- Reaction score
- 2.027
Πάρε ένα svs.....τραβά το σε ένα μαραγκό να σου βάλει καπλαμα και κάνε το όπως θες αισθητικά
Γιατί να προτιμήσω mdf? Είναι θέμα καθαρά ηχητικό η θέμα πετσικαρισματος του ξύλου?Και που 'σαι; Aν φτιάξεις καμπίνα... προτίμησε το MDF
ποιο MDF υψηλής πυκνότητας μωρε τα JBL ?Τα πολύ καλής ποιότητας subwoofer της JBL που χρησιμοποιούνται έδω και 40 χρόνια στους περισσότερους κινηματογράφους στο κόσμο έχουν καμπίνα από MDF υψηλής πυκνότητας με δύο κάθετες αντηρίδες εμπρός και πίσω για περαιτέρω μείωση των συντονισμών της καμπίνας. Η ισχύς κάθε μεγαφώνου είναι 800 watt pink noise AES. Διαθέτουν ένα tuning port μεγάλης διαμέτρου στα 25 Hz. Σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα ανάλογα με το μέγεθος τοποθετούνται 2 έως 8 μονάδες σε cluster.
To MDF έχει μεσαία πυκνότητα, Medium Density Fiberboard. Το HDF, υψηλή.MDF υψηλής πυκνότητας
δεν είναι υψηλής αυτό....όσο για την ποιότητα που λες...είναι για γέλιαΑγαπητέ εδώ έχεις λάθος. Το συγκεκριμένο μοντέλο 4645C είναι από MDF και η ποιότητα κατασκευής καμπίνας κορυφαία. Ηταν το πρώτο μοντέλο της JBL με πιστοποίηση από την ΤΗΧ της Lucas Films.
φιξντότι η σχέση απόδοσης/τιμής είναι πολύ καλή
Μου προξενεί έκπληξη το γεγονός αυτό καθώς έχω κάνει προσωπικά έλεγχο για διάφορους λόγους σε πάνω από 10 καμπίνες 4645C. Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τη φωτογραφία αυτή. Μπορείς να μου πεις αν το γνωρίζεις το κομμάτι της φωτογραφίας ποια περίοδο αγοράστηκε;φιξντ
δεν θυμάμαι ποιος έμπορος μου είχε πει κάποτε....ότι η τιμολογιακή πολιτική της JBL είναι 1 προς 6 με 7
δηλαδή αν ένα προιόν έχει κόστος 100 ευρώ ...αυτή το πουλάει 600-700
Λίγο και από τα δύο.Γιατί να προτιμήσω mdf? Είναι θέμα καθαρά ηχητικό η θέμα πετσικαρισματος του ξύλου?
Ακόμα και το "μη κώλου" νοβοπάν (χωρίς κενά, έμφυτους τριγμούς κλπ) έχει τα πλεονεκτήματά του : Σαν ελαφρύτερο, αποσβένυται πολύ αποτελεσματικότερα με εξωτερικά υλικά, ενώ με νευρώσεις μπορείς ευκολότερα να σπρώξεις τους συντονισμούς σε υψηλότερες συχνότητες, εκτός του φάσματος που διεγείρει ενα σαμπγούφερ.νοβοπάν του κwλου έχουν
σιγά μη ψάξουμε να βρούμε και ΑΦΜ..Μπορείς να μου πεις αν το γνωρίζεις το κομμάτι της φωτογραφίας ποια περίοδο αγοράστηκε;