- Reaction score
- 4.247
Δεν εχω πολυκαταλαβει, αλλα σα να πηρε το ματι μου κατι που εγραφε για 40 ποντους αποσταση απο τον τοιχο
Μιλάω για τα μπροστινά ηχεία...το πόσο δλδ πιό κοντά μου μπορώ να τα φέρω!Δεν εχω πολυκαταλαβει, αλλα σα να πηρε το ματι μου κατι που εγραφε για 40 ποντους αποσταση απο τον τοιχο
Κι όμως, έχει δίκιο ο μπουτχιας.Μας χαλατε την ψυχολογια κυριε Μπουτια!
Η καθε ενσταση σου κοστιζει 500 ευρω.
Αλλη φορα θα πληρωνεις παραβολο για την καθε ενσταση (για να ειναι εγκυρη) και μετα θα γραφεις![]()
Φυσικά.Όπως βλέπω επιμένετε όλοι σας να πάω στα 10" krk όπως μου τα είχε προτείνει και ο ear στην αρχή.........
Φυσικά.Δλδ τα δύο για πίσω ( ή πλάγια)πχ. Να είναι krk8"?
Σωστά.To KRK 10 G4 θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέχρι και οριζοντίως ως κεντρικόν...
Όχι, δεν είναι τίποτα ιδανικό σε τέτοιο χώρο, οπότε δεν έχει νόημα κάτι παραπάνω.Το ιδανικο ειναι ΟΛΑ ΙΔΙΑ
Θα διατυπωθεί κι εναλλακτικά...Σε απόσταση λ.χ. 1 μέτρου για τη θέση ακρόασης σε σχέση με οπίσθιο ή πλευρικά τοιχώματα,ωφέλιμη διάχυση θα λειτουργεί ουσιαστικά από ύψος 1000 Hz περίπου και άνω.Όσο δε μίκραινε η απόσταση,θ'ανερχόταν σε αντίστροφη αναλογία το ωφέλιμο κάτω όριο.Δεν εχω πολυκαταλαβει, αλλα σα να πηρε το ματι μου κατι που εγραφε για 40 ποντους αποσταση απο τον τοιχο
1500€ για τριάδα με τρίδρομα 10ιντσα είναι δύσκολο να βρεις αλλού.Παντως αυτη η εταιρια δινει σκληρη μαχη στον δυσκολο χωρο των στουντιαδων. Οι τιμες αυτης της εταιριας προς το παρων δεν εχουν αντιπαλο. Κι απο κατω λιγα πραγματα για τη νεα σειρα που εγραψε ο Μπουτια.....
Η KRΚ στο άμεσο μέλλον θα έχει και διαθέσιμη την εφαρμογή KRK Audio Tools στο Google Play and iOS App Stores με Real Time Room Analyzer και Spectral Analysis για την σωστή τοποθέτηση των ηχείων στο χώρο.
Όλα τα ηχεία της G4 είναι αφοδιασμένα με μία LCD οθόνη και έναν ισχυρό DSP ο οποίος προσφέρει γραφικό eq 25 επιλογών!
Τα νέα ηχεία διαθέτουν αναβαθμισμένο-ενσωματωμένο ενισχυτή class D με limiter που ενεργοποιείται αυτόματα στις υψηλές εντάσεις για απόλυτη προστασία των ηχείων.
Περιστρεφόμενο tweeter και midrange
για ευέλικτη τοποθέτηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
Πως να προσπερασεις ενα τετοιο ηχειο.
Φιξντ.1500€ για τριάδα με τρίδρομα ενεργά πολυενισχυόμενα και με DSP 10ιντσα ικανά και για οριζόντια τοποθέτηση είναι δύσκολο να βρεις αλλού.
έχει δείξει σε μια φωτό και ένα audio interface της Behringer εκτός του ενισχυτή. Μια χαρά θα είναι για αρχή.Εαν στην αρχη παρει δυο τεμαχια χωρις σαμπ πως αλλιως μπορει να τ ακουσει χωρις να προχωρησει σε αγορα προενισχυτη στην παρουσα φαση? Γιατι εδω μπαινουμε στην ουσια του προβληματισμου του φιλου.
Μπερδεύτηκα τώρα. Γιατί να πάρει ενισχυτή? Όλα αυτά τα ενεργά δεν είναι αυτοενισχυόμενα?Πάρε αυτά τα 2 krk όπως σου είπαν και Σύνδεσε τα με ότι έχεις. Αργότερα αγοράζεις ενισχυτή,κεντρικό,sub,πίσω ηχεία και είσαι αρχηγός.
Pro AV θέλει.Μπερδεύτηκα τώρα. Γιατί να πάρει ενισχυτή? Όλα αυτά τα ενεργά δεν είναι αυτοενισχυόμενα?
Sorry για την παρέμβαση αλλά και εγώ ασχετίδης.
Έκλαψα....Αμα ο Μπανης παρει ενεργα σε 5.1, εμενα να μου τρυπησετε τη μυτη απ το άλλο ρουθουνι...
Για να μην παρω τηλεφωνο τη γυναικα του να δει τι γραφει εδω μεσα κι απ΄ τα 1000 ευρω του αφαιρεσει τα 995 για να παρει...τσιγαρα να παν' κατω τα φαρμάκια.![]()
ΝΟΜΙΖΕΙΣ...Pro AV θέλει.
Αλλά επειδή αυτά είναι ακριβά, θα πάρει έναν πολυκάναλο ενισχυτή - επεξεργαστή με preamp εξόδους.