Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Καλημέρα,
Ο αριθμός των post που βλέπεις ανά σελίδα θέματος, είναι κάτι που μπορείς να ρυθμίσεις από το προφίλ σου. Να ξέρεις ότι δεν μετράει τα sticked.

Reaction score
1
Νικο Τσαρουχα βλεπω τοσο καιρο τις απαντησεις που δινεις εδω μεσα και ποσο βελτιωνεται καθημερινα η λειτουργια του φορουμ , που οσο και αν δεν το θες ....ΜΠΡΑΒΟ! respect.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Γιάννη κάνω πολύ λίγα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα αλλά και οι γνώσεις μου δεν το επιτρέπουν και δεν κάνει να μπλέκομαι στα πόδια των αφών Μαγκούτα, που μας βγάζουν καθημερινά ασπροπρόσωπους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Προταση...

Στην αρχικη σελιδα των thread που τα δειχνει ολα, να γινουν οι στηλες με το ιδιο πλατος... να ειναι ομοιομορφο.
Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο. Ο Τάσος το προσπαθεί, έχει κάποιο bug το skin, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το φιάξει.

Reaction score
5
Κάποια στιγμή το απόγευμα είδα ότι ευθυγραμμίστηκαν οι στήλες. Τώρα δεν το βλέπω. Υποθέτω δουλεύεται αυτό ακόμα;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
...έχω γράψει 2 posts και εμφανίζονται άλλα περιεχόμενα... Αν κάνω edit, εμφανίζονται και πάλι τα δικά μου γραφόμενα, και όταν κάνω save, εμφανίζεται στο thread το σωστό... Το έχει πάθει και κανένας άλλος;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

...έχω γράψει 2 posts και εμφανίζονται άλλα περιεχόμενα... Αν κάνω edit, εμφανίζονται και πάλι τα δικά μου γραφόμενα, και όταν κάνω save, εμφανίζεται στο thread το σωστό... Το έχει πάθει και κανένας άλλος;
Κι εμένα μου συνέβη...Έπαθα πλάκα την πρώτη φορά...Όχι τίποτ'άλλο, έχω κόψει και το αλκοόλ τώρα κάτι μέρες λόγω αντιβίωσης και φοβήθηκα μήπως με χάλασε που είμαι 5 μέρες νηφάλιος! :crazy_3:

Την έχει "ακούσει" η βάση του forum μάλλον...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189