- Reaction score
- 143.663
Αν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.Περίπου 850 θα βγει το ζευγος με τα μεταφορικα. Περιμένω φωτο και κάποιες λεπτομέρειες.
Αν τα πάρεις και δε τα θες, στα παίρνω γω.
Αν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.Περίπου 850 θα βγει το ζευγος με τα μεταφορικα. Περιμένω φωτο και κάποιες λεπτομέρειες.
ΠαιδομάζωμαΑν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.
Περιμένω κάποιες διευκρινίσεις για την πληρωμή γιατί θα κοπεί φπα , και είναι λιγο αργοί στην συνεννόηση .Αν τυχόν δε τα πάρεις, στείλε μου λινκ να τα πάρω γω.
Πήρες πολλά;Ήδη τελείωσε η διαθεσιμότητα σε κάποια......![]()
Επιτελους. Πετα στο τζακι τις παπουτσοθηκες και βαλε σπιτι σου κανενα σοβαρο ηχειο, που καθεσαι και ακους bolt thrower απ' το χαρμπεθ!!!Μπήκα στην πρίζα!παλιοχαρακτήρες θα με καταστρέψετε!
Μιλάς και εσυ που έχεις ηχεία με μπίλιες;κοιτά μην έρθω καμία μέρα με τα παιδιά από εκεί και τις πάρουν για να παίξουν μπάλα έχω και genelec 8030 για το laptop αλλά δεν παίζουν ωραία metal μέχρι heavy φτάνουν αυτά!Επιτελους. Πετα στο τζακι τις παπουτσοθηκες και βαλε σπιτι σου κανενα σοβαρο ηχειο, που καθεσαι και ακους bolt thrower απ' το χαρμπεθ!!!![]()
θα πάω ανάποδα πρώτα in battle there is no law για να φτάσω στο those once loyal και να μου φανεί σαν παραγωγή της Sheffield recordsΞεκίνα από το Those Once Loyal (που έχει καλύτερη παραγωγή) και πάνε προς τα πίσω χρονικά. Θέλουμε ρεπόρτο για το αν ξουρίζουν τα ηχεία....![]()
θα πάω ανάποδα πρώτα in battle there is no law για να φτάσω στο those once loyal και να μου φανεί σαν παραγωγή της Sheffield records
Παίζουν;Απέμεινε το ρακ από τον Μελιδη για να ολοκληρωθεί η μίνι αρχική ανακαινιση
Ναι κανονικά παίζουν.Παίζουν;