JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.927
Εσύ να προσέξεις!Μην σου κόψουν το φερετζέ οι τούρκοι.Ανατολική Ελλάδα ε;
Πρόσεξε γιατί είναι κοντά η Τουρκία!
Εσύ να προσέξεις!Μην σου κόψουν το φερετζέ οι τούρκοι.Ανατολική Ελλάδα ε;
Πρόσεξε γιατί είναι κοντά η Τουρκία!
Εσύ με νορντοστ να το δέσεις, μη γίνεσαι τσιπης.Έχω μια απορία αν αγοράσω belden κάνει να δέσω το αρνάκι στη σούβλα? Δεν σκουριάζει έτσι
Θα το ξε-μονώσω πρώτα
Τα πούλησα Γιατρέ, αν τα είχα μπορεί και να το έκανα.Εσύ με νορντοστ να το δέσεις, μη γίνεσαι τσιπης.
Με kimber 8tc ρε που η πλέξη του μοιάζει με κοκορέτσι!!Εσύ με νορντοστ να το δέσεις, μη γίνεσαι τσιπης.
Μπαααα, έχω ακούσει το σύστημά μου χωρίς αυτά. Κανένα πρόβλημα!Αστροναύτη, πάρε κανα demo sub και μετά πουλάς τα καλώδια γιατί ίσως στην πορεία να το μετανιώσεις, ότι και να γίνει εμείς μπορούμε να σε ξανά δεχτούμε στις αγγάλες μας, του δικάναλου εννοώ
το θέμα είναι ότι δεν έχεις ακούσει το σύστημα σου με αυτάΜπαααα, έχω ακούσει το σύστημά μου χωρίς αυτά. Κανένα πρόβλημα!
Όχι κοκορέτσι! Το άλλο που το τυλίγουν σε γλυκάδια χιαστί!Με kimber 8tc ρε που η πλέξη του μοιάζει με κοκορέτσι!!
Το έχω ακούσει και με αυτά. Και χθες το άκουγα! Ίσως το ακούσω και σήμερα.το θέμα είναι ότι δεν έχεις ακούσει το σύστημα σου με αυτά
Και πως παίζει ? Το ίδιο ή διαφορετικά?Όχι κοκορέτσι! Το άλλο που το τυλίγουν σε γλυκάδια χιαστί!
Το έχω ακούσει και με αυτά. Και χθες το άκουγα! Ίσως το ακούσω και σήμερα.
Είσαι μουσικόφιλος και συ;Το έχω ακούσει και με αυτά. Και χθες το άκουγα! Ίσως το ακούσω και σήμερα.
Εγώ όχι. Γιατί νομίζεις ότι επανέφερα τα kimber στο σύστημά μου?Όταν σουβλίζετε τα αρνάκι εκεί που παραδοσιακά παίζει το κλαρίνο βάζετε ισοσταθμίση ή όχι
Αστροναύτη αν κατάλαβες ο ντοκ σου έριξε μια κίτρινη κάρτα το νου σουΕίσαι μουσικόφιλος και συ;
Φυσικά και παίζει διαφορετικά!Και πως παίζει ? Το ίδιο ή διαφορετικά?
Δηλαδή με τα kimber παίζει καλύτερα ?Φυσικά και παίζει διαφορετικά!
Θα σου απαντήσω όταν τα πουλήσω.Δηλαδή με τα kimber παίζει καλύτερα ?
Έτσι μπράβο οι καλοί παίκτες φυλάγονται για να μην πάρουν και άλλη κίτρινη.Θα σου απαντήσω όταν τα πουλήσω.
To σούβλισμα λογίζεται ως αντικανονική και...αντικοινωνική πράξη στην παρούσα συγκυρία.Έχω μια απορία αν αγοράσω belden κάνει να δέσω το αρνάκι στη σούβλα? Δεν σκουριάζει έτσι
Θα το ξε-μονώσω πρώτα