- Reaction score
- 76.256
Ε, είναι και οριζόντιο το κεντρικό.
Πόσο...άμοιροι είμαστε όλοι.ναι...ειμαι εκτος 1 μοιρα στα LR
εσυ λογικα θασαι παραπανω εκτος στα LR ....
Οτι πειςναι...ειμαι εκτος 1 μοιρα στα LR
εσυ λογικα θασαι παραπανω εκτος στα LR ....
και εσυ αμοιρος βρε ;Πόσο...άμοιροι είμαστε όλοι.
γιατι στο χαλαω εγωΟτι πεις
Σου χαλάω εγω το όνειρο ???
Φίλος χωρίς πρόσβαση...ζητάει....
Bρε Κώτσο θα κάνεις ηχοπερατή την Stewart με την καρφίτσα;δεν πατε καλα.....!!!!!
ξεχασατε σε ποιο θεμα ειστε ...
Σε κινηματογραφικά ζητήματα δεν υπήρξα ποτέ άμοιρος,καθότι δεν συγκινούμαι από τον οικιακό κινηματογράφο.και εσυ αμοιρος βρε ;
και ναταν μονο αυτο
[DOUBLEPOST=1521368944][/DOUBLEPOST]
γιατι στο χαλαω εγω
Γρηγορότερη από καρφίτσα πάντως θα ήταν η...αμμοβολή υπό ορθή γωνία .Bρε Κώτσο θα κάνεις ηχοπερατή την Stewart με την καρφίτσα;
ναι ...και μαλιστα κατα THX-UltraBρε Κώτσο θα κάνεις ηχοπερατή την Stewart με την καρφίτσα;
φαινεται οτι δεν τοχεις με την εβδομη τεχνηΣε κινηματογραφικά ζητήματα δεν υπήρξα ποτέ άμοιρος,καθότι δεν συγκινούμαι από τον οικιακό κινηματογράφο.
Γρηγορότερη από καρφίτσα πάντως θα ήταν η...αμμοβολή υπό ορθή γωνία .
Θα ήταν ο πιο ορθός τρόπος καθότι το τρύπημα απο καρφίτσα συνέχεια και μανιωδώς ακόμα και σε οθόνη προβολής θα θύμιζε ολίγον απο βουντού.Γρηγορότερη από καρφίτσα πάντως θα ήταν η...αμμοβολή υπό ορθή γωνία .
Τόσο μικρό που είναι το κεντρικό του και απ'εξω να το βάλει σιγά μη το βλέπει, γιατί το ακούει;Το καλό με το DIY είναι οτι μπορείς να "καταστρέψεις" μόνο το τμήμα της οθόνης που έχει απο πίσω το κεντρικό.
...
φαινεται οτι δεν τοχεις με την εβδομη τεχνη
Και αφού δεν το έχω,γι αυτό και υποστηρίζω ότι κανονικά το κεντρικό θα όφειλε να διακρίνεται από την ευρύτερη δυνατή απόκριση ιδίως στις χαμηλές οκτάβες,διασπορά στις ανώτερες οκτάβες και ανώτερη διαχείριση ισχύος σε σχέση με τα ομοειδή αδέλφια του στο setup.Και όλα αυτά σε αντίθεση προς την πάλαι ποτέ αντίληψη ότι ένα κεντρικό ηχείο εξυπηρετεί απλώς τον εντοπισμό για τους διαλόγους...Το καλό με το DIY είναι οτι μπορείς να "καταστρέψεις" μόνο το τμήμα της οθόνης που έχει απο πίσω το κεντρικό.