- Reaction score
- 14.737
Θα συμφωνησω οτι τα ενεργα δεν ειναι για ολους.
Ουφ, τυχερός είσαι, πρόλαβα!Βλεπω οτι ειναι ενεργο ηχειο ...οποτε δεν ειναι στα πλαισια της αναζητησης μου.
Αυτο που δεν προσθεσα ειναι πως θα μου αρεζε ο ηχος να ειναι μεταξενιος στα φωνητικα και δεν θα επιθυμουσα να τοποθετησω sub.
Στα 5000 ευρω μπορεις να παρεις ζευγος ΚΗ310 + Sub, η ζευγος ΚΗ310D με ψηφιακη εισοδο, Adam S3X, Adam S3V.Ωραια ολα αυτα που λες κ σε ευχαριστώ πολυ.
Ομως στην περίπτωση του ενεργου ηχειου διατιθεμαι να δωσω μεχρι και 5000ευρο εφοσον δεν θα χρειαστεί ενισχυτης. Οποτε νομιζω οτι μπορω να παω σε κατι ακομα καλύτερο.
Απο κει και περα το sweeter του adam s3v πιστευεις οτι ειναι γλυκοηχο;
Βρε Γκέοχ, κρυφο-πιντιεφάκιας είσαι και δεν σε είχα πάρει χαμπάρι;https://www.athensproaudio.gr/el/focal-solo6-be-mania-metric-halo-2882.html
To ακουσα στο σπιτι ενος φιλου και ηταν υπεροχο.
Βαλε και 2 stereo sub στο μελλον αργοτερα, και δε θα σου λειψει ποτε τιποτα !
Αφαιρείς το ifi micro και προσθέτεις ενα Macbook Pro
Xωρις προ και τελικούς
Με τα ρεστα πληρωσε να στο ρυθμισουν και να στο στησουν σωστα στο χωρο σου.
Τα ProAc Response 5 που ειχα εγω, ηταν καταπληκτικα, αλλα πολυ μεγαλα ηχεια δαπεδου !
Τα μικρα ProAc βασης, εχουν παρα πολλες ελλειψεις.
Με τα ενεργα αποφευγεις τους ανασφαλεις πειραματισμους, ματσαρισματα, αναβαθμισεις, κλπ, ενω με τη Metric εχεις στη διαθεση σου, απιστευτα εργαλεια και ενα θαυμασιο DAC.
Adam S3V = 4,6K το ζεύγος + βάσεις => ίσα-ίσα το παίρνεις το Ντιράκ.Ομως στην περίπτωση του ενεργου ηχειου διατιθεμαι να δωσω μεχρι και 5000ευρο εφοσον δεν θα χρειαστεί ενισχυτης. Οποτε νομιζω οτι μπορω να παω σε κατι ακομα καλύτερο.
Κοίτα το sweeter, εξ' ορισμού θα είναι γλυκότερο - ποίων δε γνωρίζωΑπο κει και περα το sweeter του adam s3v πιστευεις οτι ειναι γλυκοηχο;
Όχι, γμτ, είπες την απαγορευμένη λέξη από Κ..... Τέσπα, θα πουλήσεις τα καλά πωσταλένε που έχεις και θα πάρεις φτηνά αλλά σωστά ιντερκοννέκτ που σου λέει ο Ντόκτορ .... Ωχ, ξύπνησε και έσκασε μύτη ο ένας (ευτυχώς αυτός αν και σκληροπυρηνικός τα λέει γλυκάΑυτό που με προβληματίζει με τα ενεργα οτι παλι πρεπει να μπω στην διαδικασια να παρω αλλα καλωδια ηχειων
Δεν έχω ιδέαΤα ενεργα πως θα συνδεθουν στο laptop. Μεσω dac?διοτι εχω καποιο dac και βγαζει μονο rca. Δεν θα ηθελα να μπω σε ακομα μια διαδικασια να αλλαξω κ ντακ (προς το παρών τουλάχιστον)
Με καλώδιο RCA to XLR. Δεν ειναι ιδανικό (Balanced) αλλά θα σου κάνει τη δουλειά.Τα ενεργα πως θα συνδεθουν στο laptop. Μεσω dac?διοτι εχω καποιο dac και βγαζει μονο rca.
https://www.adam-audio.com/content/uploads/2017/03/adam-audio-s-series-quick-start-guide-english.pdfΤα ενεργα πως θα συνδεθουν στο laptop. Μεσω dac?διοτι εχω καποιο dac και βγαζει μονο rca. Δεν θα ηθελα να μπω σε ακομα μια διαδικασια να αλλαξω κ ντακ (προς το παρών τουλάχιστον)
Tα καλωδια που πανε στα ενεργα ηχεια θα επρεπε να ειναι το τελευταιο πραγμα που σε απασχολει μια που πλεον δεν θα χρειαζεται να πας σε ακριβες επιλογες.Αυτό που με προβληματίζει με τα ενεργα οτι παλι πρεπει να μπω στην διαδικασια να παρω αλλα καλωδια ηχειων.... Και οτι θα χρειαστουν ρευμα.... Που ειναι ενα θεμα διοτι το δεξι ηχειο δεν θα φτανει στην μπαλαντεζα... Κατι ακομα. Τα ενεργα πως θα συνδεθουν στο laptop. Μεσω dac?διοτι εχω καποιο dac κ δεν θα ηθελα να μπω σε ακομα μια διαδικασια να αλλαξω κ ντακ.
Απο κει κ περα εαν πω πως θα λυθει αυτο το προβλημα(διοτι ειναι καθαρα χωροταξικο) επιφυλασσομαι για το εαν θα ειναι καπως σκληρα στις ψηλες συχνοτητες ή σε λιγο δυνατοτερες εντασεις.
Και οπως προαναφερθηκα δεν θα ηθελα την τοποθετηση καποιου sub.