- Reaction score
- 76.256
Ποιά ευθεία;Δε μερακλωνεις λίγο παραπάνω να τα φέρεις στην ευθεία και τα 3 ηχεία;
Ποιά ευθεία;Δε μερακλωνεις λίγο παραπάνω να τα φέρεις στην ευθεία και τα 3 ηχεία;
Βρίσκονται και τα τρία σε ίση απόσταση απο τη θέση ακρόασης.Πάνω στο χαλί να είναι τα 3 μπρος, να είναι τα τουιτερ στην ίδια ευθεία.
Έχουν τέτοια κλίση που δε φαίνεται το καπάκι.καλά...σε βλέπω μόλις σιάξει ο καιρός να το ξαναβάφεις
Όχι κέρασμα;κόλλα απο κάποιο pads που αφαιρέθηκε
Δεν ήταν μερακλήδικο,το έβγαλα.Όχι κέρασμα;
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ PlastiDip και απο περιέργεια πόσα χέρια πέρασμα έγινε εδώ; βλέπω λεπτά φύλλα σαν σφολιάτα(ίσως κάνω μία δουλειά με δαύτο)Βήμα πρώτο:
Αφαίρεση του PlastiDip για ομοιομορφία.
https://www.avsite.gr/forum/threads/ziziks-maxi-home-theater.111251/page-102#post-2119926Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ PlastiDip και απο περιέργεια πόσα χέρια πέρασμα έγινε εδώ; βλέπω λεπτά φύλλα σαν σφολιάτα(ίσως κάνω μία δουλειά με δαύτο)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έξω ρε παταφικο από το θρεντ των μερακληδων...Μερακλίδικο τρίποδο βλέπω
Επειδη δεν εχω καλη αναλυση στο κινητο.. τι.ειναι εκείνα στον καναπέ σαν μασημενες τσίχλες που φαίνονται? Νόμιζα μέχρι τώρα ότι ήταν σαικο με την καθαριότητα ... Ο βρωμιαρης ....
Ποιος φεύγει απο τον παράδεισο βρέ;Πάρ' το απόφαση, ήρθε η ώρα να αλλάξεις σπίτι
ο διάολος (δουλειά δεν είχε ο διάολος και τέτοια)Ποιος φεύγει απο τον παράδεισο βρέ;
Τι είναι αυτά που πετάξατε;Πετάξαμε μια ντουζίνα γύρω-γύρω να δούμε τι κάν'νε.