- Reaction score
- 137.587
Όμοια ηχεία ολόβε λέμε.
Αλλά ποιος ακούει..
Αλλά ποιος ακούει..
Συμφωνώ και το αποτέλεσμα ακούγεται.Η ομοιομορφια ειναι απο τα πιο βασικα στο στησιμο ενος σωστου πολυκαναλου. Με ανομοια ηχεια ξεκινας με γκολ απο τα αποδυτηρια.
Αν χρησημοποιησεις το REW για μετρησεις και επιβεβαιωση και βαλεις χερι στο Audyssey (με Json editor) μπορεις να παρεις αρκετα καλο αποτελεσμα. Αλλα οχι χωρις κοπο.Για το Audyssey θέλω να πω κάποια πράγματα.
Στην αρχή με απογοήτευσε και το παράτησα αλλά στο τέλος σκέφτηκα να το δώσω ακόμη μια ευκαιρία και δούλεψε σε γενικές γραμμές.
Ορθως επελεξες.Το λογισμικό ισοστάθμισης σου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συνολικά 8 μετρήσεις πλησίον της MLP. Εγώ επικεντρωθηκα στην κεντρική θέση ακρόασης και επέλεξα 5 συνολικά μετρήσεις λαμβάνοντας υπόψιν και τα λεγόμενα κάποιου επαγγελματία που υποστήριζε πως οι περισσότερες μετρήσεις δεν σημαίνει ότι θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα. Επομένως επέλεξα 5 μετρήσεις σε σχήμα σταυρού. Αριστερά, δεξιά, μπροστά και πίσω από την θέση ακρόασης σε αποστάσεις από αυτήν περί των 10εκ.
Επισης ορθα επραξες.Κατόπιν υπάρχει η επιλογή της ενεργοποίησης ή όχι του Mindrage Compensation.
Κατά την άποψή μου δεν μπορείς εκ των υστέρων να διορθώσεις με λογισμικά αδυναμίες ηχείων . Επομένως απενεργοποιηθηκε αυτή η δυνατότητα.
Από την στιγμή που ο κατασκευαστής μεριμνήσε για αυτή την εξισορροπηση μέσω της βύθισης στο σημείο κρος δεν είχε απολύτως κανένα νόημα η ενεργοποίηση του midrange Conpensation.Επισης ορθα επραξες.