Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

Reaction score
766
Απάντηση: Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

θα ανεβάσω το βράδυ φωτο με τα μενού του 4311 για τα σαμπ να δείτε και σεις αν κάνω κάτι λάθος...Γιάννη εσύ στον μεγάλο Denon που έχεις παίζεις με 2 σαμπ?...αν ναι, στα μετράει κανονικά σε όλες τις θέσεις?..κάνας συμφορουμίτης έχει αντιμετωπίση ίδιο θέμα? μίλησα και με κινοτεχνική και δε ξέρουν να μου πουν....μην έχει πρόβλημα το μηχανάκι και έχει λήξη και η εγγύηση....να μην έπαιρνα το 2 σαμπ πιο νωρίς να το βλεπα ρε γ@μώτο?!!!!....δεν έκανα ακόμα reset μιας και ξεσκονίζω το manual να δω

Reaction score
29.579

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι , γιατί τα δικά μου τα δουλεύω σαν ενα. Μιάς και είναι ακριβώς στην ίδια απόσταση απο την θέση ακρόασης και λόγω sms1 τα δουλεύω και τα δυο το ίδιο. Ομως κανονικά θα έπρεπε να σου βγάζει τόνους και στα δυο.
Ρε μήπως σου βγάζει και απο τα δυο τόνους και λόγω θέσης την ώρα της μέτρησης μπερδεύεσαι και νομίζεις οτι παίζει μόνο τό ενα?

Reaction score
29.579

Δεν θα του λύσει το πρόβλημα ο κυριακάκης.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη ο κρις δεν ειναι τεχνικος απλα, θα ξερει αν ειναι <βλαβη> ή κατι αλλο .......

Reaction score
766

Γιάννηηηη είμαι μεγάλος Π@παρας τελικά:609:....είπα να σηκώσο το κ...λο μου απ τη καρέκλα και έβαλα χέρι την ώρα που μετρούσε....στέλνει σ ολες τις θέσεις τελικά....μα τι π@παρας...και σας ανακάτεψα χωρίς λόγο...σορυ ρε παιδιά :120:....τι να πω....απο τη θέση που καθόμουν και καλά για να μη παρεμβάλομαι ανάμεσα στο μικρόφωνο, δεν ακουγόταν καθόλου το 2 σαμπ....μα έλεγα, αν είχε πρόβλημα θα το χε απ τη θέση 1...μετά το πιάνει και δε στέλνει?....παιδιά σόρυ και πάλι....αλλή φορά θα "βάζω χέρι"...ορίστε και μερικές φώτο με τη ρύθμιση του οντίσι...έβγαλα τα περιφεριακά και το κεντρικό για να τελειώνει πιο γρήγορα η μέτρηση...μετά τα βαλα όλα πάνω και ξαναμέτρησα...σορυ για τη πιοτητα..είναι απο κινητό... Ηράκλειο Κρήτης μένω Γιάννη

Attachments

• 49,3 KB Προβολές: 49
  • 43,4 KB Προβολές: 42
  • 34,8 KB Προβολές: 37
  • 32 KB Προβολές: 37

Reaction score
766

και.....

Attachments

• 33,2 KB Προβολές: 30
  • 26,1 KB Προβολές: 33
  • 33,2 KB Προβολές: 33
  • 47 KB Προβολές: 32

Reaction score
29.579

Να υυποθέσω οτι τα δυο σαμπς δεν είναι τα ίδια , η το ενα είναι σε γωνία?

Reaction score
766

Γιάννη το ένα είναι κοντά σε γωνία κοντά στα μποστινα ηχεία και το άλλο είναι διπλα στο καναπέ....μερικές φωτο ακόμη...και τα 2 ειναι τα PV1

Attachments

Reaction score
29.579

Μάϊστα, πες το ρε παιδάκι μου , οτι το ενα βαράει στον γάμο του καραγκιόζη.
ΟΚ αφού είναι εντάξει ο έργαλος ξεκίνα να ψάξεις για θέσεις για τα δυο σαμπς τέτοιες ώστε η δυνατόν να ισαπέχουν απο τη θέση ακρόασης

Reaction score
766

ωχ....να ισαπέχουν ε?....δύσκολα βάζεις....ντακσι....αμα έβαζα και το άλλο απ την άλλη μεριά του καναπέ λες να βαρανε καλύτερα?....απ τη μια μερια έχω μεγάλη τζαμοπορτα και μόνο δίπλα και κοντα στο καλοριφερ μπορεί να μπει το ένα, όπως και το βαλα...το άλλο αν το βγάλω απ το καναπέ και να μπει λίγο πριν αρχίσει ο διάδρομος της εισόδου...βάζω σχέδιο να δεις πως είναι το σπίτι και πως τα χω τώρα....

Attachments

• 12,5 KB Προβολές: 34

Reaction score
29.579

Αυτό που εχεις δίπλα σου στον καναπέ βάλτο διαμετρικά αντίθετα απο το άλλο. Εκεί που λες λίγο πριν το διάδρομο.
Βάλτο εκεί και ξανατρέξε το audyssey.

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

Και εγώ έχω ένα νέο θέμα..

Βάζω στον ενισχυτή το usb stick να ακούσω μουσική,πατώ στο χειριστήριο το πλήκτρο "NET/USB" μου βγάζει σειρά μηνυμάτων...

please wait connecting => assigning network => μετά απο 20 sec εμφανίζεται το usb το οποίο και επιλέγω και ακολουθεί (πολιτική διαφήμιση) => connecting server => upgrade status => έχοντας χάσει άλλα 20 sec και πατώ 4 φορές "Return" για να βγω στο μενού επιλογής του usb και επιτέλους ακούω τη μουσική.

Σκέτη αγανάκτηση!Πως μπορώ να τα αποφύγω όλα αυτά?

*Και γενικά όταν θέλω να ακούσω usb stick γιατί να τρώω στη μάπα τα περί σύνδεσης δικτύου,δεν μπορώ να πάω κατευθείαν στο usb απευθείας?

Reaction score
29.579

Η απάντηση είναι γνωστή. Manual.

Reaction score
766

τσεκ... γιάννη θα βάλω και θα σου πω....
το usb μου κάνει και μένα τα ίδια.....please wait connecting - assigning network -και μετά εμφανίζεται το usb...αλλά με πάει κατευθείαν στους φακέλους του usb....χωρίς "διαφημίσεις"....το assigning network πάντως δε το χω αποφύγει....αλλά μπορεί επειδή δεν τον έχω κάτσει σε δίκτυο ακόμη γι αυτό να τα βγάζει...αμα τον σετάρεις σε LAN και ρυθμιστεί ίσως - λέω ίσως - bootαρι κατευθείαν....

Reaction score
29.579

Manual και για σένα.

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

Εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι σχετικό..
Ωστόσο παραθέτω το manual (Ελληνικό pdf) ώστε όποιος μπορεί να με κατατοπίσει.

*Ασε που θα χρειαστεί επίσης και για μελλοντικές συζητήσεις !

Manual Denon AVR 4311 (Greek):

https://rapidshare.com/files/2897886637/AVR_4311_Greek_manual.pdf

Reaction score
29.579
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

Και εγώ έχω ένα νέο θέμα..

Βάζω στον ενισχυτή το usb stick να ακούσω μουσική,πατώ στο χειριστήριο το πλήκτρο "NET/USB" μου βγάζει σειρά μηνυμάτων...

please wait connecting => assigning network => μετά απο 20 sec εμφανίζεται το usb το οποίο και επιλέγω και ακολουθεί (πολιτική διαφήμιση) => connecting server => upgrade status => έχοντας χάσει άλλα 20 sec και πατώ 4 φορές "Return" για να βγω στο μενού επιλογής του usb και επιτέλους ακούω τη μουσική.

Σκέτη αγανάκτηση!Πως μπορώ να τα αποφύγω όλα αυτά?

*Και γενικά όταν θέλω να ακούσω usb stick γιατί να τρώω στη μάπα τα περί σύνδεσης δικτύου,δεν μπορώ να πάω κατευθείαν στο usb απευθείας?
Αηντε να βοηθήσω λιγάκι.Ο ενισχυτής εχει δυνατότητα δικτύωσης. Κάθε φορά που επιλέγεις αυτή την διπλή είσοδο ξεκινάει το ψάξιμο για να συνδεθεί με το δίκτυο που εσυ δεν εχεις ορίσει , η που δεν του είπες οτι δεν έχεις.Τι θες να κάνει το έρμο το μηχάνημα? με σένα που έμπλεξε?Πήγαινε στο σετ απ μενού και πες του δεν θέλω δίκτυο. Επίσης αν εχει (δεν θυμάμαι usb πίσω ) πες του να πηγαίνει κατ ευθείαν στο μπρος usb . Πάντως το δίκτυο το χρειάζεσαι οχι μόνο για internet radio που έλεγες τις προάλλες αλλά και για firmware updates, που βγάζει κατά καιρούς η denon.
Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να παίξει manual?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster