Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Οταν έχετε οποιοδήποτε προβληματισμό για την αναπαραγωγή μουσικής, προτείνω να σκέφτεστε εικόνα, ειναι απελευθερωτικό.
Δηλαδή:

Ναι, ναι, του ενός ο προβολέας (ή η TV) να τα δείχνει κόκκινα, ο άλλος πράσινα, ο άλλος θολά, ο άλλος στραβά.
Το Όνειρο.
:headbang:
Πρόσεχε όμως πόσο...αδιαμαρτύρητα τείνει να εγκλιματίζεται ο εγκέφαλος του χρήστη στις βέλτιστες ρυθμίσεις σε θέματα...εικόνας. ;)
Καλά ρε συ, ίδιο θα βλέπουμε το Βέγγο όλοι; Ασπρόμαυρο και καραφλο;
Εγώ θέλω να τον βλέπω με μαλλιά, και λίγο μωβ.
Έτσι, για ποικιλία.
Να μην είναι ανιαρό.

A

AKARL

Guest
Κανονίστε να αρχίσετε τις φιλοσοφίες για αλογόμυγες και Πλάτωνα πρωί πρωί
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Καλά κοιμάται ο Ακαρλ :lolsign:
Μόλις μπήκε...!
Ετοιμάσου για Καστοριάδη...
Σας σώζει η τεχνική βλάβη λόγω της οποίας δεν έχω ίντερνετ και γράφω τώρα από το κουνιστό. >:(

Δε θα φτιάξει όμως; :spiteful:

Ναι, ναι, του ενός ο προβολέας (ή η TV) να τα δείχνει κόκκινα, ο άλλος πράσινα, ο άλλος θολά, ο άλλος στραβά ή να κόβει τα πόδια στο ποδόσφαιρο.
Φιξντ. :biggrin:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΤΙΜΙ :party:

I

iason

Guest
Οταν έχετε οποιοδήποτε προβληματισμό για την αναπαραγωγή μουσικής, προτείνω να σκέφτεστε εικόνα, ειναι απελευθερωτικό.
Δηλαδή:

Ναι, ναι, του ενός ο προβολέας (ή η TV) να τα δείχνει κόκκινα, ο άλλος πράσινα, ο άλλος θολά, ο άλλος στραβά.
Το Όνειρο.
:headbang:
Στις τριπλες είσαι master, Υποκλίνομαι. :hi::hi::hi:

Reaction score
12.260
Λογική τιμή, πριν απο 4 χρόνια το ειχα πληρώσει 380€ αν θυμάμαι καλά.
Πόσο νόμιζες πως κοστίζει δηλαδή;
Χρόνια πολλά! Όχι, αλλιώς το σκέφτηκα. Ότι δηλαδή πλησιάζει στη τιμή ενός αποκλειστικου μηχανήματος. Από την άλλη όμως, μήπως με χρήση σε επίπεδο software έχουμε και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο? Δηλαδή, το pc κάνει την ισοστάθμιση, χωρίς τη περιττή ενδεχομένως μετατροπή από αναλογικό σε ψηφιακό και πίσω σε αναλογικο, συν τη παρουσία ενός καλύτερου dac...? Έτσι δηλαδή ψήνομαι πιο πολύ.

Reaction score
12.260
Κοστίζει γύρω στα 1300 ο αρακάς, αλλά βελτιώνει τον ήχο λένε. Ότι πρέπει για τον γιαννη
View attachment 141486

View attachment 141488 View attachment 141489
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος έχει το ποιο ωραίο ήχο? View attachment 141487
Κοστίζει γύρω στα 1300 ο αρακάς, αλλά βελτιώνει τον ήχο λένε. Ότι πρέπει για τον γιαννη
View attachment 141486

View attachment 141488 View attachment 141489
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος έχει το ποιο ωραίο ήχο? View attachment 141487

Attachments

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.908
Μωρέ, δεν καταλάβατε τίποτα από τις φωτογραφίες που ανέβασα από τα αρχεία του Toole;

On axis flat frequency response, off axis smooth frequency response Και είσαι μια χαρά. Τα άλλα έρχονται στο eq.

Get your bass right because bad bass can mess up everything. If you get your bass right you can fix the others easily.

Toole.

Αντε, Κωσταυτιάς κοντεύω να γίνω, και ας ξέρω το 1/100.

:lolsign:

Reaction score
8.896
Νομίζω 1300 το ένα, το παρουσίασαν σε κάποια έκθεση πρόσφατα, φρέσκο πράγμα

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.809

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.287
Μωρέ, δεν καταλάβατε τίποτα από τις φωτογραφίες που ανέβασα από τα αρχεία του Toole;

On axis flat frequency response, off axis smooth frequency response Και είσαι μια χαρά. Τα άλλα έρχονται στο eq.

Get your bass right because bad bass can mess up everything. If you get your bass right you can fix the others easily.

Toole.

Αντε, Κωσταυτιάς κοντεύω να γίνω, και ας ξέρω το 1/100.

:lolsign:
Το ρίξαμε στο διάβασμα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
καλύτερου dac..
Όλα τα'χε η μαργιωρή, ο φερετζές της έλλειπε... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μπαγλαμά, έχεις χάλια χώρο, χάλια τοποθέτηση, ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, ανεπάρκεια συχνοτικου εύρους, έλλειψη τονικης ισορροπίας, έλλειψη ισορροπίας μεταξύ καναλιών, έλλειψη σαμπ, έλλειψη χρονικής ευθυγράμμισης όλων, ακατάλληλη θέση ακρόασης και ακατάλληλη απόσταση ακρόασης, κι ένα σωρό άλλα, και θες καλύτερο Ντακ μωρέ; Να το κάνεις τι; Ακούς διαφορά;

Ρε δε κάνετε ένα κρύο ντουζακι λέω γω; Χαλιεντάδες, εεεεεε χαλιεντάδες!

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Όλα τα'χε η μαργιωρή, ο φερετζές της έλλειπε... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μπαγλαμά, έχεις χάλια χώρο, χάλια τοποθέτηση, ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, ανεπάρκεια συχνοτικου εύρους, έλλειψη τονικης ισορροπίας, έλλειψη ισορροπίας μεταξύ καναλιών, έλλειψη σαμπ, έλλειψη χρονικής ευθυγράμμισης όλων, ακατάλληλη θέση ακρόασης και ακατάλληλη απόσταση ακρόασης, κι ένα σωρό άλλα, και θες καλύτερο Ντακ μωρέ; Να το κάνεις τι; Ακούς διαφορά;

Ρε δε κάνετε ένα κρύο ντουζακι λέω γω; Χαλιεντάδες, εεεεεε χαλιεντάδες!

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell