Y
Yiannis_B
Guest
Ρε συ, πιάσε πάλι τα κρητικά, δεν θα σε παρεξηγήσουμε.Entschuldigen Sie mir meinen Arzt!
Ρε συ, πιάσε πάλι τα κρητικά, δεν θα σε παρεξηγήσουμε.Entschuldigen Sie mir meinen Arzt!
Θα τα βρω το βραδάκι.Entschuldigen Sie mir meinen Arzt! Δώσε με υλικό να διαβάσω herr Doktor!
Back to school...
Λάθος.Ξέρεις, όμως, τι είναι πολύ δύσκολο (ή μάλλον αδύνατο); Το να προσδιορίσεις "αντικειμενικά τε και επιστημονικά" αν ένα, οποιοδήποτε, σύστημα ηχητικής αναπαραγωγής θα προσφέρει "μουσική απόλαυση" στον ακροαζόμενο.
Έχει ήδη απαντηθεί με ένα τεράστιο ΟΧΙ.Ερώτηση: Η απόλαυση από την ακρόαση της μουσικής είναι συνάρτηση (με τη στατιστική έννοια) της πιστότητας αναπαραγωγής ενός ηχοσυστήματος αναπαραγωγής; Αυτό θα απαντηθεί εν ευθέτω χρόνω...
Δυστυχώς για όσους από εσάς διστάζετε να εκτεθειτε, εγώ το επιδιώκω.Μια και τα λέμε τώρα μεταξύ μας πες με π.μ. στον φίλο σου τον ΕΑΡ να μην κακολογεί το χαϊέντ και τους χαϊεντάδες γιατί εκτίθεται. Αλήθεια....
Γιατί παίζουμε τις κουμπάρες? Ψηφιακό μέσον ηχογράφησης."Δεν μίλησα για μέσο. Για μουσική μίλησα."
Τώρα δεν μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας χλωμό πρόσωπο.
Έγραψες επί λέξει: "Αν η αγαπημένη σου μουσική δεν βγαίνει σε ψηφιακά μέσα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις αγαπημένη μουσική." Άρα ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟ σωστά;
Μη πρηζώνεσαι βρε. Η μουσική εξελίσσεται και η νοοτροπία παραμένει η ίδια.Η αγαπημένη ΜΟΥ μουσική είναι, ΛΑΘΟΣ!
Πες μου ότι είσαι από αυτούς που έχουν πικάπ και όποτε πας σπίτι τους σου βάζουν μόνο Σεχραζάτ από τη φιλαρμονική της Βιέννης.Δεμπασκαλά...
επαε πατριδα εισαι λαθος και αγλακω να βοηθησω οσο μπορω , οριστε"Δεν μίλησα για μέσο. Για μουσική μίλησα."
Τώρα δεν μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας χλωμό πρόσωπο.
Έγραψες επί λέξει: "Αν η αγαπημένη σου μουσική δεν βγαίνει σε ψηφιακά μέσα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις αγαπημένη μουσική." Άρα ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟ σωστά;
Επίσης έγραψες και το μνημειώδες "Αν η μουσική που σου αρέσει υπάρχει μόνο σε βινύλιο τότε ακούς λάθος μουσική." Λάθος, έεεεεεε;;;;
Χιούμορ μι μάϊ κάϊντ στρέϊντζερ:
Η αγαπημένη ΜΟΥ μουσική είναι, ΛΑΘΟΣ! Σε σχέση με τη γνώμη, άποψη, πεποίθηση κλπ. ΠΟΙΟΥ; σε σχέση με ποιο ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ; με ποιά "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ και ποια ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ καθορισμού ΣΩΣΤΟΥ τε και ΛΑΘΟΥΣ;
Και, εντάξει θα μπορούσες να σταματήσεις στα παραπάνω, να σε ψιλοκράξω, να ανασκευάσεις, να τα βρούμε και να φιλιώσουμε.
Εσύ επέλεξες να το τερματίσεις λέγοντας (πάντα επί λέξει): "Διότι αγαπητέ μου η μουσική δεν σταμάτησε στην Παπαλάμπραινα η οποία δεν βγήκε ποτέ σε cd. Είναι δικαίωμά σου να επιμένεις να ακούς τη Παπαλάμπραινα αλλά δεν παύει να είναι λάθος να αγαπάς ακόμα την Παπαλάμπραινα διότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν βγει yottabytes μουσικής την οποία προφανώς δεν αξιολογείς με τον τρόπο που πρέπει."
1) Η Παπαλάμπραινα στην, περίπτωσή μου, είναι κάτι "άσχετα και ξεπερασμένα" δισκάκια τύπου Kind of Blue, Trout Mask Replica, Still Life, Ummagumma, Hot Rats, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, κλπ. κλπ. κλπ. - σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις έχουν βγει και σε ΨΔ, μπορείς να τα κατεβάσεις και σε φλάκ. Ποια μοδέρνα αριστουργήματα, κυκλοφορήσαντα αποκλειστικά σε ΨΔ, έχεις να μου προτείνεις ούτως ώστε, φερ΄ειπείν, να εκμοδερνίσω τις ακουστικές μου προτιμήσεις;
2) Το αν είναι σωστό ή λάθος να αγαπώ την "Παπαλάμπραινά μου" το απάντησα, πιστεύω επαρκώς τεκμηριωμένα, παραπάνω.
3) Έχεις, όμως, και ένα μεγάλο δίκιο σε κάτι (για να μην σε αδικώ): Προφανέστατα και δεν αξιολογώ με τον τρόπο που πρέπει μοδέρνα yottabytes μουσικής όπως Justin Bieber, One Direction, Selena Gomez, εκεινοντονπωςτονλένε, εκείνητηνπέςτην κλπ.κλπ. Ή, μήπως - λέω μήπως, τα "αξιολογώ σωστότατα";;;
Φλασιά: Ποιος είναι ο (ένας και μοναδικός τρόπος να αξιολογείς τη ΜΟΥΣΙΚΗ; Βοήθα με γιατί δεν ξέρω.
Δεν περνάτε, κύριε, από εδώ να μας παρουσιαστείτε, να σας γνωρίσουμε;Φαντάσου να φέρεις γκόμενα στο σπίτι και να της βάλεις ρεμπέτικα (ή Σεχραζάτ). Δε γ@μείς ποτέ.
- μ΄ αυτό όμως κάτι μπορεί να γίνει . . .Φαντάσου να φέρεις γκόμενα στο σπίτι και να της βάλεις ρεμπέτικα (ή Σεχραζάτ). Δε γ@μείς ποτέ.
To πέτυχες!Πες μου ότι είσαι από αυτούς που έχουν πικάπ και όποτε πας σπίτι τους σου βάζουν μόνο Σεχραζάτ από τη φιλαρμονική της Βιέννης.
Φαντάσου να φέρεις γκόμενα στο σπίτι και να της βάλεις ρεμπέτικα (ή Σεχραζάτ). Δε γ@μείς ποτέ.
Με τέτοια κάνει ριβιού ο Κωτσής?To πέτυχες!
Να ένα μικρό δείγμα...
O Πάρης , κάνει ρηβγιού, με ότι βολεύει το ηχείο.Με τέτοια κάνει ριβιού ο Κωτσής?
Έλα πάρε και το τριστιχο, δεν θέλω να χάνω πελάτες....."Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει" η φράση αυτή εμπεριέχει την απλότητα, την ομορφιά και τη σοφία κατ΄αναλογία με ένα χαϊκού! (ΟΚ δεν είναι τρίστιχο αλλά δεν πειράζει)
Μα είναι απλό…. Ένας είναι ο ορισμός:Αδυνατώ να πιστέψω ότι σε ολόκληρο το αβσάϊτ δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος να αναφέρει έναν κοινά αποδεκτό ορισμό του χάι-έντ. Κύριε Κόγια, κύριε Μπούτια, κύριε Μάρκου και άλλα προεξάρχοντα μέλη τι λέτε; Θα περιμένω λίγο ακόμα και θα επανέλθω...
Γειά σου μρε κουμπάρε, ήντα κάνεις, καλά΄σε;Ρε συ, πιάσε πάλι τα κρητικά, δεν θα σε παρεξηγήσουμε.