Ακτινοβολητες Dolby Atmos;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
καλά μην ψαρώνεις ..... τελείως προχειροδουλειά .....με θερμοκόλλα εξωτερικά ...
το καλώδιο είναι 1.5αρι πλακέ της crystal audio .... το βρήκα 3,5€ τα 9 μέτρα .....

αλλά μου έδωσες ιδέα .... αν βρω χρόνο μέσα στο καλοκαίρι να συμμαζέψω λίγο τον χώρο να κάνω και κάνα βαψιματακι ...
θα δοκιμάσω προσεκτικά να τα περάσω εσωτερικά από το γύψινο απ'οτι κατάλαβα είναι κούφιο ....

Thanks !!
Άσε..τα μελετάω 2.5 μήνες πως να καμουφλάρω τα καλώδια στα γύψινα :laugh::laugh: και εγώ με θερμοσιλικόνη θα τα βάλω για να είναι τεντωμένα

είσαι ευχαριστημένος με τα καλώδια?είναι μαλακά?

εμένα θα μου χρειαστούν 2 σετ των 8 μέτρων και 2 των 10..

για να δεις τι κούρμπες έχω να κάνω
...
:laugh::laugh:

Reaction score
848
Άσε..τα μελετάω 2.5 μήνες πως να καμουφλάρω τα καλώδια στα γύψινα :laugh::laugh: και εγώ με θερμοσιλικόνη θα τα βάλω για να είναι τεντωμένα

είσαι ευχαριστημένος με τα καλώδια?είναι μαλακά?

εμένα θα μου χρειαστούν 2 σετ των 8 μέτρων και 2 των 10..

για να δεις τι κούρμπες έχω να κάνω
...
:laugh::laugh:
Εγω πηρα καλωδια crystal audio 30 m ξεστοκαρισμα απο αρχικη τιμη οταν βγηκαν 50 τωρα 30 στα 12 ευρω (emimikos.gr) Μια χαρα ειναι !

Reaction score
97
Το καλώδιο μια χαρά είναι, και εύκαμπτο και φθηνό και με καλή διατομή (14awg) ..... το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι ότι η θερμοκόλλα δεν πιάνει καλά πάνω του, σε αντίθεση με άλλα που γίνονται ένα σώμα ... οπότε θέλει λίγη προσοχή ...

Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα 15μ - 30μ είναι πιο λεπτά από τα 6μ - 9μ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Το καλώδιο μια χαρά είναι, και εύκαμπτο και φθηνό και με καλή διατομή (14awg) ..... το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι ότι η θερμοκόλλα δεν πιάνει καλά πάνω του, σε αντίθεση με άλλα που γίνονται ένα σώμα ... οπότε θέλει λίγη προσοχή ...

Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα 15μ - 30μ είναι πιο λεπτά από τα 6μ - 9μ.
αυτό ήταν το επόμενο που θα σου ρωτούσα με την θερμοκόλλα,αλλά έχει να κάνει και με την κόλληση που χρησιμοποιείς

πως γίνεται να είναι πιο λεπτό? το ίδιο καλώδιο δεν είναι?

Reaction score
97
αυτό ήταν το επόμενο που θα σου ρωτούσα με την θερμοκόλλα,αλλά έχει να κάνει και με την κόλληση που χρησιμοποιείς

http://www.crystalaudio.gr/el/accessories/accessories-cables/accessories-cables-for-speakers.html

Αν παρατηρήσεις τα 6μ -9μ είναι 520 κλώνων ενώ τα 15μ -30μ είναι 320 κλώνων ...... δεν τα έχω δει Live τα 15μ-30μ αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πιο λεπτά.

Η θερμοκόλλα που χρησιμοποίησα είναι η ίδια που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και για άλλα καλώδια τα οποία κόλλησαν θαυμάσια, η κόλληση με τον τοίχο είναι επίσης μια χαρά (για να βγάλεις την κόλλα θα ξεκολλήσεις και ένα στρώμα χρώματος) οπότε μάλλον κάτι στο υλικό του καλωδίου .... ίσως ένα πέρασμα απο άκρη σε άκρη με ένα πολύ ψιλό ντουκόχαρτο να έχει καλύτερα αποτελέσματα ...

Reaction score
848
Κοβεις πλαστικο μακαρονι ροδελες 1cm ,περνας το καλωδιο και κολλας το πλαστικο μετα που δεν εχει σιλικονη οπως το καλωδιο!
[DOUBLEPOST=1465028042][/DOUBLEPOST]Επισης η πληροφορια των ατμος δεν ειναι μεγαλη οποτε μια χαρα ειναι πιστευω το c-audio καλωδιο! !
[DOUBLEPOST=1465028242][/DOUBLEPOST]Καναλι αυτοκολλητο βαμμενο στο χρωμα ταβανιου θαναι καλυτερη λυση!! Αλλα μην αρκεστεις στην κολλα του! Το καλοκαιρι θα κρεμασει! Μονο τα ορθια αντεχουν συμφωνα με την εμπειρια μου!!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122

οχι το λεει το 30 και 15 εχει 340 κλωνους ενω το 9 και 6 520 κλωνους
http://www.crystalaudio.gr/el/accessories/accessories-cables/accessories-cables-for-speakers.html

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.408
Τελικά, έχει βάλει κανείς ακτινoβολητές να μας πει πώς παίζουν;

Reaction score
207
Τι διαφορά να πω;
2 στα main είχα βάλει για ακτινοβολητές(κάτι μύριζα να έρχεται),μετά τα έβαλα top middle και αναγκάστηκα να αλλάξω τον καινούργιο μου ενισχυτή με νέο,για να βάλω 4 από πάνω μου.:biggrin:

Reaction score
6.483
ενταξυ ποτε δε θα παιξει με ακτινοβολια κατι οπως την πραγματικη τοποθετηση, και φυσικα ολα τα ηχεια δεν κανουν για ακτινοβολητες
Ασε που την εχουν μοιριστει οι εταιριες και βγαζουν φουλ για να πουλανε οτινανε.
Αυτη τη στιγμη μονο τα κλιπς μου κανουν για ακτινοβολητες και ποιο απολυτο το ενσωματωμενο στο 280fa
http://www.klipsch.com/products/reference-premiere-dolby-atmos-series#rp-280fa
βεβαια καλο θα ειναι να παιχτει και κατι στο ταβανι εκει που στοχευει λεμε τωρα ..(ειπαμε φιλος να γλιτωσουμε το ταβανι παλι κρεμασμα?αμα ειναι δε κρεμαμε τα ηχεια να τελιωνουμε?:o)
παιζει και λυση με pa ηχεια και c driver οπωσδηποτε λεμε τωρα ...
ολαταλλα ειναι για μοιρωδιες :o

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Εξαρτάται απ' τις προδιαγραφές των ηχείων. 80-100-120Hz, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Reaction score
245
Εξαρτάται απ' τις προδιαγραφές των ηχείων. 80-100-120Hz, δεν έχει μεγάλη σημασία.
4 klipsch r 15m ειναι, απο 54hz ξεκινανε κατα τον κατασκευαστη. Που ειναι πιο σοφρων να τα κροσαρω? 60-80-100?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
62Hz - 24kHz +/- 3dB δίνουν οι προδιαγραφές.
Τουλάχιστον 80Hz.

Reaction score
245
Να κανω μια ερωτηση, οσο πιο ψηλα κροσσαρεις τοσο πιο κατευθυντικος γινεται ο ηχος?
Δλδ αν κροσσαρω στα 100 ή 120? Η δεν υπαρχει λογος?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Δεν θα καταλάβεις εσύ διαφορά με 20Hz, μόνο τα ηχεία θα καταλάβουν αν ανέβει πολύ η ένταση. ;) Αλλά και πάλι δε θα γίνει τίποτα.
Βάλε 80Hz και θα είσαι σούπερ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members