Αλαλουμ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λιγο Μετα-Χριστουγεννιατικο χιουμορ δεν θα εβλαπτε.
Ακουστε τι θα κανουμε.
Ξεκιναω ενα θεμα και εσεις ξεχνατε πως βρισκεστε στο avsite αλλα νομιζετε πως βρισκεστε καπου...αλλου. :lol:
Θελω το γαμοσταβριδι να πεσει συνεφο.
Θελω προσβολες.
Θελω φαταουλες.
Θελω κλικες.
Θελω παραιτησεις συντονιστων, μελων και Γενικου.
Θελω Σκαλουμπακα στον ατμο :lol:

Οχι οχι δεν πρεπει να παει εκτος θεματος, εδω ειναι η θεση του.
Παρακαλω την συμμετοχη σας με το απαραιτητο χιουμορ
Μονο για αυτο το thread ας ξεχασουμε ποιοι ειμαστε μπας και καταλαβουν....

Και μονο χιουμορ...Θελουμε να καυτηριασουμε οχι να προσβαλουμε!
Ξεκινω λοιπον

Σημερα παιδια πηρα στο σπιτι μου τον hi end τελικο Tontsepwsatzampa για δοκιμη.
Πω πω πραμα που σαλευει!
Τι ουρανια πριμα και τι διαβολικα χαμηλα!
Διχως κοκο και ανευ γρεζιου αλλα με τετοια εικονα που μπορεις να φανταστεις το μπουστο της σοπρανο να ανεβοκατεβαινει.
Σε αμεση συγκριση με τον DIY τελικο Andenfawkaigwtotepoios του πεταξε τα ματια εξω και στοιχηματιζω πως εαν ειχε τις γνωστες Ιταλικες λυχνιες dwsemperketi τοτε θα μιλουσαμε για θαυμα θαυματων.
Σας περιμενω ολους σπιτι για καφε, κρουασαν και παιδακια και να ακουσουμε μαζι το νεο θαυμα της ακουστικης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Λοιπόν κι εγώ που νόμιζα ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι σοβαροί άνθρωποι.
Ρε συ Καφάτε! Τι σου έδωσε ο αντιπρόσωπος του Tontsepwsatzampa για να τα γράψεις αυτά? Τα πέρνεις από τους προβολάκηδες τα πέρνεις κι από τους hi endάδες?

Και ποιός είσαι συ ρε βλάχο που θα πεις για το δικό μου το Andenfawkaigwtotepoios?
Παλιοάσχετε προβολοπανάκια!
Αυτά μήπως σου τα πε κανένας φρουτέμπορος από το ACA, τον σύλογο των ανέραστων? Μήπως δεν είδα τι τις κάνει ο Σκαλούμπακας τις γυναίκες στο σπίτι του ο σατράπης?

Κατ' αρχάς ρε ξέρεις ότι ο Andenfawkaigwtotepoios φοράει πυκνωτές xyz7,5 που έχουνε 3.000.000 ευρά έκαστος? Όταν περνάει το ρεύμα από εκεί παθαίνει εγκεφαλικό από τη συγκίνηση που του κάναμε την τιμή να το βάλουμε εκεί μέσα! Παλιοάσχετε. Επειδή δηλαδή ο Tontsepwsatzampa έχει 1000000000000 ευρά είναι και καλός? Ε όποιος πάει και τον πάρει είναι μ@λ@κ@ς με πατέντα.

ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ.

American bar το κάναμε εδώ μέσα μη χεσ@!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμ βεβαια, πως να σε ανεχτει η φιλεναδα σου παλιοασχετε με τα σαπακια που ακους?
Για αυτο γυρναει με τον εναν και με τον αλλο.

Και μην λες εμενα βλαχο γιατι θα σου #$#%$ το $#%^ που σε εκανε.

Αλλα δεν φταις εσυ, εσυ τα παιρνεις και καλα κανεις.
Ο Σκαλουμπακας φταιει για ολα.Ουστ!!!

Να παραιτηθει και ο Γενικος παραυτα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To θέμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να απαντήσουν εκπρόσωποι του aca για τα "κανένας φρουτέμπορος από το ACA, τον σύλογο των ανέραστων".

Μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου!!!

Reaction score
5
Κατηγορώ τον ΑΝΔΡΕΑ Κ. για αθέμιτη και κιτρίνη διαφήμιση του τελικού Tontsepwsatzampa και για την ιεροσυλία να τον συγκρίνει άμεσα με τον DIY τελικο Andenfawkaigwtotepoios ο οποίος είναι κατασκευασμένος με τα λιγότερα παθητικά και ενεργά εξαρτήματα για χάρη της απλότητας σχεδίασης με άμεσο αντίκτυπο στην ηχητική ποιότητα.

Απαιτώ από τον γενικό διαχειριστή να αναλάβει της ευθύνες του και να του επιβάλει διαγραφή από το φόρουμ ενός έτους.

Σε αντίθετη περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να αποκαλύψω της εμπορικές δραστηριότητες του γενικού.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν λεω, ο γενικος τα "πιανει".
Και ο συντονιστης δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω.

Αλλα εγω?Τολματε να κατηγορησετ εμενα που θα πουλαγα και μανα εαν δεν το ειχα ηδη κανει?

Εμενα που με βλεπετε εχω κατι μηχανηματα νααααααα(μετα συγχωρησεως) και με συγκρινετε με τα κουφαλογα που ακουνε απο ντενεκεδες?

Ε,οχι και ετσι!!!

Reaction score
23.980
ε οχι και 1000000000000 ευρά αυτη η ψWλια.
και σιγα την εικονα μη χεσω. τι να μας πει και ο καφατος τωρα απο εικονα που ακομα δεν μπορει να ξεχωρισει το γκρι απο το μαυρο στον προβολεα του. για να μην πω τωρα για τον προβολεα και τα παρω περισσοτερο. ρε εχετε ακουσει μαρκκροκινσον μοντελ θρι να δειτε τη παει να πει αναλυση και διαφορικος λογισμος? αλλα ποιοι να σας τα πουν αυτα , οι κορακακιδες, οι ακρατοπουλοι η οι καφατοι?
ουστ ρε
και που ειναι επιτελους ο γενικος , οτι θελει γραφει το καθε κουφαλογο και αυτος ειναι για σκι στο gstaad?

Reaction score
41
Η κατάσταση έχει πια φθάσει στο απροχώρητο!!
Είναι δυνατόν!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ο κάθε άσχετος εδώ μέσα να μας το παίζει ειδικός και εμείς ντε και καλά να ακούμε τι μας λέει!

Ο εν λόγω κύριος (ναι αυτός ο απεχθής, με το γκρίζο μαλλί και το μαύρο γυαλί -γι αυτό τα φοράει συνέχεια για να κάνει ρίμα......) προσπαθεί να μας πείσει για ένα μηχάνημα της ηχητικής αλυσίδας όταν ο ίδιος πάσχει από χρόνια κώφωση (κάτι η ηλικία, κάτι οι Ρ20 που των τρέχουν κάθε βράδυ......)

Είναι δυνατόν να μας μιλάει για ουρανια πριμα και τι διαβολικα χαμηλα όταν η μόνη του επαφή με μουσική προέρχεται από τα γαυγίσματα στο......"La notte"????

Η ασχετοσύνη του είναι τέτοια που νομίζει ο αθεόφοβος ότι ξέρει τις γνωστες Ιταλικες λυχνιες dwsemperketi .
Εδώ κύριέ μου.....ξεβρακωθήκατε!!
Διότι ως γνωστόν οι λυχνίες dwsemperketi ΔΕΝ είναι Ιταλικές.
Προέρχονται από την Ισπανία, και συγκεκριμένα από το μικρό χωριό Palafrugell (100km βορειοανατολικά της Barcelona) όπου οι γνωστοί λάτρεις της μουσικής και των μουσικών οργάνων: Don Hose Los Peos Douros, Carlos Ehobar & Antonio Eklasamentes σχεδίασαν και έφτιαξαν μια μικρή αλυσίδα παραγωγής.

Αλλά βέβαια...........Στην χώρα των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
(το παίζει και site Admin την στιγμή που δεν ξέρει πως μπαίνουν οι τόνοι από το πληκτρολόγιο!!)

Τι να πω για τον Τσαρουχά?
Που ο κάθε άσχετος γίνεται συντονιστής HiEnd και νομίζει ότι έπιασε τον πάπα απ' τα RX/ ? (Andreadis σπίκινγκ......)
Που μας ξεφουρνίζει ότι σώνει και καλά έχει τον Andenfawkaigwtotepoios και ΔΕΝ έχει δει ότι οι πυκνωτές του ΔΕΝ είναι xyz7,5 αλλά ΧΖΥ7,5.
Αλλά βέβαια.......γύρευε από ποιό προσπέκτους το αντέγραψε.........

Για τον Γενικό τι να πω!!
Ότι κάνει την κότα?
Που έπρεπε να κόψει κ@&#^ μετά από όλα όσα ακούστηκαν?
Αλλά βέβαια!
Περιμένει να του τηλεφωνήσει ο άλλος (ο γκριζομάλλης) για να του γνωρίσει τις Ρ20 που λέγαμε!!
Με αυτά θα ασχολείται?

Για τον δε Αντώνη Κ. που δεν πρόλαβε να τελιώσει τις υποχρεώσεις του με τον στρατό, ξανα άρχισε τα "καρφώματα".
Που νομίζετε ότι είστε κύριέ μου!
Νομίζετε ότι θα πάρετε άδεια τιμητική επειδή "δώσατε" τον συνάδελφό σας?
Γρήγορα στην Καλλιόπη........................

Αν συνεχίσετε έτσι, θα βάλω μπουρλότο εδώ μέσα!
Και να δείτε τότε, πόσα ράμματα έχω για τις γούνες σας!!! :twisted: :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Εγώ ένα ξέρω.
Από τότε που βάλαμε γενικό τον Ακρατόπουλο το πράμα πάει κατά διαόλου.

Θέλω η κατηγορία μου να σπάσει και να γίνει 5 διαφορετικές κατηγορίες. Θα είμαι συντονιστής σε όλες εγώ και δεν θα αφήνω κανέναν να γράψει τίποτα αν δεν μου στείλει το κείμενο πρώτα με mail. Αφού παραιτηθεί ο γενικός θέλω να ξαναενωθεί και να αλλάξει το όνομά της και να γίνει ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Να πάτε να βρείτε δικό σας μαγαζάκι κε Καφάτο και κε Ακρατόπουλε.

Όσο για τον Δημητρόπουλο.... Τι κι αν σπούδασε στο harvard. Ούτε για τσομπάνος δεν κάνει, που μου ξέρει κι από Ισπανικούς πυκνωτές. Καβαλάει και εκείνη την ΑΛΠΗΦΑ ΡΟΜΑΙΩ και το παίζει ειδήμων του κ@λου... Άντε ρε τραβάτε να κάνετε κανα κρύο μπάνιο.

Όσο για τον Σκαλούμπακα και την παρέα του, μπορούν να πάνε όλοι να πουλήσουν τα τζεφ ρολαντ και να πάρουνε την ιδιοκατασκευή μου με τους ωραίους του πυκνωτάκηδες μπας και ακο΄σουνε ποτέ μουσική....

Για τον άλλον το κύριο με το μαύρο το γυαλί σαν του Παπαδόπουλου έχω να πω μόνο ότι είναι ένας πωλητάκος που τελικά δεν έχει θέση εδώ μέσα. Να φύγει και να πάρει μαζί του και τον συνέταιρο τον γενικό!

Παλιολαμόγια όλοι!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Τα λαμόγια αποκαλύπτονται...

Θα σας πω εγώ τι θα κάνετε...
Θα σας πουλήσω όλους σας την ιδιοκατασκευή μου ενεργό ηχείο για να σωθείτε... ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δεν εομαι ο Ανδρεας Κ. αλλα γραφω απο το PC του
Ειμαι ο μεγαλος κακος, μοχθηρος, απαισιος βεζιρης που εχω μονο ενα σκοπο:

Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

Ε,ρε και οταν γινω θα την κανω την Βαγδατη μπαχαλο...

Γαβνικ, αυτος εκει γελασε.Δαγκωσε τον!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΙΤ .ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(?)ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TIVOLI KAI TO ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΣΟΚΑΡΟ .Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ,ΔΕΝ ΤΗ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Θα ζητήσω να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του Γενικού για να δείτε όλοι από που τα πέρνει κι αυτό το λαμόγιο.

ΟΥΣΤ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H υπομονή μου εξαντλήθηκε. :x :x

Δεν θα κλειδώσω το θέμα γιατί είμαι Δημοκράτης. Θέλω όλα τα μέλη να μπορούν να σας κράξουν ελεύθερα! :p :p

Ως Γενικός Διαχειριστής με την δύναμη που μου δίνουν τα 700 μέλη που έχω στο avsite αποφασίζω τα εξής:

1. Ο ακατονόμαστος με τα μαύρα γυαλιά παύει να είναι ιδιοκτήτης του site. Τον ρόλο του αναλαμβάνει η δ/νις Αλεξάνδρα (είναι φίλη μου, αυτό αρκεί...)! Παράλληλα του αφαιρείται κάθε δικαίωμα που είχε ως μέλος.

2. Ο Νίκος Τσαρουχάς παύετε από διαχειριστής της κατηγορίας αυτής. Την θέση του αναλαμβάνει η Τραπεζικός μου σύμβουλος ειδική στις επενδύσεις κ. Δήμητρα. Ο κ. Τσαρουχάς αναλαμβάνει την νέα κατηγορία "Αυτοτιμωρία" με συνδιαχεριστή τον κ. Αρβανιτάκη και τιμωρό τους τον κ. Σκαλούμπακα (δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος με κλουβιά, μαστίγια κλπ). 8) 8)

3. Το avsite ζητάει από το aca την παραδειγματική τιμωρία του Προέδρου του κ. Σκαλούμπακα για αδιαφορία και έλλειψη άμεσης αντίδρασης στις βαριές κατηγορίες που γράφτηκαν εδώ μέσα για το aca. Προτεινόμενη τιμωρία είναι να γράψει 1000 φορές την φράση: "τα μηχανήματά μου δεν τα παίρνει ούτε παλιατζής!" :lol: :lol:

4. Προκυρήσσονται εκλογές για την θέση του Γενικού Διαχεριστή. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνον όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι 6 Αυγούστου 2004. Φυσικά ισχύει η παράγραφος 1. Η δημοκρατία θα νικήσει! :shock: :shock:

5. Το avsite θα τιμωρήσει παραδειγματικά όσους παραφέρθηκαν.

Για τον κύριο με τα μαύρα γυαλιά επιβάλλεται απαγόρευση εξόδου από το σπίτι του μετά την 9η βραδυνή και η υποχρεωτική επίσκεψή του σε οφθαλμίατρο για την κακή του όραση (θέλει να κάνει και review προβολέων πανάθεμά τον...). :evil: :evil:

Για τον κ. Τσαρουχά επιβάλλεται η ποινή της ενημέρωσης της γυναίκας του και της υποχρεωτικής επίσκεψης σε ωτορυννολαριγγολόγο (ξέρει και από hi-end o κουφός...). :evil: :evil:

Θα αποκαταστήσω την τάξη εδώ μέσα ακόμα και αν χρειαστεί να μείνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

Υ.Γ. Όσον αφορά τα περί κρυφών λογαριασμών μου και λοιπές συκοφαντίες δεν απαντώ... Όποιος έχει στοιχεία να μου στείλει pm και θα τα βρούμε... :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΕΞΩ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΕΞΩ Ο ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑΣ, ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΕΦ ΡΟΛΑΝΤ!

ΕΞΩ ΟΛΟΙ - ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ!

ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΜΩΡΗ!

ΠΙΤΣΑ - ΜΠΡΙΖΟΛΑ - ΚΟΚΑΚΟΛΑ!

Reaction score
5
Γιατί ρε παιδία?

Γιατί ρε παιδία?

Γιατί όλα κακά και άσχημα να συμβαίνουν μόνο σε αυτή την κατηγορία?

Καλώ τον πρόεδρο να αποκαταστήσει την τάξι στην HI END.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πολιτισμένες λύσεις...

Κύριοι ΑΡΚΕΤΑ!!!

- 1. Θελω Σκαλουμπακα στον ατμο...' (έγραψε Α. καφάτος)
- 2. Αυτά μήπως σου τα πε κανένας φρουτέμπορος από το A.C.A., τον σύλλογο των ανέραστων? (έγραψε Ν. Τσαρουχάς)
- 3. Μήπως δεν είδα τι τις κάνει ο Σκαλούμπακας τις γυναίκες στο σπίτι του ο σατράπης? (έγραψε Ν. Τσαρουχάς)
- 4. Ο Σκαλουμπακας φταιει για ολα. Ουστ!!! (έγραψε Α. καφάτος)
- 5. Όσο για τον Σκαλούμπακα και την παρέα του, μπορούν να πάνε όλοι να πουλήσουν τα Jeff Rowland και να πάρουνε την ιδιοκατασκευή μου με τους ωραίους του πυκνωτάκηδες μπας και ακούσουνε ποτέ μουσική... (έγραψε Ν. Τσαρουχάς)
- 6. ΕΞΩ Ο ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑΣ, ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΕΦ ΡΟΛΑΝΤ! (έγραψε Ν. Τσαρουχάς)
Επειδή ΟΛΟ το Topic το έχω κρατήσει στον σκληρό μου (νε ρε Τσαρουχά, σκληραίνει και πολύ μάλιστα, να μη σου .... τον ......), το έχω προωθήσει στην Νομική Υπηρεσία του A.C.A. για τα περαιτέρω...

ΕΚΤΟς και αν ... (επειδή υπάρχουν και τα PM...) καταλήξουμε σε 'πολιτισμένες λύσεις της εποχής'. Συγκεκριμένα:

• - 1. αποζημίωση για φυσική βλάβη: 20000 Euro (από Α. Καφάτο)
    - 2. αποζημίωση για παραποίηση επαγγέλματος: (10000+15000) Euro /μέλος του A.C.A. (από Ν. Τσαρουχά)
    - 3. εχει λαμβάνειν από εμένα για ηθική αποκατάσταση και διαφήμηση: 30000 Euro (ο Ν. Τσαρουχάς)
    - 4. αποζημίωση για συκοφαντική συσφήμηση: 20000 Euro (από Α. Καφάτο)
    - 5. αποζημίωση για ζημία Αντιπροσώπου: 50000 Euro (από Ν. Τσαρουχά, τα μισά μπορεί να τα πάρει από γνωστό Ντιούη του χώρου...)
    - 6. αποζημίωση για παραποίηση ονόματος κατασκευαστού: 30000 Euro (από Ν. Τσαρουχά, για τα μαστίγια δεν προβλέπει κάτι ο Αστικός Κώδικας, για δε το 'Εξω ο Σκαλ....', δεν αναφέρεται από που έξω και έτσι αρκούμαστε απλά σε ασφαλιστικά μέτρα...)[/list:u]
    Αντε να μη χέσω ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.061
να κάνουμε έρανο να μαζέψουμε λεφτά να πλερώσουμε έναν αλβανορώσσο να σας κλέψει τα πληκρολόγια μπας και ησυχάσουμε απ'όλους σας!

Θα σας βγάλω στη φόρα ρε μαστοράνζες του τσεπώματος, τώρα θα δείτε:

Ο χαιεντοδιαχειριστής είναι κουφός! Έχει μεγάλη και στραβιά μύτη που του βουλώνει μονίμως με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα την δεξά ευσταχιανή και το ένα αυτί βλέπει βαγδάτη, ενώ το άλλο από τα μπάσσα έχει σπασμένο τύμπανο και ο άκμονας βλέπει τον αναβολέα από πίσω ενώ η σφύρα τα παίρνει και τα δυό από πίσω...

Ο βιντεοπροβολοδιαχειριστής είναι τυφλός! Γεννήθηκε με συγγενή αλφισμό ίριδας και δε το είδαν οι τυφλοί δικοί του και του προκαλέσανε από τα φώτα καταρράκτη και γλαύκωμα από την ηλικία των 2 μηνών με προοδευτική τύφλωση στην ηλικία των 9 μηνών με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται να κυκλοφορεί με φακούς επαφής που κρύβουν την απαίσια όψη των τυφλών οφθαλμών του αλλά και με σκούρο μαύρο γυαλί για να μη φαίνονται οι φακοί! Ο daredevil της κατηγορίας!

Οι άριοι του ακα (νέα φυλή, ανώτερη...) δε σας δίνουν σημασία, ευτυχώς. Σας έχουν όλοις χεσμένους και που και που σας πουλάνε κανα μηχανάκι, για ξεφόρτωμα. Έμαθα ότι τα βράδυα μαζεύονται δε υπόγες, φοράνε κουκούλες, βγάζουν ένα κόκκινο σταυρό χιτλερικό με σφυροδρέπανο κάτω δεξιά και λένε ονόματα που θα θάψουν στο φόρουμ την επομένη οι παλιονεοδημοκράτες κρυφοκομμουνιστές...

Τι να πω, σας βαρέθηκε η ψηχή μου, ούτε να γράψω δε θέλω,
κάτσε γιατί κάποιος χτύπησε την πόρτα, ποιός νά'ναι τέτοια ώρα,...

α, ήρθε ο.... "σμπάτττττττττττ"

(έφαγα σφυριά στο κεφάλι, πεθαίνω από αιμορραγία υπαραχνοειδή και υπο-επι-σκληρίδιο με ενδοκοιλιακή επέκταση, με θλαστικές αιμορραγικές εστίες στο μετωπιαίο λοβό και αρχόμενο εγκολεασμό στελέχους, έχετε γειά βρυσούλες....)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.175
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV