Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Κακό Ξυπνητήρι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι να σου κάνει όμως το ξυπνητήρι όταν θορυβεί έμφυτους μηχανισμούς άμυνας... ;)

"Μισώ οποιονδήποτε δεν του αρέσει...το setup μου !"

Attachments

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.907
Το ρίξαμε στο διάβασμα;
Για την ώρα μόνο ότι βίντεο του υπάρχει στo YouTube.

Το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στο πρόγραμμα καθώς όπως βλέπω αναγκαστικά πρέπει να έρθει από εξωτερικό.

Θα χρειαστουν και άλλα που δεν ξέρω πια είναι ακόμα αλλά θα τα βρω που θα πάει.

Υπάρχει και το AVSITE, δεν ξέρω αν το ξέρετε...

:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
θορυβεί έμφυτους μηχανισμούς άμυνας..
Είναι αναπόφευκτη διαδικασία.
Και σχετικά υγιής θα έλεγα.
Δεν είναι λογικό το ανάποδο.

Οπότε θέλει σύγκρουση.
Δε γίνεται αλλιώς.
Πρέπει να γίνω αντιπαθής, να με μισήσουν, όπως ο ακαρλ, να ψιλοτσακωθουμε, να επιμείνω, μέχρι να καταλάβουν.

Στο χαλαρό και στο ευγενικό, τίποτα δε γίνεται, ζει και βασιλεύει η "άποπση" μέχρι και για τα πιο επουσιώδη, ούτε ο ντιμιφουτ δεν έβαζε ρουν...

Θέλει λίγο ψυχρολουσία που και που, το ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο κι έτσι... :drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Δε γίνεται αλλιώς.
Πρέπει να γίνω αντιπαθής, να με μισήσουν, όπως ο ακαρλ, να ψιλοτσακωθουμε, να επιμείνω, μέχρι να καταλάβουν.

Στο χαλαρό και στο ευγενικό, τίποτα δε γίνεται, ζει και βασιλεύει η "άποπση" μέχρι και για τα πιο επουσιώδη, ούτε ο ντιμιφουτ δεν έβαζε ρουν...

Θέλει λίγο ψυχρολουσία που και που, το ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο κι έτσι... :drinks:
Για την ώρα μόνο ότι βίντεο του υπάρχει στo YouTube.
Το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στο πρόγραμμα καθώς όπως βλέπω αναγκαστικά πρέπει να έρθει από εξωτερικό.
Θα χρειαστουν και άλλα που δεν ξέρω πια είναι ακόμα αλλά θα τα βρω που θα πάει.
Υπάρχει και το AVSITE, δεν ξέρω αν το ξέρετε...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.907
Φαίνεται πάντως περίτρανα ότι όσα posts και να κάνουν @costas EAR @Dimifoot @Bhutia κ.α. αν ο άλλος δεν θέλει δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα γιατί το μυαλό είναι σφραγισμένο.

Επίσης αν δεν αρχίσει να διαβάζει ή να βλέπει videos όπως εγώ, και να δίνει προσοχή, να δίνει σημασία σε ότι λέει και πως αυτό συνδέεται με κάτι άλλο που είπε, για να αρχίσει να καταλαβαίνει και τη λέτε εσείς ώστε να παίρνει μορφή το παζλ, πάλι δεν, με τη καμία όμως.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
Το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στο πρόγραμμα
Στο βιβλίο του Τουλ είναι που θα ψοφήσεις στο γέλιο.
Δεν έχει αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, έχει ρημάξει κάθε αιχμή του χαϊ ενδ, με μίσος όμως, όχι χαλαρά, αυτός κι αν είναι "κακός"...

Στο βιβλίο του, απαντάει σε όλα, απομυθοποιεί τα πάντα όλα, δεν αφήνει κανένα κενό. Τίποτα.

Τόσο απλά.

Στην καθημερα πράξη, ακόμα και σε φόρουμ, είναι πιο διαλλακτικός, ελίσσεται. Βεβαίως δε μασάει τα λόγια του, και ενώ ας πούμε τα Μ2 τα αγαπάει σα παιδιά του, σου λέει "τι τα θες; Είναι 2020 τώρα, πάρε ιμερσιβ με μικρούς δορυφόρους, αυτά δεν έχουν νόημα".
Τέτοιος είναι. Παλιάνθρωπος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Στο βιβλίο του Τουλ είναι που θα ψοφήσεις στο γέλιο.
Δεν έχει αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, έχει ρημάξει κάθε αιχμή του χαϊ ενδ, με μίσος όμως, όχι χαλαρά, αυτός κι αν είναι "κακός"...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.780
Επίσης αν δεν αρχίσει να διαβάζει ή να βλέπει videos όπως εγώ, και να δίνει προσοχή, να δίνει σημασία σε ότι λέει και πως αυτό συνδέεται με κάτι άλλο που είπε, για να αρχίσει να καταλαβαίνει και τη λέτε εσείς ώστε να παίρνει μορφή το παζλ, πάλι δεν, με τη καμία όμως.
άκρη με τα ποσταρίσματα δύσκολα βγάζεις για πολλούς λόγους.
Εχει πλάκα όμως :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
Αυτός είμαι γω, ακούγοντας τα Γκετ Χάρντ:

giphy.gif

2 κιλοβάτ έκαστο, απύθμενα δυναμικά, καρδιοειδες, ομοαξονικό, τραγικά χαμηλές ολικές παραμορφώσεις, και καλή ηχογράφηση μεγάλου δυναμικού εύρους... Πολυκάναλη!

Νταννννννννν στο δόξα πατρί, σέκος.

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

View attachment 141492

2 κιλοβάτ έκαστο, απύθμενα δυναμικά, καρδιοειδες, ομοαξονικό, τραγικά χαμηλές ολικές παραμορφώσεις, και καλή ηχογράφηση μεγάλου δυναμικού εύρους... Πολυκάναλη!

Νταννννννννν στο δόξα πατρί, σέκος.

με όλο το σεβασμό ρε ντόκτορ...
αλλά αυτός ....χαϊδεύει το μαλλί του...εσύ πως???? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
με όλο το σεβασμό ρε ντόκτορ...
αλλά αυτός ....χαϊδεύει το μαλλί του...εσύ πως???? :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Άσε, δράμα σου λέω, πόνος...
Και να μην έχεις μαλλί, να ξύνεις τη φαλάκρα, άσε άσε, φρίκη, hell on earth...

Και να θέλει 150 χιλιάρικα μόνο για ηχεία, και τόσο κόστιζε εκεί η πηγή που έπαιζε ρουν, άσε, κόλαση σκέτη...

A

AKARL

Guest
Girlz, I'm back ... with a vengeance. :spiteful:

I've got newz that'll shock y'all. Read 'em and weep biatchezzzz. :sneaky:

Το λοιπό, τριήμερο ξημέρωσε και λέω θα γίνει χαμός (γενικά τα Σ/Κ είναι πχια οι μόνες μέρες κατά τις οποίες γίνεται να λείπουν τα γυναικόπαιδα κι οι άμαχοι ώστε να μπορώ ν' ακούω τσι μουσικάρες μου σε αθρωπινές απάθρωπες εντάσεις). Μόνο που λογάργιαζα χωρίς την ... ξενοδόχο. :o

Ότι τελείωνα το γκαφέ μου έρχεται με το πχιό γλυκό και αθώο βλέμα του κόζμου και μου λέει: Ξέρεις ο τζούνιορ σήμερο έχει να πάει σε παιδικό πάρτυ (όπου πάρτυ βλέπε ένα εκρηκτικό μείγμα από αφιονισμένα κουζουλόπαιδα και νοικοκυρές σε απόγνωση εντός του ίδγιου χώρου - :eek::eek::eek: - καλλιά τό 'χω ν' ακούσω όλη τη "δισκογραφία" τση ξυνής από αυτό :headbang: ).

Τι προτιμάς μου λέει (με ρητορικό χαμόγελο): το πάρτυ ή τη γκουρτίνα δύο; :angel:

Κατάφερα οριακά να ψελλίσω με απόγνωση (με ύφος όπως ο Κωσταυτχιάς όταν ακούει πλέον δικάναλο): Τη γκουρτίνα δύο παρακαλώ... :frown: :cry: :frown:

Και μου λέει φεύγοντας (έτοιμη ήταν): You better get behind the mule son... :spiteful:

Η εμπνευσμένη παραπομπή, φευ, ουδόλως διευκόλυνε την κατάστασή μου.

Η λίστα εργασιών περιελάμβανε: πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πχιάτων και σκούπιζμα με την ηλεκτρική - πάνω κάτω ταυτόχρονα.

Λέω, δε γ@μι3τ@ι ... man up AKARL. Σε μνιά προσπάθεια να συγκεράσω το τερπνό μετά του "ωφελίμου" σκέφτηκα δε βάνεις καμνιά βαργιά μπλουζγιά να παιζ' ΔΥΝΑΤΑ, να πάνε κάτω τα φαρμάκια; (μόνο μπλουζ μπορώ ν' ακούω όταν ... "είμαι πίσω απ΄το μουλάρι" - βγάνει το σωστό φήλινγκ).

Βάνω, το λοιπό, το σιντάκι στο πλέϋερ και πάω δίπλα ζνσαλοτραπεζαρία να στρωθώ....

-Θεατρικός χρόνος -

Κάπχοια στιγμή, μέσα στο πήξιμό μου - βάνω κάλτσες στον απλωτό, η μουσική έχει σταματήσει κι' εγώ, ακόμα μερακλωμένος, πάω ζμπορτοφόλα μου να βγάνω ένα κατοστάρικο να το κολλήσω στο μέτωπο του John και να ζητήξω παραγγελιά να ματαξαναπαίξει το Tough Times Ahead ... και τοτενές συνειδητοποιάω ότι δίπλα δεν παιζ' η μπάντα αλλά το σετάπ (μπλουτούθ ηχείο με ένα (1) σαμπ).

Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιάω, αποζβολωμένος, ότι η ενιαία οντότητά μου μόλις έχει περάσει -with flying colours biatchezzz - το περιβόητο, και τιτανοτεράστια δύσκολο, "Kondo-Creditor-Bhutia" test!!!!! :party:

Φάε τ' αυτχιά σου ΕΑΡ, τρίψε τα μπούτια σου Μπούτχια, κατούρα τα πόδγια σου Ντίμι, κλάπσε Βετ. Ε, ας μην εκθέσω κι άλλα κορίτσχια και τα σετάπζ τους... :angel:

Αφτά τα δικά μου νέα κορίτσχια. Εσείς όλα καλά;

Εδά μπαίνει η εισαγωγή του Going Down και τρέμουνε οι τοίχοι. :eek::eek::eek:

ΥΓ: Πστ, Χαρούλη σήμερα απού γιορτάζει το γλυκούλι το Στρουμφάκι σου (να το χαίρεσαι!) λες να ασχολείται με τσι αγγελίες; Έχω εντοπίσει κάτι ωραίες και λέω να μπουκάρουμε μέσα και να τα κάνουμε π0υτ@ν@ όλα... :party:
Λόγου χάρη, Χάρη, είναι κάποιος που πουλάει "Ηχεία Audio Phisic scorpio" και μόνο εγώ ξέρω πως κρατιέμαι να μην τον ρωτήσω αν είναι τα original ή κινέζικα... :rofl::rofl::rofl:

edit: Άκυρο, εδώ είναι και παρακολουθεί... :headbang: - Πολύχρωμο κι εντοιχιζμένο! :party:
Post automatically merged:

EAR4.jpeg
Φιξντ! :biggrin:

ΥΓ: Προσέξτε καλά την απόγνωση στο βλέμμα... :rofl::rofl::rofl:

Last edited by a moderator:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Έχουν εξεταστεί αυτά τα θέματα σε εξωφρενικό βαθμό στο παρελθόν, κι έχουν βγει αδιαπραγματευτα συμπεράσματα για τα καλώδια.

Ωστόσο, η χρήση ενός φτηνού και λεπτού AES EBU καλωδίου της μογκαμι ή κάποιου της μπελντεν, στο αγνό αναλογικό σήμα (ακόμα και για φόνο στειτζ) των χαλιενταδων, δεν γίνεται αποδεκτή.

Τα απλά λιτά βύσματα της νιουτρικ, που διαθέτουν χαρακτηριστικά χωρητικότητας, είναι τα άτιμα ...πσηφιακά. Να μη μιλήσω για bnc, είναι αδόκιμο... Ε, ποιος Λέανδρος να πεισθεί; Με το αφτί; Α παπαπαπαπα
Ντόκτορ, όση γνώση διαθέτω εγώ στο καλιμπράρισμα του τρινοβ, άλλη τόση διαθέτεις εσύ στα καλώδια!! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :lol: :lol: :lol:
Ασχολήσου με τα διαγράμματα κι άσε τα καλώδια για τους άλλους μανιτσαμ...!!!:dance2::dance2::lolsign::lolsign:

Last edited:

Reaction score
12.260
Όλα τα'χε η μαργιωρή, ο φερετζές της έλλειπε... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μπαγλαμά, έχεις χάλια χώρο, χάλια τοποθέτηση, ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, ανεπάρκεια συχνοτικου εύρους, έλλειψη τονικης ισορροπίας, έλλειψη ισορροπίας μεταξύ καναλιών, έλλειψη σαμπ, έλλειψη χρονικής ευθυγράμμισης όλων, ακατάλληλη θέση ακρόασης και ακατάλληλη απόσταση ακρόασης, κι ένα σωρό άλλα, και θες καλύτερο Ντακ μωρέ; Να το κάνεις τι; Ακούς διαφορά;

Ρε δε κάνετε ένα κρύο ντουζακι λέω γω; Χαλιεντάδες, εεεεεε χαλιεντάδες!

1) Ναι, έχω χάλια χώρο. Αλλά δεν ασχολούμαι με αυτό το χώρο, σε αυτό το χώρο θα μάθω.
2) Ναι έχω χάλια τοποθέτηση. Βλέπε απάντηση 1.
3) Απο που προκύπτει το ότι έχω ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, για τον χώρο και τις εντάσεις που ακούω?
4) Απο που προκύπτει ότι έχω ανεπάρκεια συχνοτικού εύρους;
5) Ναι, προφανώς έχω έλλειψη τονικής ισορροπίας, αλλά σε παραπέμπω στο 1.
6) Σχετικά με τα κανάλια, έχει στρώσει αρκετά η κατάσταση.
7) Σαμπ δεν πρόκειται να βάλω σύντομα.
8) Αφού δεν έχω σαμπ, δεν με ενδιαφέρει και η χρονική ευθυγράμμιση.
9) Δεκτό ως προς την ακαταλληλότητα της θέσης ακρόασης. Σε παραπέμπω στο 1.

Καλό όμως είναι να μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ότι ισχύουν κάποια απο τα παραπάνω και γενικότερα το ότι υπάρχουν προβλήματα με το χώρο μου, δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κουφός, ούτε ότι το σύστημά μου δεν κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται. Είναι δικάναλο, ναι, αλλά δεν είναι άχρηστο δικάναλο. Φυσικά λοιπόν και ακούω τις διαφορές ανάμεσα στα dac ( γι'αυτό και κρατάω το teac και δεν πήγα να πάρω κανένα φτηνιάρικο ). Και να με συμπαθάς, αλλά το teac ( πόσο μάλλον πιο εξελιγμένα dacs ) καλύπτει σαφώς περισσότερο τις ανάγκες για τροφοδοσία και καλό αναλογικό στάδιο σε αντίθεση με το minidsp. Αφού λοιπόν ακούω μέσω του nuc pc μου ( το οποίο το λες και σχετικά τούμπανο απο δυνατότητες ), τί καλύτερο απο το να αποφύγω περιττές συσκευές στο σήμα μου κάνοντας την ίδια ακριβώς δουλειά; Γιατί να βάλω μια συσκευή με υποδεέστερο κύκλωμα ( άντε και ας μην είμαι σε θέση να το ακούσω ) ενώ έχω μια καλύτερη και μπορώ να χρησιμοποιήσω τις αρετές της χωρίς την ανάγκη να ξανακάνω ψηφιακή τη πληροφορία και ξανά μανά αναλογική;
Tην ίδια δουλειά δεν θα κάνει το minidsp (σαν equalizer, χωρίς χρήση σαμπς )?

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Κανονίστε να αρχίσετε τις φιλοσοφίες για αλογόμυγες και Πλάτωνα πρωί πρωί
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Καλά κοιμάται ο Ακαρλ :lolsign:
Οι αλογομυγες ηταν του Σωκρατη. Του Πλατωνα ηταν οι ...σκιές.:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell