Ακτινοβολητες Dolby Atmos;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Σιγά, μην τρελλαίνεσαι. Οδηγία είναι. ;)

Reaction score
245
Σιγά, μην τρελλαίνεσαι. Οδηγία είναι. ;)
Τον γνωριζα αυτο τον περιορισμο απο την αρχη και αμφιταλαντευομουν μεταξυ 5.2.2 και 5.2.4
Παραγγειλα λοιπον 4. Τωρα θα τα εγκαταστησω οσο το δυνατο πιο κοντα στα προτυπα και θα δουμε!

Reaction score
97
Ατμιστήκαμε λοιπόν.... 5.1.2

Τελικά με λίγους συμβιβασμούς δεν τα έβαλα στον μπροστά τοίχο σαν front height (η εύκολη λύση), αλλά τα έβαλα στους πλαϊνούς με αποτέλεσμα να έχω τη δυνατότητα να έρθουν πιο μπροστά και να μπορούν να τοποθετηθούν πιο ψηλά (2,70) με μεγαλύτερη κλήση προς τα κάτω (και την θέση ακρόασης) .
Δηλώθηκαν ως Top Middle, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, δουλεύουν πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Πολύ καλά τα διαχειρίζεται και το Neural: X, είδα μια ταινία 7.1 και τα εφφέ (βροχή, κεραυνοί, φωνές....κτλ) ήταν διακριτά από επάνω δημιουργώντας μια αρκετά ρεαλιστική ατμόσφαιρα.

Έγινε και μια αλλαγή στο Sub με ένα SVS SB-2000 ......

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Μπράβο! :party:

Βάλε μεγαλύτερες φωτό.

Reaction score
1.390
ειναι απαραίτητο τα ηχεια να "ρίχνουν" στη θεση ακρόασης-θέασης ?

αν εχουμε γυψοσανίδα και βαλουμε χωνευτά ?

Reaction score
207
:offtopic:
Θέλω να αλλάξω το μήκος των καλωδίων από τα top front γιατί θα τα περάσω μέσα από κανάλι.Θέλει audyssey μετά;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
1) τρες μπιέν!!τρες μπιέν!!τρες μπιέν!!!!!Άριστος darisg!!!

εκεί στο γύψινο πως το χώνεψες το καλώδιο?τι διατομή έχει?ανέβασε κανένα κοντινό βρε να δούμε καμουφλάζ

2) και να ρωτήσω και εγώ κάτι.

χθες έψαχνα τοποθετήσεις ηχείων front high σε 9.1 και έβλεπα διαφορετικές φιλοσοφίες.

δηλ. τα ηχεία να μπαίνουν στο ένα σχεδιάγραμμα ακριβώς πάνω από τα main ηχεία με κλίση προς τα κάτω,
σε άλλο έβλεπα να μπαίνουν εκατέρωθεν των main υπό διάφορες γωνίες από την θέση ακρόασης,
άλλα σε ημικύκλιο,
άλλα σε πολύ πίσω θέση από τα main χωρίς κλίση προς την θέση ακρόασης..κλπ

τελικά πιο είναι το σωστό?έχει να κάνει με το σετάρισμα του ενισχυτή? ή όπως και να τα βάλεις τελικά τα φέρνει το audyssey σωστά?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
ναι:rolleyes:

λάθος μου εξαρχής που άνοιξα κουβέντα,ξέχασα ότι είχε άλλο νήμα;)

(παρακαλώ ας το βάλει κάποιος πριν με παρασύρει ο ειρμός και ο συρμός και αρχίσω να ρωτάω και άλλα:p:D)

Reaction score
97
1) τρες μπιέν!!τρες μπιέν!!τρες μπιέν!!!!!Άριστος darisg!!!

εκεί στο γύψινο πως το χώνεψες το καλώδιο?τι διατομή έχει?ανέβασε κανένα κοντινό βρε να δούμε καμουφλάζ
καλά μην ψαρώνεις ..... τελείως προχειροδουλειά .....με θερμοκόλλα εξωτερικά ...
το καλώδιο είναι 1.5αρι πλακέ της crystal audio .... το βρήκα 3,5€ τα 9 μέτρα .....

αλλά μου έδωσες ιδέα .... αν βρω χρόνο μέσα στο καλοκαίρι να συμμαζέψω λίγο τον χώρο να κάνω και κάνα βαψιματακι ...
θα δοκιμάσω προσεκτικά να τα περάσω εσωτερικά από το γύψινο απ'οτι κατάλαβα είναι κούφιο ....

Thanks !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza