- Reaction score
- 2.826
Πάντως εγώ με τα νέα καλώδια ηχείων που δοκιμάζω έχω ρ......σεις η κυρά θα την πληρώσει, τι μου λέτε εσείς τα ακούω βερεσέ.
μη γελάς....εκεί είναι το πρόβλημα....τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια και παλι τα ιδια , αλλα κι οι ιδιοι εδω ειναι για να γκρινιαζουν και να λενε πως ειμαστε παντα μονοι...
Η πουτάνα η κουμπάρα.άρα ?
Άλφεε....βγάλε το πλανετ ορκ από το άβαταρ γιατί θα σου κάνω report Άγιες μέρες που ναιΗ πουτάνα η κουμπάρα.
Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί με αυτές τις αντιπαραθέσεις...
Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί με αυτές τις αντιπαραθέσεις...
Aξίζει να αναρωτηθείς αν όσοι σου παρέχουν απλόχερα τη γνώση για τα καλώδια ( και τα καλώδια τα ίδια ), έχουν ακούσει το αποτέλεσμα της "διόρθωσης". Μη ξεχνάς ότι όσοι σου προτείναμε τη "διόρθωση", έχουμε ακούσει καλώδια. Αυτά, για τον όρο του κανιβαλισμού.Εγώ τώρα ακούω Σαμπαθιές και μου λέτε εσείς να πάω να διορθώσω τον ήχο είστε κανίβαλοι, έτσι όπως γράφτηκε από το βάθος του Άδη.
Σε τοπικό επίπεδο όλα -όχι μόνο η ιατρική- είναι ΓΤΠ. Κ.η δήλωση σύγκρουσης συμφερόντων(conflict of interest),ειδικά σε τοπικό επίπεδο είναι γτπ.
Φυσικά και τον αγνοώ, αλλά θα απαντήσω το συγκεκριμένο, μια που το ζητάς.Αυτο που δεν μπορεί να ελέγξει ο νομοθέτης είναι την υπόθεση εργασίας του πιο κάτω ποστ.
Υποθετω ότι το μέλος που το πόσταρε τον έχεις στη λιστα ανεπιθύμητων αλλά λόγω δημοφιλίας του thread και γενικότερου ξεκατινιασματος, το φιλοθέαμον κοινό θα ήθελε μια τοποθέτηση
Δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά τον κλάδο σου.
Ξεκίνησα ιδιωτικό επάγγελμα στην Ελλάδα μετα απο πολύχρονη παραμονή στην Αγγλία το 2008.Δηλαδή όταν ένας γιατρός όπως αναφέρεις και πιο πάνω σαν παράδειγμα κάνει κάποιο χειρουργείο που χρησιμοποιεί κάποια ειδικά υλικά (μοσχεύματα, λάμες, βίδες κλπ), ενημερώνει τον ασθενή για το ποσοστό της προμήθειας του ανά εταιρία που κατασκευάζει το προς χρήσην υλικό, αλλά και γιατί εντέλει επέλεξε να του τοποθετήσει το συγκεκριμένο υλικό έναντι μιας άλλης ανταγωνιστικής εταιρίας??
Στα γαλλικά είναι ξεκάθαρο: Aria 906 est conseillée pour des pièces à partir de 15 m2 et une distance d’écoute de l’ordre de 2,5 m.
Ακυρο, έχει ήδη ειπωθεί.Στα γαλλικά είναι ξεκάθαρο: Aria 906 est conseillée pour des pièces à partir de 15 m2 et une distance d’écoute de l’ordre de 2,5 m.
Ξέρω είναι πρωί, όμως επίτρεψέ μου να το πάω κι ένα βήμα παρακάτω
Αυτό φέρνει στο νου όσες τηλεοπτκές διαφημίσεις επικαλούνται την ολική επαναφορά σε περασμένες συνήθειες στοχεύοντας στην καταναλωτική αφέλεια του κοινού.και για να αλλάξω λίγο το κλίμα....θα ήθελα πάρα πολύ αν υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες....με κάποιον τρόπο να οργανωθεί ένα web event- τηλεδιάσκεψη
με ομιλητές τον κύριο Χατζηστάμου....
τον Εαρ, τον dimi, τον Μπούτια (καλά αυτός είναι κρυψίνους....δεν δείχνει φάτσα...ας βάλει μια μάσκα σκεριμουβι ) και όποιον άλλο με γνώσεις από το φόρουμ και να γίνει μια συζήτηση εφ όλης της ύλης
Εγώ τώρα ακούω Σαμπαθιές και μου λέτε εσείς να πάω να διορθώσω τον ήχο είστε κανίβαλοι, έτσι όπως γράφτηκε από το βάθος του Άδη.
Κατι πηρε το αυτι μου οτι μερικοι κολλανε επειδη δεν εχουν μαλλια...Η λυση σε αυτην την περιπτωση ειναι να χρησιμοποιησουν χαμηλη αναλυση στην καμερα και να αναποδογυρισουν το πλανο-ετσι θα φαινονται μαλλιαδες!Το κλίμα το στραβό...
Σε ανοιχτό φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης όπως θα έπρεπε λογικα
να ενθαρρύνεται να είναι,
χωρις προπηλακισμους
πολος έλξης αξιόλογων ανθρωπων
να οργανωθει web-τηλεδιάσκεψη..
για τη μετάληψη της γνώσης.
Η αντιπροταση ειναι
συζήτηση κατά μόνας...
Όχι, να οργανωθει κρυφο-σχολειο.
Δεν έκανα αντιπρόταση,μονάχα αναφορά σε τετελεσμένα συμβάντα υπό συνθήκες tete a tete...Με ολόκληρη την κληματαριά...στραβή, τα όρια ανάμεσα σε αφέλεια και τρολάρισμα μπορεί να γίνονται δυσδιάκριτα για κάποιους.Το κλίμα το στραβό...
Σε ανοιχτό φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης όπως θα έπρεπε λογικα
να ενθαρρύνεται να είναι,
χωρις προπηλακισμους
πολος έλξης αξιόλογων ανθρωπων
να οργανωθει web-τηλεδιάσκεψη..
για τη μετάληψη της γνώσης.
Η αντιπροταση ειναι
συζήτηση κατά μόνας...
Όχι, να οργανωθει κρυφο-σχολειο.
Σα το λεμόνιπως ειμαστε παντα μονοι..