Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Θα προτεινα τα topics "Ποια ταινια ειδες χθες" και "Βιβλια - προτασεις" να γινουν sticky στο "Διχως ορια.."για λογους "ευκολοτερης προσβασης" σ'αυτα και για να κινηθουν καλυτερα ισως.
Από τη στιγμή που το "Ποια ταινία είδες χθες" ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία θεμάτων, θα μου φαινόταν κάπως αταίριαστο, αλλά και "άδικο" για την κατηγορία, να μεταφερθεί στη ΔΟ&Θ. Ωστόσο υπάρχουν άλλοι αρμοδιότεροι και εμπειρότεροι εμού για να κρίνουν, αυτό που λέω είναι απλώς μια γνώμη.

Reaction score
118
Εχεις δικιο σχετικα με τη θεματολογια(ειδικα αν υπαρχουν τεχνικες αναφορες για ποιοτητα ηχου,εικονας κ.λ.π).Το σκεπτικο μου ηταν να μπει στο "Διχως ορια..",λογω μεγαλυτερης κινησης και μονο.
Και ειδικα για ταινιες-βιβλια καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη νομιζω

Reaction score
118
Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Το δεύτερο είναι θέμα που έφτιαξε ο Videomix. Επομένως, απαγορεύεται θέμα αυτού του μέλους να γίνει στίκυ. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις αγαπητέ.

Reaction score
5
Ναι αλλά, τώρα που το λες πρόσεξες ότι ο μετρητής τον μηνυμάτων σου έμεινε κολλημένος εδώ και κάτι μέρες στο 1,111??? :p :p :p

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Το δεύτερο είναι θέμα που έφτιαξε ο Videomix. Επομένως, απαγορεύεται θέμα αυτού του μέλους να γίνει στίκυ. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις αγαπητέ.

θα σε παρακαλούσα ειρωνίες και ανακρίβιες να αποφεύγονται κύριε videomix.

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Ναι αλλά, τώρα που το λες πρόσεξες ότι ο μετρητής τον μηνυμάτων σου έμεινε κολλημένος εδώ και κάτι μέρες στο 1,111??? :p :p :p
Εδώ και ο νέοπας ο ντρίμ δείχνει πανάρχαιος μπροστά μου. 1000 εγώ, 5000 αυτός!!!!
Έλεος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Τα μηνύματά σου, ύστερα από την κατάργηση του account σου (που έκανες μόνος σου), δεν μπορούν να εμφανιστούν στο προφίλ σου.

Reaction score
118

Και ποιανού είναι τα υπόλοιπα 6370 με συγγραφέα τον Videomix; Του Μπάμπη του μπρατσά;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Κοίτα Θάνο, δεν γίνεται παλικάρι μου λέμε. Θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό?
Ας μην έσβηνες το account σου στην προηγούμενη πλατφόρμα.
Τι να κάνω τώρα?

Reaction score
118

Δεν σου ζήτησα εσένα τίποτα. Πότε τό'κανα και δεν θυμάμαι;

Reaction score
118

Ωφείλω να ομολογήσω πως το site ποιά πετάει. Γρήγορο και με καλύτερες λειτουργίες.
Συγχαρητήρια στους Μαγκουταίους για την δουλειά τους και την υπομονή τους.

Reaction score
4
Eμενα μολις ειδε το Κατερινακι μου οτι ξαναμπαινω με το Homecinema-maniac εβαλε τα γελια και μου ειπε οτι θα βρει τροπο να με ξανασβησει για να μην γραφω εδω και αργω στα ραντεβου μας.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

(Το Κατερινακι μου) το εγραψα ετσι ωστε αν δει το post να συγκινηθει...
Μπουχαχαχα ..........

Ευτυχως που το αυτοματο σβησιμο απενεργοποιηθηκε ;);)

Εγω οταν κανω edit δεν μου βγαζει τα icons αλλα αν ξαναπατησεις παλι στο edit στα βγαζει...
Δοκιμαστε το δουλευει... :cool::cool:

Αλλα και που τα βγαζει αλλα παταω και αλλα βγαινουν. Αν βγουν.... :rolleyes: :rolleyes:

Reaction score
1
Με αφορμή κάποιες προτάσεις που είχαν γίνει παλαιότερα (στην προηγούμενη πλατφόρμα) σε ένα post μου στην κατηγορία projectors επαναφέρω την τότε ιδέα, μήπως τώρα στο νέο περιβάλλον είναι πιό εύκολο να γίνει αυτή η αλλάγη που πιστεύω ότι θα βοηθήσει όλους μας στην ευκολία της αναζήτησης θεμάτων, αλλά και στο να γίνει το avsite ακόμα πιό εύχρηστο.

Οι προτάσεις αυτές είναι (ήταν) οι ακόλουθες:
  1. να ερευνήσουν oi mods & admins των κατηγοριών την δυνατότητα σε κάθε τεχνολογική κατηγορία του site (εκτός π.χ. από την ενότητα "Διάφορα", ή την DIY, κ.α.) να δημιουργηθεί ένα child board που θα περιέχει ακριβώς και αυστηρά μόνο αυτά τα θέματα: "Test/ συγκριτικά/ επίσημες παρουσιάσεις"!
    (απαραίτητη διευκρίνηση: με τον όρο "επίσημες παρουσιάσεις εννοώ αυτές που έγιναν με παρουσία μελών και όχι απλές αναφορές νέων μοντέλων, προκειμένου να υπάρχουν τόσο οι τυχόν αξιολογήσεις - βαθμολογίες όσο και οι γνώμες των φίλων που ήταν παρόντες και "κριτές" του οποιουδήποτε προιόντος).
    [*]να μεταφερθούν και τα sticky θέματα σε child boards π.χ. με το τίτλο "Θέματα Αναφοράς". Εξάλλου με τόσα sticky που έχουν δημιουργηθεί σε λίγο θα χάνονται από την πρώτη οθόνη της κάθε κατηγορίας τα νέα θέματα που ανοίγονται.
Όπως είχα γράψει και τότε και εξακολουθώ να πιστεύω ακόμη, "είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όλους μας να υπάρχουν μαζεμένα όλα αυτά τα τόσο ενδιαφέροντα θέματα όπως και οι γνώμες των μελών που παρακολούθησαν events-παρουσιάσεις (ως σημεία αναφοράς ή ακόμα ως σημεία που θα δείχνουν την εξέλιξη σε κάποια θέματα/προιόντα/τεχνολογίες) και να μην βρίσκονται διάσπαρτα ανάμεσα σε άλλα threads που μπορεί να είναι πιθανόν άσχετα ή αδιάφορα για την πλειοψηφία ή ακομά να αφορούν και σε προσωπικά προβλήματα ή άλλες γενικότερες γνώμες φίλων...

Δηλαδή όχι ότι είναι απαραίτητα κακό να υπάρχουν όλα μαζί, αλλά να... καμιά φορά όταν κάνεις search και παιδεύεσαι στο ψάξιμο μέχρι να βρείς αυτό που χρειάζεσαι ίσως είναι λίγο κουραστικό για τα μέλη..."

Καταλαβαίνω ότι οι ευθύνες και τα προβλήματα είναι πολλά τώρα που το νέο περιβάλλον κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Νικόλας και τα άλλα παιδιά που παλεύουν καθημερινά να τα αντιμετωπίσουν, θα τα καταφέρουν για άλλη μία φορά!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Στέφανε σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο που έκανες να παραθέσεις τις προτάσεις σου, τις οποίες και θα συζητήσουμε.

p.s. Χρόνια Πολλά!!

Reaction score
297
τις οποίες και θα συζητήσουμε.
Μετάφραση: όταν η βασίλισσα της Αγγλίας αρνείται την Royal Assent που επικυρώνει ένα ψηφισμένο νομοσχέδιο, δηλώνει (στα λεγόμενα "νομικά Νορμανδικά"): La Reyne s'avisera (η Βασίλισσα θα το εξετάσει) :rolleyes:

Reaction score
1
Μετάφραση: όταν η βασίλισσα της Αγγλίας αρνείται την Royal Assent που επικυρώνει ένα ψηφισμένο νομοσχέδιο, δηλώνει (στα λεγόμενα "νομικά Νορμανδικά"): La Reyne s'avisera (η Βασίλισσα θα το εξετάσει) :rolleyes:
Βρε "Σπύρο", βρε "Σπύρο" (RDoh)... :confused:

Κατ΄αρχήν Χρόνια Πολλά!
Κατά δεύτερον πρέπει να γνωρίζεις ότι τα Καρντάσια εκεί στα Βόρεια, ουδεμία σχέση έχουν με το "τσαι" και τις Αγγλιδούλες... ;)
Ότάν λένε κάτι το εννοούν, και όταν το εννοούν το πραγματοποιούν κιόλας!

Ο Νικόλας έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι δεν αποφασίζει μόνος του, οπότε και σωστά θέτει το θέμα και λέει ότι θα το συζητήσουν (σ.σ. μαζί με την υπόλοιπη ομάδα).
Εμείς, όπως οφείλουμε, κάνουμε τις προτάσεις μας και οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος που λέγεται AVsite και που βλέπουν την συνολική εικόνα αποφασίζουν για το τί είναι καλό να γίνει και τί όχι, και βεβαίως και το πότε...

Νικόλα ευχαριστώ, να 'σαι καλά και να χαίρεσαι όσους και ό,τι αγαπάς!!! :p
Φιλιά στη "Νύφη του Θερμαικού" ;)

Reaction score
1
Με καθε αλλαγη σελιδας στις κατηγοριες οταν ψαχνουμε για παλιοτερα θεματα μεταφερονται μαζι και τα sticky με αποτελεσμα να μειωνεται ο χωρος και να εμφανιζονται λιγοτερα θεματα και να υπαρχουν περισσοτερες σελιδες .
Τωρα δεν ξερω αν αυτο μπορει να αλλαξει στην νεα πλατφορμα αλλα αν θα μπορουσε να αλλαξει νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza