Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
12.260
Αστροναύτη, μήπως να τους βάλω χειρουργική μάσκα στο τουιτερ για να ταιριάζει με το κλίμα των ημερών;
Μπα, πιο εύκολα θα βρεις στρινγκάκι. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι όλο και κάτι θα έχει ξεπέσει απο καμία πρώην. Εγώ να φανταστείς, βρήκα κατά τη τελευταία ανασκαφή στο πατάρι μου μπλούζα μιας πρώην που χωρίσαμε το 2004.

Reaction score
30.454
Τα web σεμιναρια σας λειψανε...
Περιμέναμε να έρθετε κύριε καθηγητά για να ξεκινήσουμε...
Είμαστε ακόμα στη φάση που έχει χτυπήσει το κουδούνι αλλά δεν έχει μπει ο καθηγητής στην τάξη και γίνεται λίγο χαμουλης!
Μπα, πιο εύκολα θα βρεις στρινγκάκι. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι όλο και κάτι θα έχει ξεπέσει απο καμία πρώην. Εγώ να φανταστείς, βρήκα κατά τη τελευταία ανασκαφή στο πατάρι μου μπλούζα μιας πρώην που χωρίσαμε το 2004.
Στο πατάρι την κουτουπωνες βρε;
Τι βίτσια είναι αυτά;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Οι χαϊεντάδες χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτα. :lol:
Δεν έχεις δει κάνα ηχείο με καλυμμένο του Τουίτερ με χαρτοπετσέτα;
Σα σεμεδακι μπαίνει, όπως το βάζουν οι θείτσες στα χωριά πάνω στην τηλεόραση, να πέφτει μπροστά η γωνιά.
Ασχετε.
Όπως και την κλίση καθενός ηχείου ως προς το sweet spot για τη γωνία off-axis σε οριζόντιο και σπανιότερα σε κατακόρυφο επίπεδο.
Μόνο που τότε αλλάζουν εκτός από την ηχητική σκηνή χωρίς να το έχουν καταλάβει και την κατανομή στο πεδίο αντήχησης...
Το εγχείρημα ταιριάζει να έχει και κωδική ονομασία : ΄΄Επιχείρηση...κορδονοϊός΄΄.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183
Όπως και την κλίση καθενός ηχείου ως προς το sweet spot για τη γωνία off-axis σε οριζόντιο και σπανιότερα σε κατακόρυφο επίπεδο.
Μόνο που τότε αλλάζουν εκτός από την ηχητική σκηνή χωρίς να το έχουν καταλάβει και την κατανομή στο πεδίο αντήχησης..
Ακριβώς.

Διότι όταν τους λες "σπινοραμα", ξύνουν το κεφάλι. Άγνοια.

Όταν τους μιλάς για οφ αξις απόκριση, ξαναξύνουν την κούτρα. Άγνοια.

Και όταν βλέπεις ηχεία να κοιτάζουν όπου να'ναι, μπας και γίνει υποφερτό το άκουσμα, τότε την λάθος κλίση των ηχείων την κάνουν λάβαρο "άποψης" (με σημαία την τεράστια "εικόνα" μη χε), χωρίς να έχουν ιδέα τι γίνεται στο χώρο. Άγνοια.

Last edited:

Reaction score
2.297
Το μεγαλύτερο ξεβράκωμα χαρακτήρα γίνεται μ αυτην την ιγκνόρ λιστ. Βέβαια η πλατφόρμα δινει την δυνατότητα αυτή οπότε μπορει κάποιος να την χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να το γνωστοποιήσει.Αντιθέτως αυτοί οι (νομίζω)λίγοι που την χρησιμοποιούν το κάνουν με τρόπο να ενοχλήσουν . Αλλος μοιράζει νουμεράκια ούτε καν νούμερα,νουμεράκια. άλλος λεει Bye κλπ.Καταλαβαίνεις ρε φίλε σε αγνοεί. Οτι πιο υπερφίαλο ,ματαιόδοξο και καβαλημένο καλάμι μπορεί να γίνει. Σε αγνοώ.Τελευταία μάλιστα ενας δυνατός ακόλουθος ενημέρωσε το φόρουμ ότι ανακάλυψε το ιγκνόρ.Τι λε ρε μάγκα. Είναι αυτοπιστοποιημένοι και αγνοούν.

Αι στα διάλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183
Ξεβρακώματος συνέχεια: 8-)

Αλλά βέβαια, αυτοί που ξύνουν την κούτρα στο σπινοραμα και στους λοβούς ακτινοβολίας, είναι "μουσικόφιλοι", ενώ εμείς που καταλαβαίνουμε τα σχεδιαγράμματα, δεν είμαστε μουσικόφιλοι.

Η γνώση, σου κόβει τον τίτλο της μουσικοφιλίας.
Η άγνοια, στον χαρίζει. :gotcha:

Εμείς που δεν είμαστε μουσικόφιλοι βέβαια, ακούμε χωρίς ενδοιασμούς όλη τη μουσική στο τινταλ και στο σποτιφαϊ, αυτοί μόνο βυνυλια, εκεί είναι η μουσικοφιλία, στην εξωφυλλοφιλία. :gotcha:

Το στριμινγκ, σου κόβει τον τίτλο της μουσικοφιλίας.
Η βινυλιολαγνεια, στον χαρίζει.:gotcha:

Η χρήση σαμπ και ισοστάθμισης, δε μας κάνει μουσικόφιλους, ενώ η χρήση λυχνίας και χοντρών καλωδίων με πλουμιστές κάλτσες, τους χαρίζει απλόχερα τη στάμπα της μουσικοφιλίας, της αγνής.:gotcha:

Ένα πεντάιντσο στα 4 μέτρα σε κάνει μουσικόφιλο, ενώ μια τετράδα σαμπ όχι.:lol:

Αηδιες... Απορώ με το μυαλό τους.:biggrin:

Δηλαδή ρε μαστόρια, τι είναι η μουσικοφιλία για εσάς; Να ακούτε χωρίς μπάσο και με αδιόρθωτες τονικές αλλοιώσεις τα ρημάδια τα βινύλια;
Δηλαδή μόνον όταν ακούς κουκουρούκου είσαι μουσικόφιλος;:lol:

Μόνο η καλωδιολαγνεία είναι αποδεκτή μουσικοφιλία;:lol::lol::lol:

Άσε το άλλο, αν τυχόν έχεις ειδικό και φτιαγμένο ξεχωριστό χώρο ακρόασης, κι αν εκεί μέσα βλέπεις και ταινίες, δεν είσαι μουσικόφιλος. Μόνο στο κοινόχρηστο σαλόνι, με την παντόφλα είσαι μουσικόφιλος. Καταπιεσμένος μάλιστα, αλλά αγνός, με σκρίνιο. :tongue:

Αυτά, γιατί όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζετε τα περί μουσικοφιλίας.8-)

Σοβαρά τώρα, πόσο ακόμα ξεβράκωμα αντέχετε; :lol::lol::lol:

Reaction score
30.454
ακόλουθος
Αν και όποτε θες, αναλυσε μου λίγο την έννοια του "ακόλουθου"
Τι κάνει κάποιον "ακόλουθο" κάποιου άλλου και γιατί αυτό είναι κακό;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.007
Αστον μωρέ... Πυργιωτης είναι..
Τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή του από αυτό; :roflmao:
Οχι πυργιώτης ρε κουμουνίσταρε, από λαμπεία. πρώην δίβρη.
Ξέρεις απο αυτούς που σας ... το ταμ τιριριμ. :fuckyou: :lolsign:
Το δούλεμα που έφαγε με κάποια τελική ταχύτητα! :rolleyes: :laugh:
:fuckyou:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183
Ο Λέανδρος, ως πιο συμπαθής ανάμεσά σας :drinks: , είναι ωραία περίπτωση για παράδειγμα, και δε παρεξηγιέται κιόλας, όχι σα κάποιες που κλαίγονται με τη μία. Άσε που βοηθάει και κόσμο στο στήσιμο του πικάπ, και εκτιμώ την βοήθεια που δίνει στους φίλους που τη χρειάζονται. :hi:

Ο δε Γιάνννης, έχει αποδείξει ότι δε πτοείται, οπότε είναι εξίσου ωραίο παράδειγμα. :party:
Βεβαίως δε δίνει βοήθεια, μόνον κακό κάνει, αλλά έχει καλές προθέσεις. :hi:

Πάμε λοιπόν:

Εγώ που λέω φλάτερ έκο, δεν είμαι μουσικόφιλος.
Ο Λέανδρος που λέει Έκο φλάτερινγκ, είναι μουσικόφιλος. :lol:

Εγώ που κάνω διάχυση με διαχυτές, δεν είμαι μουσικόφιλος.
Ο Λέανδρος που κάνει διάχυση με σαγρέ μπογιά, είναι μουσικόφιλος. :lol:

Εγώ που φτιάχνω μπασοπαγιδες με ξύλα και ηχοαπορροφηση πυκνή, δεν είμαι μουσικόφιλος.
Ο Γιάννννης με τα χαρτοκουτα και τις κουβέρτες, είναι μουσικόφιλος. :lol:

Εγώ που μετράνε σωστά οι χρόνοι αντήχησης και η απόκριση στο φάσμα, δεν είμαι μουσικόφιλος.
Εσεις που δε μετράει τίποτα σωστά, ή δεν έχετε κάνει καν μια μέτρηση, είστε μουσικόφιλοι, ε; :gotcha:

Εγώ που εφαρμόζω εδώ και δεκαετίες DSP και ισοστάθμιση στο σύστημά μου, δεν είμαι μουσικόφιλος.
Εσείς που ακούτε αγνό αμόλυντο το παρθένο αναλογικό σήμα, με σωρεία τονικών αλλοιώσεων, είστε μουσικόφιλοι, ε; :gotcha:

Πόσο αντέχετε; Πόσο; :lolsign:

ΥΓ

Σας ενημερώνω πως θα είμαι αμείλικτος πλέον σε κάθε αναφορά που θα κάνετε περί μουσικοφιλίας της αγνής, πάνω σε τεχνικά θέματα,

Αν είστε μουσικόφιλοι, πάτε στα θρεντ μουσικής. Στα τεχνικής φύσεως θρεντ, τα πράγματα είναι αδιαπραγματευτα, θα πέφτει ξύλο.

Ο μουσικόφιλος δεν χρειάζεται να ασχολείται καν με τα στέρεα, δε τον ενδιαφέρει το Hi-Fi. Μουσική ακούς και από λόου φάι σεταπ που δε μετράει (ούτε ακούγεται) καθόλου σωστά, και οι περισσότεροι πραγματικοί μουσικόφιλοι που όλοι μας γνωρίζουμε, έχουν άθλια σεταπ και δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα της ηχογράφησης, δεν παίρνουν "οντιοφιλ" δίσκους, μόνο για τη μουσική ενδιαφέρονται.
Φακτς οφ λάιφ. 8-)

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.007
Έχεις οδηγήσει civic;
Αν όχι, πώς ξέρεις ότι δεν πιάνει 260; :biggrin:
:fuckyou:

Ασε εμένα και το civic και ψάξε κανά καβλώδιο εσύ μπας και ακούσεις τίποτα απο τα σενιαρισμένα ηχειάκια σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal