- Reaction score
- 138.363
Κακό Ξυπνητήρι.
Τι να σου κάνει όμως το ξυπνητήρι όταν θορυβεί έμφυτους μηχανισμούς άμυνας...Κακό Ξυπνητήρι.
Για την ώρα μόνο ότι βίντεο του υπάρχει στo YouTube.Το ρίξαμε στο διάβασμα;
Είναι αναπόφευκτη διαδικασία.θορυβεί έμφυτους μηχανισμούς άμυνας..
Δε γίνεται αλλιώς.
Πρέπει να γίνω αντιπαθής, να με μισήσουν, όπως ο ακαρλ, να ψιλοτσακωθουμε, να επιμείνω, μέχρι να καταλάβουν.
Στο χαλαρό και στο ευγενικό, τίποτα δε γίνεται, ζει και βασιλεύει η "άποπση" μέχρι και για τα πιο επουσιώδη, ούτε ο ντιμιφουτ δεν έβαζε ρουν...
Θέλει λίγο ψυχρολουσία που και που, το ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο κι έτσι...
Για την ώρα μόνο ότι βίντεο του υπάρχει στo YouTube.
Το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στο πρόγραμμα καθώς όπως βλέπω αναγκαστικά πρέπει να έρθει από εξωτερικό.
Θα χρειαστουν και άλλα που δεν ξέρω πια είναι ακόμα αλλά θα τα βρω που θα πάει.
Υπάρχει και το AVSITE, δεν ξέρω αν το ξέρετε...
Πως δεν το ξέρουμε,Υπάρχει και το AVSITE, δεν ξέρω αν το ξέρετε...
Πως δεν το ξέρουμε,
παράρτημα της Μιραράκη με τα χαλιά.
Στο βιβλίο του Τουλ είναι που θα ψοφήσεις στο γέλιο.Το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είναι στο πρόγραμμα
Στο βιβλίο του Τουλ είναι που θα ψοφήσεις στο γέλιο.
Δεν έχει αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, έχει ρημάξει κάθε αιχμή του χαϊ ενδ, με μίσος όμως, όχι χαλαρά, αυτός κι αν είναι "κακός"...
άκρη με τα ποσταρίσματα δύσκολα βγάζεις για πολλούς λόγους.Επίσης αν δεν αρχίσει να διαβάζει ή να βλέπει videos όπως εγώ, και να δίνει προσοχή, να δίνει σημασία σε ότι λέει και πως αυτό συνδέεται με κάτι άλλο που είπε, για να αρχίσει να καταλαβαίνει και τη λέτε εσείς ώστε να παίρνει μορφή το παζλ, πάλι δεν, με τη καμία όμως.
Σε βλέπω Xtra Ανεβασμένο σήμερα!!!!!! Τι συμβαίνει
με όλο το σεβασμό ρε ντόκτορ...Αυτός είμαι γω, ακούγοντας τα Γκετ Χάρντ:
View attachment 141492
2 κιλοβάτ έκαστο, απύθμενα δυναμικά, καρδιοειδες, ομοαξονικό, τραγικά χαμηλές ολικές παραμορφώσεις, και καλή ηχογράφηση μεγάλου δυναμικού εύρους... Πολυκάναλη!
Νταννννννννν στο δόξα πατρί, σέκος.
Άσε, δράμα σου λέω, πόνος...με όλο το σεβασμό ρε ντόκτορ...
αλλά αυτός ....χαϊδεύει το μαλλί του...εσύ πως????
Φιξντ!Αυτός είμαι γω, ακούγοντας τα Γκετ Χάρντ:
Ντόκτορ, όση γνώση διαθέτω εγώ στο καλιμπράρισμα του τρινοβ, άλλη τόση διαθέτεις εσύ στα καλώδια!!Έχουν εξεταστεί αυτά τα θέματα σε εξωφρενικό βαθμό στο παρελθόν, κι έχουν βγει αδιαπραγματευτα συμπεράσματα για τα καλώδια.
Ωστόσο, η χρήση ενός φτηνού και λεπτού AES EBU καλωδίου της μογκαμι ή κάποιου της μπελντεν, στο αγνό αναλογικό σήμα (ακόμα και για φόνο στειτζ) των χαλιενταδων, δεν γίνεται αποδεκτή.
Τα απλά λιτά βύσματα της νιουτρικ, που διαθέτουν χαρακτηριστικά χωρητικότητας, είναι τα άτιμα ...πσηφιακά. Να μη μιλήσω για bnc, είναι αδόκιμο... Ε, ποιος Λέανδρος να πεισθεί; Με το αφτί; Α παπαπαπαπα
Όλα τα'χε η μαργιωρή, ο φερετζές της έλλειπε...
Ρε μπαγλαμά, έχεις χάλια χώρο, χάλια τοποθέτηση, ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, ανεπάρκεια συχνοτικου εύρους, έλλειψη τονικης ισορροπίας, έλλειψη ισορροπίας μεταξύ καναλιών, έλλειψη σαμπ, έλλειψη χρονικής ευθυγράμμισης όλων, ακατάλληλη θέση ακρόασης και ακατάλληλη απόσταση ακρόασης, κι ένα σωρό άλλα, και θες καλύτερο Ντακ μωρέ; Να το κάνεις τι; Ακούς διαφορά;
Ρε δε κάνετε ένα κρύο ντουζακι λέω γω; Χαλιεντάδες, εεεεεε χαλιεντάδες!
Οι αλογομυγες ηταν του Σωκρατη. Του Πλατωνα ηταν οι ...σκιές.Κανονίστε να αρχίσετε τις φιλοσοφίες για αλογόμυγες και Πλάτωνα πρωί πρωί
Καλά κοιμάται ο Ακαρλ