Mπορεις να δωσεις ενα παραδειγμα;Από την στιγμή που ακούς έντεχνο (δηλ. φωνές) σε χαμηλές εντάσεις θα σου πρότεινα να βάλεις στην λίστα σου και ηχεία full range (μονόδρομα).
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Mπορεις να δωσεις ενα παραδειγμα;Από την στιγμή που ακούς έντεχνο (δηλ. φωνές) σε χαμηλές εντάσεις θα σου πρότεινα να βάλεις στην λίστα σου και ηχεία full range (μονόδρομα).
Αποβλακωμένος και εσύ...mellodos σε ευχαριστώ και μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη κατα αυτην την σειρα που αναφερεις.
Απο κει και περα περαν των ενεργων στο οποιο θεμα καλυφθηκα θα ηθελα γνωμες... Για atc, proac, chario εαν θα μπορεσουν να παιξουν με σωστη οδηγηση σε αυτά τα χρηματα με εναν λαμπατο.
Τελος ειναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε αλλη γνωμη για ηχειο το οποιο παρεχει γλυκοηχο ακουσμα
Έχε υπομονή, θα εμφανιστούν και αυτά.Μακάρι να έχεις δίκιο, να ψωνίσουμε φτηνά...αλλά όλο κάτι μικρά βγαίνουν.
Από μεγάλα πολύ σπάνια.
Δεν θα μπορουσα να μην σε ευχαριστησω θερμα γιατι οτι ειπες. Αλλα επειδη με ολα αυτα με ανησυχησες...θα ηθελα εαν εχεις τηνς καλοσυνη να μου πεις μια γνωμη στα επομενα.Για τα δικα μου γουστα, τα 3 αυτα που αναφερεις, ειναι 3 διαφορετικοι κοσμοι.
Εγω τα δικα μου ProAc τα ειχα πληρωσει γυρω στα 6εκ. δρχ και αφου τα ειχα συγκρινει με οτι υπηρχε μεχρι 7εκ. τοτε το 1996. Πριν ειχα τα Sonus Faber Guarneri για τα οποία δεν εχω καθολου καλη γνωμη (εντελως απαξιωτικη για την εκφρασω εδω). Tα Chario ομοίως με Sonus Faber. Παντα για τα γουστα μου λεμε.
Ενας φιλος εχει τα ATC 100 active και δεν τα γουσταρω. Ολο κατι μου λειπει με αυτα. Τα ProAc βασης δεν μπορω να στα προτεινω. Τους λειπουν στοιχειωδη βασικα πραγματα τα οποια δεν ερχονται με προσθηκη sub. Μονο μεγαλα ProAc, τα οποια για να πω την απρεπη μου σκεψη, εγω δεν θα τα πληρωνα σε τιμη καινουργιου, με τιποτα. (αν δεις τα μτχ θα καταλαβεις).
Ειναι κριμα πραγματικα, αφου εισαι καθαρος απο μηχανακια, να σβερκωθεις ολα τα σχετικα προβλήματά τους. (ματσαρισμα, καλωδια, αναβαθμισεις, τραμπες, κλπ. Μιλαμε για ατελειωτη διαδρομη σε βαθος δεκαετιών)
Σκεψου οτι με καθε αλλαγη - αναβαθμιση ενεργου ηχειου, εισαι παντα βέβαιος για πραγματικη αναβαθμιση, την οποια την εισπρατεις άμεσα, χωρις κανενα ρισκο !
Για να μην παρεξηγηθω, εγω ακουω απο κορνες και λυχνιες SET, κατι που θα σου προτεινα να αποφυγεις οπωσδηποτε. Ειναι ενας Γολγοθάς χωρις τελος, για βιτσιόζους με πολλα λεφτα και ανεξαντλητη διαθεση για πειραματισμους (απο αυτους το 90% ειναι μια απλη διαπιστωση αποτυχιας).
Πόσο κοστίζει αυτό;Εχω το ifi micro και εχει μονο rca k spdif
Πολύ συμφωνώ με αυτά που έγραψες..Για τα δικα μου γουστα, τα 3 αυτα που αναφερεις, ειναι 3 διαφορετικοι κοσμοι.
Εγω τα δικα μου ProAc τα ειχα πληρωσει γυρω στα 6εκ. δρχ και αφου τα ειχα συγκρινει με οτι υπηρχε μεχρι 7εκ. τοτε το 1996. Πριν ειχα τα Sonus Faber Guarneri για τα οποία δεν εχω καθολου καλη γνωμη (εντελως απαξιωτικη για την εκφρασω εδω). Tα Chario ομοίως με Sonus Faber. Παντα για τα γουστα μου λεμε.
Ενας φιλος εχει τα ATC 100 active και δεν τα γουσταρω. Ολο κατι μου λειπει με αυτα. Τα ProAc βασης δεν μπορω να στα προτεινω. Τους λειπουν στοιχειωδη βασικα πραγματα τα οποια δεν ερχονται με προσθηκη sub. Μονο μεγαλα ProAc, τα οποια για να πω την απρεπη μου σκεψη, εγω δεν θα τα πληρωνα σε τιμη καινουργιου, με τιποτα. (αν δεις τα μτχ θα καταλαβεις).
Ειναι κριμα πραγματικα, αφου εισαι καθαρος απο μηχανακια, να σβερκωθεις ολα τα σχετικα προβλήματά τους. (ματσαρισμα, καλωδια, αναβαθμισεις, τραμπες, κλπ. Μιλαμε για ατελειωτη διαδρομη σε βαθος δεκαετιών)
Σκεψου οτι με καθε αλλαγη - αναβαθμιση ενεργου ηχειου, εισαι παντα βέβαιος για πραγματικη αναβαθμιση, την οποια την εισπρατεις άμεσα, χωρις κανενα ρισκο !
Για να μην παρεξηγηθω, εγω ακουω απο κορνες και λυχνιες SET, κατι που θα σου προτεινα να αποφυγεις οπωσδηποτε. Ειναι ενας Γολγοθάς χωρις τελος, για βιτσιόζους με πολλα λεφτα και ανεξαντλητη διαθεση για πειραματισμους (απο αυτους το 90% ειναι μια απλη διαπιστωση αποτυχιας).
Με ένα καλό βάσης και θέση ακρόασης σχετικά κοντά είσαι οκ για 16τμ. Πώς είναι ο χώρος σου (μ-π)?Δεν θα μπορουσα να μην σε ευχαριστησω θερμα γιατι οτι ειπες. Αλλα επειδη με ολα αυτα με ανησυχησες...θα ηθελα εαν εχεις τηνς καλοσυνη να μου πεις μια γνωμη στα επομενα.
Πιστευεις οτι ενα ηχειο δαπεδου σε 16τμ ειναι λαθος;
Απο κει και περα......δεν γνωριζω για να ειμαι ειλικρινης κατα ποσο ενα ηχειο βασης και ποσο μαλλον 2δρομο θα μπορεσει να με καλυψει.
Σιγουρα γλυτωνω απο πολλα με τα ενεργα...αλλα τι να κανουμε. Τα μονιτορ απο οσα ξερω ειναι για mixαριμα....θα τα ακουσω αλλα δεν περιμενω θαυματα.
?Ακούς αρχεία υψηλής ανάλυσης; 24/96? 24/192?
Rois Acoustics Kalypso...Mπορεις να δωσεις ενα παραδειγμα;
Φυσικά,φυσικάαα...Αρκεί οι πωλητές τους να τα τιμολογήσουν (αντιστρόφως) ανάλογα προς το βαθμό ΄΄απογοήτευσης΄΄ που ενδεχομένως εισέπραξαν από εκείνα.Είπαμε,παράμετρος καταλληλότητας και ως προς τους ίδιους τους ακροατές...Έχε υπομονή, θα εμφανιστούν και αυτά.
...
Οχι....
Απο κει και περα περαν των ενεργων στο οποιο θεμα καλυφθηκα θα ηθελα γνωμες... Για atc, proac, chario εαν θα μπορεσουν να παιξουν με σωστη οδηγηση σε αυτά τα χρηματα με εναν λαμπατο.
Η παρατεθείσα τιμή αναφέρεται σε μέση συνεχή στάθμη ακρόασης,ή στιγμιαίες κορυφώσεις -συνεπαγόμενες μέση συνεχή στάθμη κάτω των 80 dB;Αναλογα το κομματι και την διαθεση ναι. Θα ηθελα να φτανει 90-95db και το ποτενσιομετρο να ειναι στα μισα για να παιζει ανετα και για την αποφυγh των παραμορφωσεων.
Τα χαμηλα παλιοτερα μ αρεζε η ενταση. Πλεον οχι αλλα θα ηθελα να ειναι γυρω στα 45hz
Οκ.Αναλογα το κομματι και την διαθεση ναι. Θα ηθελα να φτανει 90-95db και το ποτενσιομετρο να ειναι στα μισα για να παιζει ανετα και για την αποφυγh των παραμορφωσεων.
Τα χαμηλα παλιοτερα μ αρεζε η ενταση. Πλεον οχι αλλα θα ηθελα να ειναι γυρω στα 45hz