Αγορά ενεργών ηχείων, προτάσεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Περίπου 850 θα βγει το ζευγος με τα μεταφορικα. Περιμένω φωτο και κάποιες λεπτομέρειες.
Αν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.
Αν τα πάρεις και δε τα θες, στα παίρνω γω.

Reaction score
4.696
Αν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.
Αν τα πάρεις και δε τα θες, στα παίρνω γω.
Περιμένω κάποιες διευκρινίσεις για την πληρωμή γιατί θα κοπεί φπα , και είναι λιγο αργοί στην συνεννόηση .
Πάντως αν δεν τα αγοράσω φυσικά θα σου πω άμεσα.

Έχει και κάποια άλλα στα 930 περίπου θυμάμαι .

Reaction score
4.696
Μόνο ένα ζευγάρι σε κάποια ενδιαφέροντα που είχαν μείνει και ήταν προκλητική η τιμή.
Θα ζήσω λίγο με αυτά και μετά θα πάω για καλύτερα (έπεσε παντόφλα δηλαδή για το κόστος).
Μόλις έρθουν θα ανεβάσω φώτο .

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Μπήκα στην πρίζα!παλιοχαρακτήρες θα με καταστρέψετε!
Επιτελους. Πετα στο τζακι τις παπουτσοθηκες και βαλε σπιτι σου κανενα σοβαρο ηχειο, που καθεσαι και ακους bolt thrower απ' το χαρμπεθ!!!:p:D:D

Reaction score
4.327
Ξεκίνα από το Those Once Loyal (που έχει καλύτερη παραγωγή) και πάνε προς τα πίσω χρονικά. Θέλουμε ρεπόρτο για το αν ξουρίζουν τα ηχεία.... :rolleyes::roflmao:

Reaction score
460
Επιτελους. Πετα στο τζακι τις παπουτσοθηκες και βαλε σπιτι σου κανενα σοβαρο ηχειο, που καθεσαι και ακους bolt thrower απ' το χαρμπεθ!!!:p:D:D
Μιλάς και εσυ που έχεις ηχεία με μπίλιες;κοιτά μην έρθω καμία μέρα με τα παιδιά από εκεί και τις πάρουν για να παίξουν μπάλα έχω και genelec 8030 για το laptop αλλά δεν παίζουν ωραία metal μέχρι heavy φτάνουν αυτά!
Ξεκίνα από το Those Once Loyal (που έχει καλύτερη παραγωγή) και πάνε προς τα πίσω χρονικά. Θέλουμε ρεπόρτο για το αν ξουρίζουν τα ηχεία.... :rolleyes::roflmao:
θα πάω ανάποδα πρώτα in battle there is no law για να φτάσω στο those once loyal και να μου φανεί σαν παραγωγή της Sheffield records

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.440
θα πάω ανάποδα πρώτα in battle there is no law για να φτάσω στο those once loyal και να μου φανεί σαν παραγωγή της Sheffield records
:lol::lol::lol::lol::lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός