- Reaction score
- 138.363
Χρωστάω απάντηση:
Συμφωνούμε, αλλά με άλλη σκοπιά.
Κουφιοκέφαλος ναι, κουφός όχι.
Μόνο αυτό πες μου, δε θέλω άλλες πληροφορίες.
Εφόσον δεν έχει, δεν έχει χρήση.
Το να συντηρείς κάτι που δε θα έχει νόημα αργότερα κατακρίνω. Είπα καλύτερα να το δώσεις χθες, παρά σε 5 χρόνια.
Κάποτε, όταν θα βάλεις σαμπ, θα το δώσεις. Αυτό το κάποτε θα είναι σε 3 μήνες; Σε 6; Σε 12; Σε 5 χρόνια; Ε, δωστο τώρα να τελειώνεις.
Δε χρειάζεται να επιμείνω στα λίγα που δε παραδέχεσαι, φτάνουν όσα λες.
Αυτό ακριβώς λέω.Καλό όμως είναι να μη τα ισοπεδώνουμε όλα
Συμφωνούμε, αλλά με άλλη σκοπιά.
Κανένας δεν είπα ότι είναι κουφός.Το ότι ισχύουν κάποια απο τα παραπάνω και γενικότερα το ότι υπάρχουν προβλήματα με το χώρο μου, δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κουφός,
Κουφιοκέφαλος ναι, κουφός όχι.
Έχει αγόρι μου κρος, μπας μάνατζμεντ και εξόδους για σαμπ;Και να με συμπαθάς, αλλά το teac ( πόσο μάλλον πιο εξελιγμένα dacs ) καλύπτει σαφώς περισσότερο τις ανάγκες για τροφοδοσία και καλό αναλογικό στάδιο σε αντίθεση με το minidsp
Μόνο αυτό πες μου, δε θέλω άλλες πληροφορίες.
Εφόσον δεν έχει, δεν έχει χρήση.
Αυτό λέω και γω. Μια χαρά πηγή έχεις, θες ένα πρό με ενσωματωμένα Ντακ, κρος, ντιρακ, εξόδους σαμπ.Αφού λοιπόν ακούω μέσω του nuc pc μου ( το οποίο το λες και σχετικά τούμπανο απο δυνατότητες ), τί καλύτερο απο το να αποφύγω περιττές συσκευές στο σήμα μου κάνοντας την ίδια ακριβώς δουλειά;
Κανένας δεν είπε να κάνεις αλλεπάλληλες μετατροπές. Δεν πρότεινα το φτηνό μίνι ντιεσπι.Γιατί να βάλω μια συσκευή με υποδεέστερο κύκλωμα ( άντε και ας μην είμαι σε θέση να το ακούσω ) ενώ έχω μια καλύτερη και μπορώ να χρησιμοποιήσω τις αρετές της χωρίς την ανάγκη να ξανακάνω ψηφιακή τη πληροφορία και ξανά μανά αναλογική;
Δεν πρότεινα το φτηνό μίνι ντιεσπι, και δεν θα κάνει την ίδια δουλειά, πρότεινα να έχει υποχρεωτικά μπας μανατζμεντ και κρος και ντιρακ όλα σε μια συσκευή συμμαζεμενα κι όμορφα μαζί με τα εξαιρετικά Ντακ που δε θα χρειαστείς ποτέ καλύτερα.Tην ίδια δουλειά δεν θα κάνει το minidsp (σαν equalizer, χωρίς χρήση σαμπς )?
Το να συντηρείς κάτι που δε θα έχει νόημα αργότερα κατακρίνω. Είπα καλύτερα να το δώσεις χθες, παρά σε 5 χρόνια.
Κάποτε, όταν θα βάλεις σαμπ, θα το δώσεις. Αυτό το κάποτε θα είναι σε 3 μήνες; Σε 6; Σε 12; Σε 5 χρόνια; Ε, δωστο τώρα να τελειώνεις.
Παραδέχεσαι αρκετά για να στηριχθούν επαρκώς αυτά που λέω.1) Ναι, έχω χάλια χώρο. Αλλά δεν ασχολούμαι με αυτό το χώρο, σε αυτό το χώρο θα μάθω.
2) Ναι έχω χάλια τοποθέτηση. Βλέπε απάντηση 1.
3) Απο που προκύπτει το ότι έχω ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, για τον χώρο και τις εντάσεις που ακούω?
4) Απο που προκύπτει ότι έχω ανεπάρκεια συχνοτικού εύρους;
5) Ναι, προφανώς έχω έλλειψη τονικής ισορροπίας, αλλά σε παραπέμπω στο 1.
6) Σχετικά με τα κανάλια, έχει στρώσει αρκετά η κατάσταση.
7) Σαμπ δεν πρόκειται να βάλω σύντομα.
8) Αφού δεν έχω σαμπ, δεν με ενδιαφέρει και η χρονική ευθυγράμμιση.
9) Δεκτό ως προς την ακαταλληλότητα της θέσης ακρόασης. Σε παραπέμπω στο 1.
Δε χρειάζεται να επιμείνω στα λίγα που δε παραδέχεσαι, φτάνουν όσα λες.