Από nordost σε κάτι άλλο !!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.910
μερικές φορές απορώ...

Δεν βρέθηκε ένας από το site που αμφισβήτησε τις γνώσεις του κυρίου Χατζηστάμου!!
Σωστά??
Διαβάσαμε όλοι ολόκληρη τη τοποθέτηση του κυρίου Χατζησταμου??

Αν ναι..ποιός μπορεί αυθαίρετα να οδηγείται σε συμπεράματα της μορφής:

..έλα μου ντε!!
για να μιλήσουμε σοβαρά..

ανάθεμα και αν κατάλαβες τι είπε ο κύριος Χατζηστάμου
για το πολυπαραγοντικό μοντέλο μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας

και τα είπε με τόσο ισορροπημένο τόνο γραφής ...που
είναι τουλάχιστον χυδαίο για κάποιον με επιστημονικό υπόβαθρο παιδότοπου να δανείζεται και παραφράζει γραπτά ενός επαγγελματία του είδους....για να υποστηρίξει το κολλημένο ακαταλόγιστο του

δεν θα ναι η πρώτη φορά άλλωστε..

αν θεωρείς το σύστημα σου...τον σαγρέ σου χώρο...με άγνωστες τονικές ισορροπίες...
ικανό για να ''ακούσεις'' διαφορές καλωδίων σε βαθμό που να tunάρεις πρίμα μεσαίες και να σφίξεις μπάσα και να το παρουσιάζεις αυτό και ως συμπέρασμα του κυρίου Χατζηστάμου

εγώ τουλάχιστον..... θα σου έδινα 30 μέρες να το αποδείξεις μέχρι να σου έριχνα ban οριστικό...

όπως ο Αμίρ εκείνον τον μαλκα που έλεγε τις παπαρίτσες του στον Τοολ

είσαι τυχερός όμως...δεν την έχω....
πάνε να κοινωνήσεις :laugh:

Last edited:

P

PMC

Guest
Ναι, με ένα φτηνότερο ηχείο, από τα μιντφιλντ της φίρμας, θα άκουγε καλύτερα στο χώρο που είναι τώρα, σε σχέση με το πολύ ακριβότερο φαρφιλντ ηχείο που έχει πάρει.

Τα περισσότερα λεφτά, δεν συνοδεύονται από καλύτερο ήχο... Η απόσταση ακρόασης το καθορίζει το καλύτερο δυνατό ηχείο για τον κάθε χώρο. ;)

Τα 3,85 ~ 4μετρα που είναι η θέση ακρόασης είναι μικρή?

Οι παρακάτω γιατί τα έχουν βάλει τόσο κοντά?
Κουφοί είναι ? Μήπως είναι άσχετοι ? Μήπως τα μετακόμισαν από μεγαλύτερα στούντιο?:lolsign:

6F826C96-28F6-4E87-BE85-8C27B63791D2.jpeg

EBCE775E-04F9-4FD3-8453-9E094CD24533.jpeg

86A493EF-9946-4DD0-85BF-4D7A8ADB824F.jpeg

5192373F-0379-40FB-A61D-6393EB2A9884.jpeg

F6A5905B-3395-4794-99DF-BF26CDCF248A.jpeg

Η στάθμη αναφοράς για μουσικές και κινηματογραφικές παραγωγές λαμβάνει συγκεκριμένες τιμές.Για παράδειγμα,μέση συνεχόμενη στάθμη σε ύψος 80 περίπου dB δεν ακούγεται διόλου εκκωφαντική.Για τη δε απαιτητική ακρόαση με ποιοτικά ακουστικά,ήδη έχουν συσταθεί διαφορετικές μορφές στην εκάστοτε καμπύλη αναφοράς σε συνάρτηση με τη μέση συνεχόμενη στάθμη και την εγγενή απόκριση καθενός δοκιμίου...

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε όλα τα Star Wars.
Όλοι μαζί κάθε βράδυ και οι τέσσερις ....

Η στάθμη αναφοράς στον τριννοβ είναι το 25,0 dB. ( εκεί γίνεται η ισοσταθμιση)
Λοιπόν αγαπητε @Bhutia μου ,τουλάχιστον 10 dB λιγότερα και όταν καταστρεφόταν κανα διαστημόπλοιο χοροπηδουσαμε και οι τέσσερις μαζί με τον καναπέ....

Last edited by a moderator:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.755
Ποιοι?
Τι έψαχναν?
Που το χάσανε?
Η Ρουν δεν αναφέρει πουθενά τα Ίνουος στους "συνεργάτες". Αντιθέτως, η δεύτερη δηλώνει ρουν ρέντυ. Ψάχνοντας στα φόρα τους διαπίστωσα άτι έχουν κάποιες δυσκολίες στη συνεννόηση των λογισμικών.

Περίπου 11,3'' συνολικά :geek:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.176
Την επίσκεψη δωρεάν Γιατρέ θα την προσφέρεις λόγω της εκτίμησης, δεν είναι ο αυτοσκοπός αυτού που κάνει τις συστάσεις, ίσως και κάποιοι να το έχουν στο πίσω μέρους του μυαλού τους υπάρχουν και αυτοί δυστυχώς, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν από σεβασμό στο πρόσωπο σου, έτσι και στο συνάφι μας αν εγώ πχ που είμαι πελάτης του Ορφέα από έναρξης το να πάω κάποιον πελάτη εκεί δεν το κάνω για να αποκομίσω κάτι αλλά από εκτίμηση, επίσης είναι και να ταιριάζουν τα χνώτα σου με τον πωλητή μπορεί για σένα να είναι ο καλύτερος αλλά εμένα να μην ταιριάζει σαν χαρακτήρας

Παντως πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός συνεργάτη με πελάτη στο θέμα μας, εδώ μιλάμε για εμπόρους, τα νούμερα συγκεκριμένα και τα κέρδη επίσης, τι να αποσκοπώ από μια σύσταση μια παραπάνω έκπτωση σιγά τα ωα, δηλαδή αν πάρω κάτι στα 6000 θα μου το κάνει 5900 και θα σωθώ.

Εγώ πήρα ένα καλώδιο demo στα 400€ το μόνο δώρο που μπορεί να πάρει αυτός που συστήνει είναι μια μούρα κέρασμα και αν είναι μπρουκλης ο έμπορος άντε να έχει και μεζέ.
Εγώ πχ όταν με ρωτήσουν για δόντια θα τους πω να πάνε σε ένα συγκεκριμένο κέντρο, ξουρίζουν αλλά ο άνθρωπος είναι αποδεδειγμένα κορυφαίος στο είδος του, και μπορώ να εξηγησω σε αυτόν που ρωτάει γιατί για μια απονεύρωση και ανασύσταση παίρνει 600€ συν ΦΠΑ δεν περιμένω κάτι από αυτόν απλά εκτιμώ το έργο του, τις γνώσεις του τον επαγγελματισμό του και τις επενδύσεις που έχει κάνει σε μηχανήματα.
Είδες τι ωραίο έγινε το θέμα που άνοιξες; Τα πάντα ολα :roflmao:

Δεν περνάμε ωραία στο lockdown?

Για το θέμα που επαναφέρεις, επαναλαμβάνω πως ο λόγος που έγραψα για προσωπικό όφελος κάποιων, ήταν γιατι τους τα ειχα κρατημένα. Στο πρόσφατο παρελθόν με είχαν κατηγορήσει (και εμένα και κάποιους ακόμα) πως παίρνω ποσοστά απο πωλήσεις :roflmao:

Απλως περίμενα να επιστρέψω την ευγένεια.

Μπορεί να διαφωνείς με οσα γράφω, αλλά υπάρχουν εδώ πολλά μέλη που θα σου πουν πως εκτός από τις απαντήσεις που γράφω σε ερωτήσεις στο φόρουμ, εχω βοηθήσει σε συζητήσεις με προσωπικά μηνύματα για σεταρισμα συσκευών ή χώρων, ρυθμίσεις κτλ. Το κάνω με ευχαρίστηση, αν κάποιος ακούσει την μουσική του καλυτερα με την βοήθεια μου χαίρομαι. Τα ίδια και ο Εαρ.

Και να σε κατηγορούν και απο πάνω...σπαστικό δεν νομίζεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.226
Όχι, μάλλον εντός προδιαγραφών πρέπει να είναι. Είχα την εντύπωση πως ήταν λιγότερο από 3,5μ. βλέποντας το δωμάτιό σου στις φωτογραφίες.

Χονδρικά τα φαρφιλντ παίζουν 3,5μ και πάνω, δεν γνωρίζω επ'ακριβως την συνιστώμενη ιδανική απόσταση ακρόασης για το ηχείο σου.

Σκέψου πάντως να είχες ένα σαλόνι 8*12μ, και να ήθελες εκεί ηχεία να τα βάλεις στα 6,5μ απόσταση ακρόασης.

Ε λοιπόν, στα 6,5μ νομίζω πως ηχεία σα τα τέρατα τα δικά σου, ή τα ATC τα 300-αρια, εκεί θα δείξουν την μοναδικότητά τους. Το μεγαλείο τους.

Εκεί που κανένα συμβατικό μικρό ηχείο δε θα παίζει καν, αυτά εκεί θα ζωγραφίζουν.

Ειλικρινά, μέσα στο μυαλό μου, για τέτοιους χώρους έχω αυτά τα τέρατα.

Όπως και να'χει, η γνώση της συνιστώμενης απόστασης ακρόασης από τον κατασκευαστή του ηχείου σου, είναι πραγματικά η σημαντικότερη γνώση που μπορείς να έχεις. ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.324
Οι παρακάτω γιατί τα έχουν βάλει τόσο κοντά?
...
Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε όλα τα Star Wars.
Όλοι μαζί κάθε βράδυ και οι τέσσερις ....
Η στάθμη αναφοράς στον τριννοβ είναι το 25,0 dB. ( εκεί γίνεται η ισοσταθμιση)
Λοιπόν αγαπητε @Bhutia μου ,τουλάχιστον 10 dB λιγότερα και όταν καταστρεφόταν κανα διαστημόπλοιο χωροπηδουσαμε και οι τέσσερις μαζί με τον καναπέ....
Στο πρώτο σκέλος ως προς τη σχετική με ανάλογα PMC χωροταξία :
1586804094561.png

1586803428773.png

1586803455563.png

Ως προς το δεύτερο σκέλος με τις στάθμες,θα μπορούσαν να εγκατασταθούν...αιώρες ή αναρτώμενος από την οροφή καναπές για βελτιωμένη μηχανική απομόνωση.

Last edited:

P

PMC

Guest
Ως προς το δεύτερο σκέλος με τις στάθμες,θα μπορούσαν να εγκατασταθούν...αιώρες ή αναρτώμενος από την οροφή καναπές για βελτιωμένη μηχανική απομόνωση.

Θα πλήρωνα τα διπλάσια για αυτή τη κ@βλα . ( από το κόστος των σαμπ)
Κάποιοι βάζουν μοτέρ κάτω από τους καναπέδες για να έχουν την ίδια αίσθηση..... :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.226
Από δω:

Βλέπουμε πως το 801 είναι 3-6μ, δηλαδή ιδανικά στα 4,5μ. Φαρφιλντ.

Το 811 λέει 3-8, άρα ιδανικά στα 5,5μ. Φαρφιλντ.

Το 901, με μεγαλύτερο γουφερ, λέει 2-4μ, δηλαδή ιδανικά στα 3μ. Μιντφιλντ.

Να γιατί θα ήθελα αυτό το ηχείο. Έχει ιδανική μιντφιλντ απόσταση ακρόασης, για τυπικό οικιακό χώρο!

Και με την ίδια λογική, δείτε και τα υπόλοιπα ηχεία. Δείτε για κάθε ηχείο τη διάμετρο του γουφερ. Θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

είναι τουλάχιστον χυδαίο για κάποιον με επιστημονικό υπόβαθρο παιδότοπου να δανείζεται και παραφράζει γραπτά ενός επαγγελματία του είδους....για να υποστηρίξει το κολλημένο ακαταλόγιστο του

αν θεωρείς το σύστημα σου...τον σαγρέ σου χώρο...με άγνωστες τονικές ισορροπίες...
ικανό για να ''ακούσεις'' διαφορές καλωδίων σε βαθμό που να tunάρεις πρίμα μεσαίες και να σφίξεις μπάσα και να το παρουσιάζεις αυτό και ως συμπέρασμα του κυρίου Χατζηστάμου
Ρε συ Χάρη , μ αυτά που έγραψες σήμερα , θέλω ειλικρινά να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε προσέβαλα κάποια στιγμή.

εγώ τουλάχιστον..... θα σου έδινα 30 μέρες να το αποδείξεις μέχρι να σου έριχνα ban οριστικό...
Όχι ban for ever στους γελωτοποιούς, περνάμε δύσκολες μέρες.

Reaction score
2.826
Όχι, μάλλον εντός προδιαγραφών πρέπει να είναι. Είχα την εντύπωση πως ήταν λιγότερο από 3,5μ. βλέποντας το δωμάτιό σου στις φωτογραφίες.

Χονδρικά τα φαρφιλντ παίζουν 3,5μ και πάνω, δεν γνωρίζω επ'ακριβως την συνιστώμενη ιδανική απόσταση ακρόασης για το ηχείο σου.

Σκέψου πάντως να είχες ένα σαλόνι 8*12μ, και να ήθελες εκεί ηχεία να τα βάλεις στα 6,5μ απόσταση ακρόασης.

Ε λοιπόν, στα 6,5μ νομίζω πως ηχεία σα τα τέρατα τα δικά σου, ή τα ATC τα 300-αρια, εκεί θα δείξουν την μοναδικότητά τους. Το μεγαλείο τους.

Εκεί που κανένα συμβατικό μικρό ηχείο δε θα παίζει καν, αυτά εκεί θα ζωγραφίζουν.

Ειλικρινά, μέσα στο μυαλό μου, για τέτοιους χώρους έχω αυτά τα τέρατα.

Όπως και να'χει, η γνώση της συνιστώμενης απόστασης ακρόασης από τον κατασκευαστή του ηχείου σου, είναι πραγματικά η σημαντικότερη γνώση που μπορείς να έχεις. ;)
Μισώ όσους τα παίρνουν και δυστυχώς στην ζωή είχα πολλούς τέτοιους συνεργάτες και συναδέλφους, τώρα αν υπάρχει επαγγελματική σχέση αλλάζει, το να κατηγορείς ή να αφήνεις υπονοούμενα για κάποιον χωρίς να έχεις αποδείξεις και αυτό είναι τουλάχιστον κατακριτέο, εάν εσυ έχεις μια εκτίμηση για κάποιον έμπορο και εμπιστοσύνη σε αυτόν και λες στους φίλους να πάνε δεν βλέπω κάτι μεμπτό, βέβαια μετά από τριάντα σχεδόν χρόνια στο επάγγελμα που εξασκούσα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για κανένα, αυτό που θα πω σε κάποιον εγώ πάω εκεί αν θες μπορείς να πας να ρωτήσεις και να εκτιμήσεις, έχουν δει τόσα τα μάτια μου που η εμπιστοσύνη γενικά είναι μετρημένη και φειδωλή.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
Καλά τι έκανε αυτός ??

Αγόρασε καλώδια !
View attachment 161384
-

Δέν θα αγοράσω ποτέ καλώδια .
" " " "
"
"
"
Τρελός είμαι ;

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
για να μιλήσουμε σοβαρά..

όπως ο Αμίρ εκείνον τον μαλκα που έλεγε τις παπαρίτσες του στον Τοολ

είσαι τυχερός όμως...δεν την έχω....
πάνε να κοινωνήσεις :laugh:
Όπως πάντα, αντικειμενικοτατος!
Συνέχισε παρακαλώ!!
Με διασκεδάζεις αφάνταστα!!

gonis

Luger
Reaction score
12.150
Να σου πω...στην Ιατρική τα τελευταία χρόνια (5; 10; πάνω κάτω) εχει γίνει υποχρεωτικό να γράφουμε σε κάθε εργασία που παρουσιάζουμε είτε σε συνέδριο είτε σε έντυπο την οικονομική σχέση που έχουμε με εταιρίες που σχετίζονται με το θέμα που παρουσιάζουμε.

Παράδειγμα, αυτός δεν πήρε αμοιβή:
View attachment 161348

Αυτός όμως πήρε χρηματοδότηση:
View attachment 161349

Αν κάποιος ειναι σύμβουλος σχεδιασμού μιας αρθροπλαστικής και παίρνει αμοιβή απο την εταιρία (ναι ειναι νόμιμο), και παρουσιάζει τα αποτελέσματα αυτής της αρθροπλαστικής, καλό ειναι οι ακροατές-αναγνώστες να το γνωρίζουν. Δεν σημαίνει εξ ορισμού πως φουσκώνει τις επιτυχίες, αλλά πρέπει να ενημερώσει.

Αν αποκρύψει κάποιος οικονομική σχέση με εταιρία και μαθευτεί περνάει πολύ δύσκολα.
Όντως,νομοθετικά είναι έτσι οπως το περιγραφεις.
Γνωρίζεις όμως ότι γνωριζω λόγω της εργασιας μου σε πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες ότι με εξαίρεση κορυφαίους ερευνητες-ομιλητές σε παγκόσμιο επίπεδο η δήλωση σύγκρουσης συμφερόντων(conflict of interest),ειδικά σε τοπικό επίπεδο είναι γτπ.
Αυτο που δεν μπορεί να ελέγξει ο νομοθέτης είναι την υπόθεση εργασίας του πιο κάτω ποστ.
Υποθετω ότι το μέλος που το πόσταρε τον έχεις στη λιστα ανεπιθύμητων αλλά λόγω δημοφιλίας του thread και γενικότερου ξεκατινιασματος, το φιλοθέαμον κοινό θα ήθελε μια τοποθέτηση >:(
Δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά τον κλάδο σου.
Δηλαδή όταν ένας γιατρός όπως αναφέρεις και πιο πάνω σαν παράδειγμα κάνει κάποιο χειρουργείο που χρησιμοποιεί κάποια ειδικά υλικά (μοσχεύματα, λάμες, βίδες κλπ), ενημερώνει τον ασθενή για το ποσοστό της προμήθειας του ανά εταιρία που κατασκευάζει το προς χρήσην υλικό, αλλά και γιατί εντέλει επέλεξε να του τοποθετήσει το συγκεκριμένο υλικό έναντι μιας άλλης ανταγωνιστικής εταιρίας??

Είναι ωραίο να αφήνει κάποιος υπόνοιες για την επαγγελματική ακεραιότητα άλλου κλάδου, είναι το ίδιο ωραίες όμως όταν ακουμπούν το δικό μας κλάδο και επάγγελμα???

Επειδή λοιπόν δεν είναι ωραίο για να στηρίξουμε τις θέσεις μας ή των γνωστών μας να ρίχνουμε υπόνοιες για τις συμβουλές που δίνονται από επαγγελματίες του εκάστοτε χώρου ανερυθρίαστα, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις πες το, αν όχι μη ρίχνεις λάσπη για να θολώσεις τα νερά όπως έκανες και σε μένα.

Ευχαριστώ!
Αυτό που υποστηρίζω είναι η επιστήμη ενάντια στους αντιεμβολιαστές.
Και τα υπόλοιπα έπρεπε να ειπωθούν, τα είχα κρατημένα απο το παρελθόν. Εχει πέσει πολλή λάσπη εδώ, κάποτε έπρεπε να επιστραφεί συστημένη.
Τέλος, συνολικά δεν εχω πάρει επιπλέον “έκπτωση” σε προϊόντα από άλλους γνωστούς που δεν είναι “ομιλητικοί με ταλιμπάνικη ευλάβεια”.
Α, και κατι ακόμα: η επιστήμη δεν εχει θρησκευτική λογική. Δεν εχει πίστη, έχει μόνο αποδείξεις.

Ο όποιος “παγιδευμένος” χρειάζεται ακόμα περισσότερη εκπαίδευση, δεν τα εχει μάθει καλά. Να στείλει πμ.

Μόνο όχι, κυρίως όμως; Καλωδια, τράμπα, χροιές και απογοήτευση.

Το κυρίαρχο λάθος είναι να νομίζει κάποιος πως στην επιστήμη χωράνε “απόψεις”. Αν κανεις αυτο το αρχικό λαθος, μετά είναι όλα λαθος.

Και η ηλεκτροακουστικη και η ακουστική χώρων ειναι επιστήμες, που διδάσκονται στα πανεπιστήμια.
Δεν εχει άποψη εκεί, μόνο δεδομένα.

Τα οποία εχουν και περισσότερο περιθώριο κέρδους, αλλά και περισσότερα “συνοδά και ματσαρίσματα”
Δεν με αφορά αυτή η απάντηση,απορώ για το quote:p
Τα καλώδια ήταν ακριβά, αλλά η αξία τους ήταν το 15 % του συστήματος. Ήταν μάλλον το καλύτερο σύστημα που έχω ποτέ στήσει στα όρια του μαγικού, μετά απο 2 μήνες fine tuning (τώρα δεν έχω χρόνο ούτε μισή ώρα για fine tuning ). Και έχω και πρόβλημα στό σπίτι μου, γιατί μετά απο αυτό το σύστημα, όλα ακούγονται απλώς ΟΚ :)

Για την ιστορία το setup είχε και λίγο ... mastering με EQ απο το Amarra

Και η απόδειξη πως όταν δέσει η σούπα σταματάς να ασχολείσε με τον ήχο. Απλά ακούς με μανία μουσική.
Λάθος δικό μου,είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα καλώδια του συγκεκριμενου σεταπ ήταν τα

E6B40346-BD54-439A-96B1-22B6E52E959D.jpeg

DCA2A818-F94B-4176-A0EC-B123C823CBEF.jpeg

Το mastering από το Amarra ,εκτός των άλλων, είχε βοηθήσει τα συγκεκριμένα ηχεία να υπερκαλύψουν τον τεράστιο χώρο που είχαν στηθεί στην έκθεση στο Park

daharis666

Moderator
Reaction score
79.910
Ρε συ Χάρη , μ αυτά που έγραψες σήμερα , θέλω ειλικρινά να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε προσέβαλα κάποια στιγμή.

Όχι ban for ever στους γελωτοποιούς, περνάμε δύσκολες μέρες.
βάρεσε ευαισυησίες καραντινάτες και ο Αρβανιτάκης.....?!:o:oops:o_O
θα πας να κοινωνήσεις και εσύ μήπως?:roflmao:

Υ.Γ. δεκτή....αν και δεν τίθεται λόγος για συγνώμες από μέρους σου προς το πρόσωπό μου Νίκο......δεν προσβάλλομαι τόσο για μένα όσο για άτομα που συμπαθώ-φίλους....γι αυτό καλό είναι τα λυθούν και τα άλλα θέματα:wink:
κρίμα είναι.....ντόμπρα....τελειώντε το....δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα σοβαρό θαρρώ

ώρες ώρες διαβάζω παλιά ποστς του Καφάτου και πως με μαεστρία διαμόρφωνε ήρεμο κλίμα....και γέφυρες.... σε τεταμένες συζητήσεις...όχι αστεία...
αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια είναι για χαβαλέ μπροστά σε εκείνων των χρόνων...
θεωρώ ότι αξίζει να θυμηθούμε όλοι τον τρόπο του....:)

άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ακόμα και με τον Λέανδρο θα μπορούσα να πιω άνετα καφέ.....και να περάσουμε με πολύ γέλιο την ώρα μας
λίγο πριν τον πνίξω με κάποιο καλώδιο και τσιμεντώσω το πτώμα του σε κάποια μπατακομένη λίμνη:laugh:

Όπως πάντα, αντικειμενικοτατος!
Συνέχισε παρακαλώ!!
Με διασκεδάζεις αφάνταστα!!
συγνώμη...λάθος μου
για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά..
ήθελα να πω...δεν είσαι για πολύ

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.910
Μουσικό διάλειμμα...

View attachment 161491

5.0 λεει, 4-καναλο είναι. Δεν έχει κεντρικό.
3-πλος δίσκος, εξαιρετική ηχογράφηση...

εσύ σταμάτα επιτέλους τα σκρινσοτ και βάζε λινκ.....να μπαίνουμε κατευθείαν....άντε :laugh:
Ο Καφάτος είναι Καφάτος κι εγώ είμαι Αρβανιτάκης.
Ίσως να με διάλεξε για να κάνω αυτά που δεν ήθελε εκείνος.
δεν μίλησα να του μοιάσει ούτε να τον κοπιάρει κανένας....δεν γίνεται...αδύνατον!

κ δεν χρειάζεται να το συνεχίσω....

όπως είχες τα @@ (χωρίς να το οφείλεις) να γράψεις αυτό που έγραψες....μόλις μου απέδειξες ότι έχεις και για άλλα

κατάλαβες και κατάλαβα :drinks:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.964
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid