Kondo λέγεται, αλλά επειδή είναι καλώδιο που γ@μει και δέρνει θα μπορούσε να λέγεται και Condom!Συμπέρασμα !
Πως το είπαμε ρε παιδιά το konto?
Ποιο μοντέλο είναι ?
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Kondo λέγεται, αλλά επειδή είναι καλώδιο που γ@μει και δέρνει θα μπορούσε να λέγεται και Condom!Συμπέρασμα !
Πως το είπαμε ρε παιδιά το konto?
Ποιο μοντέλο είναι ?
Πραγματικά θεσπεσιος Χάρη!!!άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ακόμα και με τον Λέανδρο θα μπορούσα να πιω άνετα καφέ.....και να περάσουμε με πολύ γέλιο την ώρα μας
λίγο πριν τον πνίξω με κάποιο καλώδιο και τσιμεντώσω το πτώμα του σε κάποια μπατακομένη λίμνη
συγνώμη...λάθος μου
ήθελα να πω...δεν είσαι για πολύ
Πόσα δίνεις;
Θα έχεις πρόβλημα... τόσο γράψιμο τζάμπα??τα αφεντικά θα πληρώσουν...που θα γλιτώσουν ένα δεξαμενόπλοιο άκυρα-άπειρα μεγκαμπάιτς από τις παπριές του καθενός....
Kondo λέγεται, αλλά επειδή είναι καλώδιο που γ@μει και δέρνει θα μπορούσε να λέγεται και Condom!
Άϊ στρίψε κάνα μαβροδίσκο ρε λέανδρε να καλμάρεις...Πραγματικά θεσπεσιος Χάρη!!!
Μπράβο!
Με επίπεδο...
Ευφράδεια λόγου....
Φοβερός!!
Χαραμιζεται το ταλέντο σου!!
Συνέχισε παρακαλώ!!
Κάντε το εδώ παιδιά. Έτσι κι αλλιώς μεταξύ σας μείνατε...και για να αλλάξω λίγο το κλίμα....θα ήθελα πάρα πολύ αν υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες....με κάποιον τρόπο να οργανωθεί ένα web event- τηλεδιάσκεψη
με ομιλητές τον κύριο Χατζηστάμου....
τον Εαρ, τον dimi, τον Μπούτια (καλά αυτός είναι κρυψίνους....δεν δείχνει φάτσα...ας βάλει μια μάσκα σκεριμουβι ) και όποιον άλλο με γνώσεις από το φόρουμ και να γίνει μια συζήτηση εφ όλης της ύλης
Όχι βρε Τζιο μου.. Ρώτα τον χρυσαυτια με τη σαγρε διάχυση.. Θα σε κατατοπίσει!Μισές δουλειές Χάρι μου.....το μοντέλο δεν μου το έστειλες ?
Το έχεις δοκιμάσει Χάρι?
Μακάρι, αλλά που.Έτσι κι αλλιώς μεταξύ σας μείνατε...
Α ρε Τοολανδρε...Πραγματικά θεσπεσιος Χάρη!!!
Μπράβο!
Με επίπεδο...
Ευφράδεια λόγου....
Φοβερός!!
Χαραμιζεται το ταλέντο σου!!
Συνέχισε παρακαλώ!!
Εάν δεν σηκωθείς λίγο από την καρέκλα η ignore list θα πάει -1 ...μετρημέναΜακάρι, αλλά που.
Συνεχώς αυξάνεται η ignore list.
+1...
το όνομα Χατζηστάμου...δεν σου λέει και πολλά απ όσο βλέπωΚάντε το εδώ παιδιά. Έτσι κι αλλιώς μεταξύ σας μείνατε...
Γιατρέ, ακόμα δεν έχω καταλάβει αυτή την επιλεκτική ευαισθησία και τα αντανακλαστικά που επιδεικνύεις μόνο σε όσους δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου..Άϊ στρίψε κάνα μαβροδίσκο ρε λέανδρε να καλμάρεις...
Άλλαξε κάνα καλώδιο, βάλε κάνα στηρικτικό να γουστάρεις, κι άσε τις ειρωνείες λες και κάτι προσφέρεις...
Μου θυμίζει κάποιους...ποιους να δεις...Α ρε Τοολανδρε...
ώρες ώρες.....θυμάμαι έναν φίλο στοιχηματζή...που έλεγε ότι ήξερε από ομάδες...αποδώσεις κλπ
εντελώς παλτό....
τελικά σταμάτησε να ασχολείται....έμπαινε μέσα
χρόνια.....μετά....
πάνω στο ποτό...εξομολογήθηκε εκείνη την περίοδο της ζωής του.....και μου έχει μείνει μια ατάκα από αυτά που είπε
'' δεν γινόταν άλλο....μια ζωή με το που έμπαινα στο προποτζίδικο.....ο ιδιοκτήτης βαρούσε παλαμάκια και φώναζε καλώς τον μλκα ''
θα βρεις κ συ τον δρόμο σου...υγεία να χουμε...
φιλικά πάντα
Για ήχο λέει.ακόμα δεν έχω καταλάβει τι λέει ο Τουλ
άντε ρέι?Για ήχο λέει.
τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια και παλι τα ιδια , αλλα κι οι ιδιοι εδω ειναι για να γκρινιαζουν και να λενε πως ειμαστε παντα μονοι...Μακάρι, αλλά που.
Συνεχώς αυξάνεται η ignore list.
+1...
Ναι, ε???Για ήχο λέει.