- Reaction score
- 13.551
τηγανι?Όχι, αλλά σήμερα το μενού έχει καλαμαράκια με ούζο και λεμόνι.
τηγανι?Όχι, αλλά σήμερα το μενού έχει καλαμαράκια με ούζο και λεμόνι.
Γιατί ρε χαμένε;Δηλαδή, λύσεις υπάρχουν, και έξυπνοι συμβιβασμοί, επίσης υπάρχουν, εφόσον χρησιμοποιείτε την διαθέσιμη γνώση, την πραγματική γνώση στο αντικείμενο, που διαβάζοντας, την αποκτάς.
Ακούγοντας καλώδια, δε την αποκτάς.
Οι χαϊεντάδες χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτα.Αν σκεπασω με λίγο στόκο το τουιτερ, πετυχαίνω τονική ισορροπία?
Υπάρχουν audiophile χαρτοπετσετες ή μας κάνουν και οι απλές;Οι χαϊεντάδες χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτα.
Δεν έχεις δει κάνα ηχείο με καλυμμένο του Τουίτερ με χαρτοπετσέτα;
Σα σεμεδακι μπαίνει, όπως το βάζουν οι θείτσες στα χωριά πάνω στην τηλεόραση, να πέφτει μπροστά η γωνιά.
Ασχετε.
Μη τον ακούς Dirty Harry. Με ένα τέτοιο θα καπελώσεις το κάθε ηχείο σου και θα είσαι άρχοντας:Γιατί ρε χαμένε;
Δεν είναι πραγματική γνώση, από την εμπειρία του χαιεντα βγαλμένη, πως το Χ καλώδιο έχει πριμάτο χαραΧτήρα, το Ψ μπασσάτο, το Ζ κάνει roll off στις ψηλές κλπ;
Ε, αν λοιπόν μου λείπουν μπάσα, θα ξεκινήσω ένα θρεντ εδώ ζητώντας απόψεις, θα μου προτείνουν οι έμπειροι το κατάλληλο καλώδιο που κόβει τις ψηλές χωρίς όμως να μας στερεί τη μεταξένια μαγεία, θα το δανειστώ για να το δοκιμάσω στο σύστημα μου, θα αναφωνήσω "νενικήκαμεν" και θα το αγοράσω!
Τιδεγκαταλαβαίνεις;
Όχι, στον φούρνο.τηγανι?
Βάλε και τα 2 κιλοβάτς ανά κανάλι, χωρίς τα subs.Οι φίλοι εδώ, καταρχήν δεν έχουν τα λεφτά να πάρουν το 802 το μπιενταμπλεγιου.
Άρχισε το σεμινάριο να υποθέσω....
Πρίν τα βγάλεις απο το φούρνου ...παρε ενα ποτηράκι του κρασιου κρυο νερο αραιωσε μια κουτάλα κοφτή κορν φλαουρ και ριχτο μεσα στο ζουμι στο ταψίΌχι, στον φούρνο.
Να δέσει το ζουμάκι,εεεεεε?Πρίν τα βγάλεις απο το φούρνου ...παρε ενα ποτηράκι του κρασιου κρυο νερο αραιωσε μια κουτάλα κοφτή κορν φλαουρ και ριχτο μεσα στο ζουμι στο ταψί
ΣωστοςΝα δέσει το ζουμάκι,εεεεεε?
πάω να φορέσω κάτι πιο επίσημο λοιπόν και επιστρέφω...
Δεν είναι κακή ιδέα το στρινγκ!Μη τον ακούς Dirty Harry. Με ένα τέτοιο θα καπελώσεις το κάθε ηχείο σου και θα είσαι άρχοντας:
View attachment 161541
Προσοχή στο μπρος πίσω. Αλλάζει η τονικότητα.
Ας μιλήσει ο μάστερ του είδους:Δεν είναι κακή ιδέα το στρινγκ!
Από Special Edition Θα αναβαθμιστουν σε Sexy Edition!
Τι χρώμα στρινγκ να ταιριάζε άραγε με το rosewood φινίρισμα ;