- Reaction score
- 8.857
Εμένα μου έστειλε με χαιρετισμό "αγαπητή σχέση"!
Οποιος καλεσει και ζηταει στοιχεια ταυτοποιησης, του λες να παει να γα@%%# με συνοπτικες διαδικασιες και δε σπαταλας αλλο χρονο στη γραμμη.Εμ, οι τεχνολογίες του τηλεφωνικού δικτύου έχουν μια κάποια ηλικία. Και το ότι γίνεται ταυτοποίηση με το να λες ΑΦΜ και ΑΔΤ είναι αστεία επικίνδυνο. Θες φωνή; Κρυπτογραφημένα δίκτυα τύπου viber/signal χθες!
Τί μόνια τί Ομόνοια.Μονια τζιμειλ , καλό
Ή από τίποτε cookies ή από random cold spamming.Ήταν η τρίτη φορά που μου έρχετε μήνυμα απάτη από τάχαμου εθνική τράπεζα τα τελευταία 6 χρόνια, πως γνωρίζουν ότι είμαι πελάτης εθνικής?
Φίλος καρδιακός ο Αντόνιο, αν έχεις πρόβλημα να κουβαλήσεις τα μύρια βοηθάω με μόνο 50% προμήθεια.H United Bank of London μου έστειλε ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ!
Επικοινωνήστε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της τράπεζας: [email protected] Αυτή η ειδοποίηση μέσω email σας έχει σταλεί απευθείας από τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών. Μείνετε ενημερωμένοι με αυτές τις σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε την αποκατάσταση της κληρονομιάς της οικογένειάς σας. Ευχαριστώ τα Ηνωμένα Έθνη για αυτήν την παρέμβαση στη μαζική αντίδραση (συλλήψεις) σε διαδικτυακές καταστροφές που σχετίζονται με ανθρωπιστικές υπηρεσίες. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού καταγγελιών που λάβαμε εδώ στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) για διάφορα επίπεδα οικονομικών προβλημάτων. Έχετε επιλεγεί και ως εκ τούτου τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) έχουν στείλει αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους παραλήπτες. Θα λάβετε συνολικά 2.000.000 $.
Και συνεχίζει για άλλες δυο σελίδες... Καταλήγοντας:
Στείλτε μας τα πλήρη στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, όπως σας ζητήθηκε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σύμφωνα με τις οδηγίες.
Με εκτίμηση
κ. Αντόνιο Γκουτέρες
Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)