Με το ρομπότ θεωρείται απιστία;
Εξαρταται τι θεμα εχει η sex doll . Αν εχει θεμα σεξυ γειτονισσα ,ναι ειναι απιστια!Με το ρομπότ θεωρείται απιστία;
Προβλέπω αναβάθμιση με firmware για περαιτέρω στάσεις κτλ.
Μωρε μην φτασω να εξηγω και να λεω "αγαπη μου" στην sex doll ειναι το θεμαΝα δω τον spylab να εξηγεί "αγάπη μου,
Και καλά το "αγάπη μου", αρκεί να μπορείς όμως να πεις το "ρω" γιατί αλλιώς θα 'χουμε θέμα.Μωρε μην φτασω να εξηγω και να λεω "αγαπη μου" στην sex doll ειναι το θεμα,
και ολα τα αλλα διορθωνονται ......![]()
Ίσα ίσα που θα έχει και σύστημα αυτόματης λίπανσης .Αρκεί να μην έχουν γρέζια και σφαχτούμε.
Σιγά μην έχει και τιρτίρι.Ίσα ίσα που θα έχει και σύστημα αυτόματης λίπανσης .![]()
Ε πως,θες να κολλήσει το κιβώτιο ταχυτήτων στην πρώτη.Σιγά μην έχει και τιρτίρι.