Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
Χρωστάω απάντηση:
Καλό όμως είναι να μη τα ισοπεδώνουμε όλα
Αυτό ακριβώς λέω.
Συμφωνούμε, αλλά με άλλη σκοπιά. ;)
Το ότι ισχύουν κάποια απο τα παραπάνω και γενικότερα το ότι υπάρχουν προβλήματα με το χώρο μου, δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κουφός,
Κανένας δεν είπα ότι είναι κουφός.
Κουφιοκέφαλος ναι, κουφός όχι. :lol:
Και να με συμπαθάς, αλλά το teac ( πόσο μάλλον πιο εξελιγμένα dacs ) καλύπτει σαφώς περισσότερο τις ανάγκες για τροφοδοσία και καλό αναλογικό στάδιο σε αντίθεση με το minidsp
Έχει αγόρι μου κρος, μπας μάνατζμεντ και εξόδους για σαμπ;
Μόνο αυτό πες μου, δε θέλω άλλες πληροφορίες.
Εφόσον δεν έχει, δεν έχει χρήση.8-)
Αφού λοιπόν ακούω μέσω του nuc pc μου ( το οποίο το λες και σχετικά τούμπανο απο δυνατότητες ), τί καλύτερο απο το να αποφύγω περιττές συσκευές στο σήμα μου κάνοντας την ίδια ακριβώς δουλειά;
Αυτό λέω και γω. Μια χαρά πηγή έχεις, θες ένα πρό με ενσωματωμένα Ντακ, κρος, ντιρακ, εξόδους σαμπ.
Γιατί να βάλω μια συσκευή με υποδεέστερο κύκλωμα ( άντε και ας μην είμαι σε θέση να το ακούσω ) ενώ έχω μια καλύτερη και μπορώ να χρησιμοποιήσω τις αρετές της χωρίς την ανάγκη να ξανακάνω ψηφιακή τη πληροφορία και ξανά μανά αναλογική;
Κανένας δεν είπε να κάνεις αλλεπάλληλες μετατροπές. Δεν πρότεινα το φτηνό μίνι ντιεσπι. ;)
Tην ίδια δουλειά δεν θα κάνει το minidsp (σαν equalizer, χωρίς χρήση σαμπς )?
Δεν πρότεινα το φτηνό μίνι ντιεσπι, και δεν θα κάνει την ίδια δουλειά, πρότεινα να έχει υποχρεωτικά μπας μανατζμεντ και κρος και ντιρακ όλα σε μια συσκευή συμμαζεμενα κι όμορφα μαζί με τα εξαιρετικά Ντακ που δε θα χρειαστείς ποτέ καλύτερα.

Το να συντηρείς κάτι που δε θα έχει νόημα αργότερα κατακρίνω. Είπα καλύτερα να το δώσεις χθες, παρά σε 5 χρόνια.
Κάποτε, όταν θα βάλεις σαμπ, θα το δώσεις. Αυτό το κάποτε θα είναι σε 3 μήνες; Σε 6; Σε 12; Σε 5 χρόνια; Ε, δωστο τώρα να τελειώνεις.
1) Ναι, έχω χάλια χώρο. Αλλά δεν ασχολούμαι με αυτό το χώρο, σε αυτό το χώρο θα μάθω.
2) Ναι έχω χάλια τοποθέτηση. Βλέπε απάντηση 1.
3) Απο που προκύπτει το ότι έχω ανεπάρκεια δυναμικού εύρους, για τον χώρο και τις εντάσεις που ακούω?
4) Απο που προκύπτει ότι έχω ανεπάρκεια συχνοτικού εύρους;
5) Ναι, προφανώς έχω έλλειψη τονικής ισορροπίας, αλλά σε παραπέμπω στο 1.
6) Σχετικά με τα κανάλια, έχει στρώσει αρκετά η κατάσταση.
7) Σαμπ δεν πρόκειται να βάλω σύντομα.
8) Αφού δεν έχω σαμπ, δεν με ενδιαφέρει και η χρονική ευθυγράμμιση.
9) Δεκτό ως προς την ακαταλληλότητα της θέσης ακρόασης. Σε παραπέμπω στο 1.
Παραδέχεσαι αρκετά για να στηριχθούν επαρκώς αυτά που λέω.
Δε χρειάζεται να επιμείνω στα λίγα που δε παραδέχεσαι, φτάνουν όσα λες.
:)

Reaction score
11.243
Χαίρομαι επίσης που εκτιμάται δεόντως από τον ενδιαφερόμενο η δημοσίευση στιγμιοτύπων από την εποχή και υπό πνεύμα ανάλογο της...Hard Bop τάσης στο Jazz ιδίωμα.Δεν θα ήταν σκόπιμο εξάλλου να το έριχνα και ο ίδιος στο...Hard Rock. ;)
Γιάνννη, σε έσφαξε με το γάντι!! Απίστευτο!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.581
Kανονιστηκε αμοιβαιαν ακροασις με το συνονοματο μελος Kotsidis.

Ετσι θα εχω την ευκαιρια να απολαυσω εγω ενα αξιοζηλευτο ηχοσυστημα και εσεις να εχετε μια ακουστικη κριτικη του συστηματος μου!
Ωραία εξέλιξη!
Όντως, εκτός του ότι και σεις θα αυξήσετε τις εμπειρίες σας και θα περάσετε καλά, θα έχουμε και μεις την ευκαιρία να μάθουμε ωραία πράγματα.
Το ...τσίπουρο με μέτρο! να ακούσετε και καμια μουσική!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Τολμώ να πω πως πάνω από τις μισές δημοσιεύσεις είναι...για όσους εμπεδώνουν τα ρηχότερα...τεχνικά αλλά συλλαμβάνουν και τα βαθύτερα νοήματα. ;)

Αυτό το νήμα οδεύει προς...cult status όχι μόνο για τα παρελκόμενα,αλλά και για την αρμονική σύμπραξη των δύο κυρίαρχων τάσεων στην ενασχόληση : των ηχοαστυνόμων (με το τεχνικό γράμμα του νόμου) και των...ηχοφυλάκων (με το ακροαματικόν κι ενίοτε αφηρημένον...πνεύμα).

Ο ίδιος χαίρομαι για χαρακτήρες όπως των Γιάνννη και Λέανδρου που βγαίνουν να υποστηρίζουν τις επιλογές τους όχι όπου θα έμπαιναν σε τελματώδεις ανταλλαγές φιλοφρονήσεων,αλλά στο ΄΄λάκκο των λεόντων΄΄ με τη δυναμική εξέλιξη της επιχειρηματολογίας.

Ο ακλόνητος και με ΄΄άγνοια κινδύνου΄΄ τρόπος που τις υποστηρίζουν φανερώνει ότι θα έκαναν το ίδιο και με οποιοδήποτε νέο δεδομένο θα αφομοίωναν.Έστω και αν ενδέχεται να μη συμβεί κάτι τέτοιο ΄΄στο δικό μας χρόνο΄΄,μαθαίνουμε να προσέχουμε το...νερό μέσα στο ποτήρι αντί για το...ίδιο το ποτήρι και το μέγεθός του.;)

Είναι δε παράδειγμα προς μίμησην για όσους ακροαματικόφιλους νομίζουν ότι εκτελούν ΄΄ανταρτοπόλεμο΄΄ με το να συκοφαντούσαν στα κρυφά ανάμεσα σε παρέες χωρίς να επιχειρηματολογούσαν ανοικτά χωρίς φόβο και πάθος στον τόπο που ΄΄μετράει΄΄.

Reaction score
15.469
Να το θυμαστε ... ο χωσμενος γκουρου παει για δημαρχος !!
Ερωτησις , φανταζομαι τα δυο εν λογω συστηματα με ενα ντεσιμπελομετρο (?) γινεται να αποδοσουν την ιδια σταθμη - αυτο δεν θα αδικει ενα εξ αυτων ?

Reaction score
3.628
Χαίρομαι επίσης που εκτιμάται δεόντως από τον ενδιαφερόμενο η δημοσίευση στιγμιοτύπων από την εποχή και υπό πνεύμα ανάλογο της...Hard Bop τάσης στο Jazz ιδίωμα.Δεν θα ήταν σκόπιμο εξάλλου να το έριχνα και ο ίδιος στο...Hard Rock. ;)

Προτιμότερον,να είναι πράγματι εναρμονισμένες οι στάθμες μ'εκείνες του Γιάνννη.Έτσι θα είχαν νόημα οι εκατέρωθεν εντυπώσεις.
Και ομως,συνενοηθηκαμε ωστε η μερα που θα παω να ειναι απεριοριστη εντασεων!Πως αλλιως θα καταλαβω τι παραπανω μπορει να μου προσφερει η μεγαλυτερη ενταση,η οποια θεωρειται απαραιτητη με βαση τα σχολια σας;
Post automatically merged:

Γιάνννη, σε έσφαξε με το γάντι!! Απίστευτο!
Δε θα ελεγα οχι και για καμμια αναφορα σε Killswitch,Audioslave η Disturbed...!

Last edited:

Reaction score
410
Μπράβο ρε Γιάννη, μπράβο.

Εγω για να καταφέρω να τα ακούσω, σε 32 τμ έβαλα 4 τεμάχια 12" σαμπ τζενελεκ και 4 τεμάχια 10" σαμπ νιουμαν, και βαράνε συνολικά 11 τεμάχια 8" εκεί μέσα.

Εσύ με ένα πάρα τρίχα Τουίτερ να παίζει 8 οκτάβες τα ακούς σωστά.

Είσαι άρχοντας.
Εκτός των εγκεφαλικών διακρίνονται και ακουστικαί κακώσεις...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Να το θυμαστε ... ο χωσμενος γκουρου παει για δημαρχος !!
Ερωτησις , φανταζομαι τα δυο εν λογω συστηματα με ενα ντεσιμπελομετρο (?) γινεται να αποδοσουν την ιδια σταθμη - αυτο δεν θα αδικει ενα εξ αυτων ?
Με την κατάλληλη...καμπύλη ισοστάθμισης μπορούν να καλυφθούν τέτοια ζητήματα,εάν κι εφόσον το ικανότερο δεν θα επιτρεπόταν να αξιοποιήσει τα ανώτερα δυναμικά του περιθώρια.

Κάτι ανάλογο έπραξες και ο ίδιος όταν ΄΄προκάλεσες΄΄ αντισταθμιστικώς τον Ear με τους γίγαντες και τα...λουκάνικα στο φούρνο. ;)
Και ομως,συνενοηθηκαμε ωστε η μερα που θα παω να ειναι απεριοριστη εντασεων!Πως αλλιως θα καταλαβω τι παραπανω μπορει να μου προσφερει η μεγαλυτερη ενταση,η οποια θεωρειται απαραιτητη με βαση τα σχολια σας;

Δε θα ελεγα οχι και για καμμια αναφορα σε Killswitch,Audioslave η Disturbed...!
Here comes...Johnnyyyy!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
bhutia μ, έχω την ένσταση μου...
ίσως είμαι από τους ελάχιστους "who can handle the truth":wink::wink:...
ψάξε αλλού γι αυτούς "who can't":sneaky::sneaky:
Είμαι...σχεδόν βέβαιος γι αυτό,αλλά το ότι ΄΄μυγιάστηκες΄΄ καλλιεργεί αμφιβολίες...άμα το αναλύσουμε, ο ίδιος δεν έγραψα την προσωπική αντωνυμία ΄΄εσύ΄΄,αλλά άφησα το νόημα του στιγμιοτύπου από το "A Few Good Men" με το γενικόλογο ΄΄εσείς΄΄.

Και μην ξεχνώντας,ένας ξεροκέφαλος οδεύει σε συμπεράσματα με...μουλάρι.
Ένας ανοιχτόμυαλος μπορεί με ΄΄άλογο κούρσας΄΄,αλλά δεν αποκλείει αυτό να όδευε κι εκείνος ταχύτατα σε...εσφαλμένη κατεύθυνση. ;)

Reaction score
15.469
Με την κατάλληλη...καμπύλη ισοστάθμισης μπορούν να καλυφθούν τέτοια ζητήματα,εάν κι εφόσον το ικανότερο δεν θα επιτρεπόταν να αξιοποιήσει τα ανώτερα δυναμικά του περιθώρια.
Αρα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των εν λογω συστηματων.
Κάτι ανάλογο έπραξες και ο ίδιος όταν ΄΄προκάλεσες΄΄ αντισταθμιστικώς τον Ear με τους γίγαντες και τα...λουκάνικα στο φούρνο.
ωχωχωχωχωχ παω φουρνο κι εχω τη γαστρα μεσα 3,5 ωρες o_O:cry:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Αρα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των εν λογω συστηματων.

ωχωχωχωχωχ παω φουρνο κι εχω τη γαστρα μεσα 3,5 ωρες o_O:cry:
Ο ίδιος έχω ομιλήσει προηγουμένως περί εντυπώσεων,όχι περί άμεσης σύγκρισης.
Τα τεχνικά δεδομένα όμως επιτρέπουν την ομοιομορφία συνθηκών υπέρ του ασθενέστερου βεβαίως.

Εκτός και αν δεν εμπεδώθηκε το νόημα των δημοσιευμένων καμπυλών από DF & alexis στα...προ-προηγούμενα.;)
Αυτό το "μ" γιατί μπαίνει πάντα μετά το όνομα του συμφουριτη bhutia;;;;
:O_o:
μαγκνίφισεντ,αλλά...κωλύεται να το ομολογήσει ξεκάθαρα. :p

A

AKARL

Guest
Ο ίδιος χαίρομαι για χαρακτήρες όπως των Γιάνννη και Λέανδρου που βγαίνουν να υποστηρίζουν τις επιλογές τους όχι όπου θα έμπαιναν σε τελματώδεις ανταλλαγές φιλοφρονήσεων,αλλά στο ΄΄λάκκο των λεόντων΄΄ με τη δυναμική εξέλιξη της επιχειρηματολογίας.

Ο ακλόνητος και με ΄΄άγνοια κινδύνου΄΄ τρόπος που τις υποστηρίζουν φανερώνει ότι θα έκαναν το ίδιο και με οποιοδήποτε νέο δεδομένο θα αφομοίωναν.Έστω και αν ενδέχεται να μη συμβεί κάτι τέτοιο ΄΄στο δικό μας χρόνο΄΄,μαθαίνουμε να προσέχουμε το...νερό μέσα στο ποτήρι αντί για το...ίδιο το ποτήρι και το μέγεθός του.;)

Είναι δε παράδειγμα προς μίμησην για όσους ακροαματικόφιλους νομίζουν ότι εκτελούν ΄΄ανταρτοπόλεμο΄΄ με το να συκοφαντούσαν στα κρυφά ανάμεσα σε παρέες χωρίς να επιχειρηματολογούσαν ανοικτά χωρίς φόβο και πάθος στον τόπο που ΄΄μετράει΄΄.
Έχοντας υπόψιν τα ανωτέρω, καθώς και τη γενικότερη συμβολή τους στα τεκταινόμενα του αβουσάιτ, ο Γιάνννης και ο Λέαντρος ανακηρύσσονται πανηγυρικά Επίτιμοι Δικτάτορες της Υψηλής Πιστότητας και τους απονέμονται οι αντίστοιχοι τίτλοι:

Άξιοι!

Γιανννης.jpg

Λέανδρος.jpg

Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Έχοντας υπόψιν τα ανωτέρω, καθώς και τη γενικότερη συμβολή τους στα τεκταινόμενα του αβουσάιτ, ο Γιάνννης και ο Λέαντρος ανακηρύσσονται πανηγυρικά Επίτιμοι Διδάκτορες της Υψηλής Πιστότητας και τους απονέμονται οι αντίστοιχοι τίτλοι:

Άξιοι!

View attachment 141572

View attachment 141573
Δικτάτορες ήθελες να πεις μήπως;;;
:lolsign:

Reaction score
3.628
Έχοντας υπόψιν τα ανωτέρω, καθώς και τη γενικότερη συμβολή τους στα τεκταινόμενα του αβουσάιτ, ο Γιάνννης και ο Λέαντρος ανακηρύσσονται πανηγυρικά Επίτιμοι Διδάκτορες της Υψηλής Πιστότητας και τους απονέμονται οι αντίστοιχοι τίτλοι:

Άξιοι!

View attachment 141572

View attachment 141573
Επιτελους!Περασαν χρονια απο το τελευταιο μου ντοκτορα!!!

Δικτάτορες ήθελες να πεις μήπως;;;
:lolsign:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Reaction score
15.469
Έχοντας υπόψιν τα ανωτέρω, καθώς και τη γενικότερη συμβολή τους στα τεκταινόμενα του αβουσάιτ, ο Γιάνννης και ο Λέαντρος ανακηρύσσονται πανηγυρικά Επίτιμοι Δικτάτορες της Υψηλής Πιστότητας και τους απονέμονται οι αντίστοιχοι τίτλοι:

Άξιοι!

View attachment 141572

View attachment 141573
Α στο καλο σου ... εποθανες με !!!!
:roflmao::roflmao::roflmao:

Και για να μην ειναι (εντελως) στειρα η συμετοχη μου στο νημα , θα επροτεινα να ακροαστουν τα παρακατω
αυτο στον γιαννννη
και αυτο στον γιαννη
:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell