- Reaction score
- 1.326
Γεια σου φίλε .
Κάτοχος των πρώτων RP 600Μ και πλέον κάτοχος των rp 600 M II .
Τα χρησιμοποιώ ως surround, όπου κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Εννοείται έχουν δοκιμαστεί και στη μουσική δίπλα δίπλα , επίσης έχουν μετρηθεί με Umik 1 .
Τα 600M II είναι καλύτερα ηχεία . Η βύθιση στο κροσοβερ των πρώτων 600Μ δεν υπάρχει και αυτό ακούγεται .
Δεν κουράζουν ούτε τσιρίζουν στις αυξημένες εντάσεις .
Χωρίς Dirac στο χώρο μου ακούγονται ανεκτά για ένα τέταρτο μετά πονάω . ( όντως χωρίς ισοσταθμιση μετα από πολύωρες ακροάσεις σε μέτριες εντάσεις πονάνε τα αυτιά μου και ακούω παραμορφωμένους ήχους ακόμα και της φωνής μου )
Ο ήχος των ΙΙ είναι πιο γλυκός και ομοιογενής κάτι που επιβεβαίωσαν και οι μετρήσεις μου.
Φαίνονται πιο μαζεμένα και είναι πιο όμορφα για σαλόνι εάν σε ενδιαφέρει αυτό .
Με λίγο Dirac γίνονται κουκλιά .
Τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι αξίζουν 800€ που τα πουλάνε στην Ελλάδα .
Με τόσα λεφτά δε τα έπαιρνα για κανένα λόγο .
Έφτασαν στη κατοχή μου επειδή στο πρώτο ζευγάρι 600M που είχα αγοράσει τα ηχεία είχαν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους στις μετρήσεις και στο άκουσμα . Παρουσίαζαν επίσης υψηλές παραμορφώσεις .
Η Klipsch παραδέχτηκε μεγάλες αστοχίες στα(κινεζικά ) κροσοβερ που χρησιμοποιεί .
Μου τα άλλαξαν με νέα , πάνω κάτω τα ίδια . Περίμενα ανταλλακτικά κροσοβερ τα ίδια και χειρότερα .
Το κεντρικό ηχείο ίδιας σειράς τα ίδια χάλια .
Ευτυχώς αυτό ρυθμίστηκε με τη πρώτη αντικατάσταση .
Δυστυχώς τα 600Μ δεν …
Δηλαδή 3 από τα 5 Klipsch ηχεία που αγόρασα του κουτιού είχαν πρόβλημα στο κροσοβερ .
Στο τέλος μου έδωσαν για τη ταλαιπωρία τα ΙΙ όπου τεχνικά είναι άψογα .
Οπότε να έχεις και αυτό στο μυαλό σου .
Κάτοχος των πρώτων RP 600Μ και πλέον κάτοχος των rp 600 M II .
Τα χρησιμοποιώ ως surround, όπου κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Εννοείται έχουν δοκιμαστεί και στη μουσική δίπλα δίπλα , επίσης έχουν μετρηθεί με Umik 1 .
Τα 600M II είναι καλύτερα ηχεία . Η βύθιση στο κροσοβερ των πρώτων 600Μ δεν υπάρχει και αυτό ακούγεται .
Δεν κουράζουν ούτε τσιρίζουν στις αυξημένες εντάσεις .
Χωρίς Dirac στο χώρο μου ακούγονται ανεκτά για ένα τέταρτο μετά πονάω . ( όντως χωρίς ισοσταθμιση μετα από πολύωρες ακροάσεις σε μέτριες εντάσεις πονάνε τα αυτιά μου και ακούω παραμορφωμένους ήχους ακόμα και της φωνής μου )
Ο ήχος των ΙΙ είναι πιο γλυκός και ομοιογενής κάτι που επιβεβαίωσαν και οι μετρήσεις μου.
Φαίνονται πιο μαζεμένα και είναι πιο όμορφα για σαλόνι εάν σε ενδιαφέρει αυτό .
Με λίγο Dirac γίνονται κουκλιά .
Τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι αξίζουν 800€ που τα πουλάνε στην Ελλάδα .
Με τόσα λεφτά δε τα έπαιρνα για κανένα λόγο .
Έφτασαν στη κατοχή μου επειδή στο πρώτο ζευγάρι 600M που είχα αγοράσει τα ηχεία είχαν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους στις μετρήσεις και στο άκουσμα . Παρουσίαζαν επίσης υψηλές παραμορφώσεις .
Η Klipsch παραδέχτηκε μεγάλες αστοχίες στα(κινεζικά ) κροσοβερ που χρησιμοποιεί .
Μου τα άλλαξαν με νέα , πάνω κάτω τα ίδια . Περίμενα ανταλλακτικά κροσοβερ τα ίδια και χειρότερα .
Το κεντρικό ηχείο ίδιας σειράς τα ίδια χάλια .
Ευτυχώς αυτό ρυθμίστηκε με τη πρώτη αντικατάσταση .
Δυστυχώς τα 600Μ δεν …
Δηλαδή 3 από τα 5 Klipsch ηχεία που αγόρασα του κουτιού είχαν πρόβλημα στο κροσοβερ .
Στο τέλος μου έδωσαν για τη ταλαιπωρία τα ΙΙ όπου τεχνικά είναι άψογα .
Οπότε να έχεις και αυτό στο μυαλό σου .
Last edited: