Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
6.206
ΓΕΝΙΚΑ τα λεει καλα!Οι μ@λ@κιες του τυπου ομως" αφηστε ησυχη την επιβλαβη πλαινη πρωτη ανακλαση",ειναι τουλαχιστον για γελια!

Δεν πειραζει-συνεχισε να υπνωτιζεσαι απο το σκεπτικο του...8-)Και μετα να μου λετε οτι τα κουδουνακια δεν μετακινουνται...Που να μετακινηθουν αν αντι για κουδουνακι ακους κουδουνες τραγων,βρε μπουφο!!!:taunt:
Δεν λέει έτσι ρε Γιάννννννη. Ξαναδιάβασε τι λέει ο άνθρωπος. Ίσα ίσα το ανάποδο λέει όταν στήνεις πολυκάναλο. Εξηγεί γιατί χρειάζονται στο δικαναλο και το κατάλαβα και εγώ στην πράξη όταν κατέβηκα στο υπόγειο που αναγκαστικά τις έκοψα σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε τι λέει ο Τουλ κανένας μας. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι γιατροί. Κανένας μας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην επιστημονική δουλειά του Τουλ. Έλεος

Reaction score
12.260
Δεν λέει έτσι ρε Γιάννννννη. Ξαναδιάβασε τι λέει ο άνθρωπος. Ίσα ίσα το ανάποδο λέει όταν στήνεις πολυκάναλο. Εξηγεί γιατί χρειάζονται στο δικαναλο και το κατάλαβα και εγώ στην πράξη όταν κατέβηκα στο υπόγειο που αναγκαστικά τις έκοψα σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε τι λέει ο Τουλ κανένας μας. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι γιατροί. Κανένας μας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην επιστημονική δουλειά του Τουλ. Έλεος
Yannis knows ωρε, οπως λέει και ο Παπακωνσταντινου, ένας αλλά λέων κι όλοι εσείς (εμείς) τυριά.

Reaction score
3.628
Φιλε μου,για δικαναλα μιλαω παντα.Ειμαι καθετος σε αυτο και αν θες εξηγησε μου γιατι στα στουντιο που εχουν τους πλαινους τοιχους κοντα χρησιμοποιουν παντα απορροφηση;Ντροπη τους! :bigboss:

Αφου ο Τουλης λεει να τις αφησουμε ησυχες-βλαπτει το comb filtering και η λαθος στερεο εικονα;

Μπουφος!

Εσυ μπορεις να μην κρινεις αν δεν εισαι γνωστης,παντως...Εγω μπορω να καταλαβω την επιβλαβη επιδραση της αποψεως αυτης.

Reaction score
12.260
Φιλε μου,για δικαναλα μιλαω παντα.Ειμαι καθετος σε αυτο και αν θες εξηγησε μου γιατι στα στουντιο που εχουν τους πλαινους τοιχους κοντα χρησιμοποιουν παντα απορροφηση;Ντροπη τους! :bigboss:

Αφου ο Τουλης λεει να τις αφησουμε ησυχες-βλαπτει το comb filtering και η λαθος στερεο εικονα;

Μπουφος!
Γιατί στα studio δεν θες επιρροές του χώρου. Ηχογραφείς, δεν ακούς.

Reaction score
3.628
Ενω στο σπιτι θες γιατι βαζεις SHD!Αμ δε μας τα λεγες!!! :lolsign: :lol:

Αν ακουσεις ποτε σωστο στερεο,παρε τηλεφωνο!

Κριμα παντως που δεν εχω εδω καποιον πεπειραμενο-διαβασμενο συμμαχο...Με στριμωξατε απο παντου,τα γιουσουφακια και παπαγαλακια του Τουλη!Διαβασμενα και αδιαβαστα!!!:rofl:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Δεν ειναι λαθος να απευθυνεσαι σε επαγγελματια-λαθος ομως ειναι να νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι πιο μορφωμενοι απο εσενα...
Μιλάς στον καθρέπτη σου; Εάν ναι, καλά κάνεις.

Για μένα, ισχύει ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν ουσιαστικά λίγο παραπάνω από εμένα, είναι πιο μορφωμένοι από εμένα σε θέματα ήχου κι ακουστικής - ακόμα κι εσύ. Για αυτό κι απευθύνθηκα σε επαγγελματίες.

Για σένα τι ισχύει; Αν έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς τον Toole, βασιζόμενος στη μόρφωσή σου περί ακουστικής χώρων, άσ' το καλύτερα.

Υ.Γ.: Τι έλεγα πριν; Δεν υπάρχει ελπίδα; Ε, αυτό.

Reaction score
6.206
Απάντησες μόνος σου, γιατί με ρωτάς;

Reaction score
3.628
Μιλάς στον καθρέπτη σου; Εάν ναι, καλά κάνεις.

Για μένα, ισχύει ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν ουσιαστικά λίγο παραπάνω από εμένα, είναι πιο μορφωμένοι από εμένα σε θέματα ήχου κι ακουστικής - ακόμα κι εσύ. Για αυτό κι απευθύνθηκα σε επαγγελματίες.

Για σένα τι ισχύει; Αν έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς τον Toole, βασιζόμενος στη μόρφωσή σου περί ακουστικής χώρων, άσ' το καλύτερα.

Υ.Γ.: Τι έλεγα πριν; Δεν υπάρχει ελπίδα; Ε, αυτό.
Ξεκαθαρισμα για πολλοστη φορα-δεν αμφισβητω τον Τουλ.Ξεκολληστε επιτελους και απαντατε σωστα.Οταν στριμωχνεστε,αν δε μπορειτε να απαντατε επιστημονικως αποδεδειγμενα,καλυτερα να μην το κανετε.

Reaction score
12.260
Ενω στο σπιτι θες γιατι βαζεις SHD!Αμ δε μας τα λεγες!!! :lolsign: :lol:

Αν ακουσεις ποτε σωστο στερεο,παρε τηλεφωνο!

Κριμα παντως που δεν εχω εδω καποιον πεπειραμενο-διαβασμενο συμμαχο...Με στριμωξατε απο παντου,τα γιουσουφακια και παπαγαλακια του Τουλη!Διαβασμενα και αδιαβαστα!!!:rofl:
Ρε, μπας και είσαι Νάρκισσος?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Ξεκαθαρισμα για πολλοστη φορα-δεν αμφισβητω τον Τουλ.Ξεκολληστε επιτελους και απαντατε σωστα.Οταν στριμωχνεστε,αν δε μπορειτε να απαντατε επιστημονικως αποδεδειγμενα,καλυτερα να μην το κανετε.
Μια χαρά ξεκολλημένος είμαι. Ούτε στρίμωγμα υπάρχει. Απλά, εάν το:
δεν εφαρμοζει τις μερικως εσφαλμενες πρακτικες του Toole... ;)
δεν συνιστά αμφισβήτηση, τότε δεν ξέρω τι είναι αμφισβήτηση.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.586
Και στο σπίτι δε θες επιρροές του χώρου.... εκτός αν τη βρίσκεις με τις ανακλάσεις σου και λες "α τι ωραία ακούγεται ο χώρος της ....ηχoγράφησης !" :p
Επίσης έτσι μιας και λέμε για studio... δεν έχουν το ίδιο treatment (συνήθως) εκεί που γράφουν και εκεί που ακούει ο ηxολήπτης....
Ειδικά εκεί που γράφουν θα δεις διάφορα ανά περίσταση και επιθυμητού αποτελέσματος...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.358
... με τοσο κρεας καταλαβαινω τους βιγκανιστες....αλλα η νυστεια και προσευχη ειναι πιο δυσκολη...αλλιως θα την εκαναν ολοι.. 8-)
διπλα εν το μεταξυ ψηνουν και εχω να φαω (μερες!!!)

Reaction score
6.206
... με τοσο κρεας καταλαβαινω τους βιγκανιστες....αλλα η νυστεια και προσευχη ειναι πιο δυσκολη...αλλιως θα την εκαναν ολοι.. 8-)
διπλα εν το μεταξυ ψηνουν και εχω να φαω (μερες!!!)
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τώρα. Τι πίνεις ρε μαϊμού; :biggrin::biggrin:
Εκτός από .... καφέ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380
τον ψιλοκόβεις τον ...κιμά;;;

εμ δεν τον ψιλοκόβεις!
Black Angus λέει ρε, δεν τον έκανα γω τον κιμά, τι είμαι; Κρεοπώλης;

Καθένας στον τομέα του. Εγώ τρώω.

Μη βλέπεις που ο άλλος το παίζει Τουλ.