Αγορά κατάλληλων ηχείων

Reaction score
690
Me DI box δεν γίνεται δουλεια; Όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στα μουσικά όργανα πριν συνδεθουν σε κονσόλα;

Λογικά είναι το ίδιο πράγμα απλά εκείνο έχει πιο πολλά κανάλια!

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Εναλλακτικά .....στα ηχεία εφόσον και εάν θέλεις να την ακούσεις παθητικά .
-
300e τό Ζεύγος ( αυτό το χρώμα )
Τά εμπρός - b&w p4 speakers.
-
1578238253947.png

-
-
Τά πίσω 350e
Chario Syntar 520 ( αυτό το χρώμα )
-
1578239180565.png

-

-
Subwoofer 200-230e
-
1578239934634.png

-

-
Κεντρικό ηχείο με 150-200e θά βρεις 1000 .
Ραδιοενισχυτή - Marantz όποιον αντέχεις οικονομικά .
-
:party:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.975
Me DI box δεν γίνεται δουλεια; Όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στα μουσικά όργανα πριν συνδεθουν σε κονσόλα;

Για ποιοτική μετατροπή αντάξια των απαιτήσεων που έχει χρειάζεται DI Box του πεντακοσάρικου...
Λογικά είναι το ίδιο πράγμα απλά εκείνο έχει πιο πολλά κανάλια!
Κι εφόσον περιέχει τυπικά ενεργά στοιχεία με ιδιαίτερα για εκείνα χαρακτηριστικά απόκρισης,προσθέτει παραμορφώσεις και αφαιρεί σε ευκρίνεια...
Εναλλακτικά .....στα ηχεία εφόσον και εάν θέλεις να την ακούσεις παθητικά .
-
300e τό Ζεύγος ( αυτό το χρώμα )
Τά εμπρός - b&w p4 speakers.
-
View attachment 149678

-
-
Τά πίσω 350e
Chario Syntar 520 ( αυτό το χρώμα )
-
View attachment 149679
-

-
Subwoofer 200-230e
-
View attachment 149680
-

-
Κεντρικό ηχείο με 150-200e θά βρεις 1000 .

-
:party:
Δεν αναμένεται να πιάνουν τις προβλεπόμενες στάθμες κορυφής με τον τρέχοντα ενισχυτή.
Τα KRK έχουν τα φόντα μαζί με κατάλληλα sub - που δεν είναι υποχρεωτικό να προέρχονται από την ίδια εταιρεία.

Last edited:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Δεν αναμένεται να πιάνουν τις προβλεπόμενες στάθμες κορυφής με τον τρέχοντα ενισχυτή.
Τα KRK έχουν τα φόντα μαζί με κατάλληλα sub - που δεν είναι υποχρεωτικό να προέρχονται από την ίδια εταιρεία.
-
Σεβαστό !
Είπαμε ότι , .......θέλουμε να μας διώξουν από την πολυκατοικία .
Αυτά δεν κάνουν ,
........φτάνουν μέχρι παντόφλα από την σύντροφο .

-

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.118
Υπερβολές.
Το concept είναι να τους διώξεις όλους από την πολυκατοικία ώστε να γίνει..... μονοκατοικία.

;)

Mε λίγη καθοδήγηση από τον @TERMATOGAZI μπορει να πάρεις και το τετράγωνο.

Last edited:

Reaction score
690
Υπερβολές.
Το concept είναι να τους διώξεις όλους από την πολυκατοικία ώστε να γίνει..... μονοκατοικία.

;)
Αυτό το προσπαθεί ο γείτονας μου (ακριβώς δίπλα μου) που παίζει ντράμς..!! :biggrin:
Δε ξέρει τι τον περιμένει....θα του φύγουν οι μπακέτες από το χέρι :sneaky: ένας τοίχος μας χωρίζει και μάντεψε ποιος....!!!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.118
Αυτό το προσπαθεί ο γείτονας μου (ακριβώς δίπλα μου) που παίζει ντράμς..!! :biggrin:
Δε ξέρει τι τον περιμένει....θα του φύγουν οι μπακέτες από το χέρι :sneaky: ένας τοίχος μας χωρίζει και μάντεψε ποιος....!!!
Δεν τον βλέπω να σας χωρίζει για πολύ.

:drinks:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.582
Θα χάσεις

Reaction score
11.651
Μη τρελένεσαι με τα καλώδια. Πάρε τα ηχεία που σου προτείνουν και μπορείς να τα συνδέσεις ανετότατα με unbalanced (και φτηνό) καλώδιο που από τη μεριά της κονσόλας να είναι RCA και από τη μεριά του ηχείου μονοφωνικό μεγάλο καρφί (TS).
Αν δεν κάνω λάθος, επίσης έδειξες ότι έχεις και μια φτηνή πολυκάναλη εξωτερική κάρτα ήχου. Και αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. 2 κανάλια για τα ηχεία και ένα τρίτο για το sub, όταν έρθει.

Reaction score
690
Μη τρελένεσαι με τα καλώδια. Πάρε τα ηχεία που σου προτείνουν και μπορείς να τα συνδέσεις ανετότατα με unbalanced (και φτηνό) καλώδιο που από τη μεριά της κονσόλας να είναι RCA και από τη μεριά του ηχείου μονοφωνικό μεγάλο καρφί (TS).
Αν δεν κάνω λάθος, επίσης έδειξες ότι έχεις και μια φτηνή πολυκάναλη εξωτερική κάρτα ήχου. Και αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. 2 κανάλια για τα ηχεία και ένα τρίτο για το sub, όταν έρθει.
Σε αυτήν αναφέρομαι όταν λέω κονσόλα 20200103_215250.jpg εχει και εξόδους xlr

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.916
Αυτό πρέπει να'ναι το Μπέρι που έχεις:

Μια χαρά είναι, θα δουλέψει άριστα.

Reaction score
11.651
Ναι και αυτό, αλλά θυμάμαι έβαλες και μια φωτογραφία από μια βλακεία κάρτα ήχου. Δε θυμάμαι καλά;

Reaction score
232
Φίλε mpanis νομίζω πρέπει να ορίσεις ενα πόσο σε σύνολο που έχεις σκοπό να δώσεις και σε βάθος χρόνου, πχ 5000 ή 3000 ευρώ για να ξέρει ο άλλος τι θα προτείνει. Τώρα λες ξεκινάς με 1000, μετά τι γίνεται?

Reaction score
690
Ναι και αυτό, αλλά θυμάμαι έβαλες και μια φωτογραφία από μια βλακεία κάρτα ήχου. Δε θυμάμαι καλά;
Α ναι έχεις δίκιο... Screenshot_20200104-145352_Chrome.jpg αυτην αλλά δε θέλω να έχω τον υπολογιστή για να παίζω μουσική οπότε το απέρριψα.!
Φίλε mpanis νομίζω πρέπει να ορίσεις ενα πόσο σε σύνολο που έχεις σκοπό να δώσεις και σε βάθος χρόνου, πχ 5000 ή 3000 ευρώ για να ξέρει ο άλλος τι θα προτείνει. Τώρα λες ξεκινάς με 1000, μετά τι γίνεται?
Έτσι όπως έγινε ούτε εγώ ήξερα που θα καταλήξω.... Κατέληξα λοιπόν να πάρω τώρα τα δύο ηχεία 1000€ και μέσα στο χρόνο λογικά άλλο 1500€ για sub και κεντρικό !
Με επεξεργαστή δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω ψαχνομαι.... Ο απώτερος σκοπός είναι ένα πολυκάναλο 5.2 αλλά σε πολύ βάθος χρόνου έτσι όπως το βλέπω με την επιλογή των ηχείων που έκανα....
Δε με χαλάει όμως γεροί να είμαστε!

Last edited:

Reaction score
30.455
Αυτά τα κουκουρουκουπωσταλέν τα δεκάρια έχουν αρχίσει να με φαγουρίζουν και μένα....
Άσε που έχουν και δύο κάπα στο όνομά τους και φτιάχνομαι!:biggrin:
Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω Ελλάδα ας μου πει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos