alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.916
ΓΕΝΙΚΑ τα λεει καλα!
ΓΕΝΙΚΑ τα λεει καλα!
Δεν λέει έτσι ρε Γιάννννννη. Ξαναδιάβασε τι λέει ο άνθρωπος. Ίσα ίσα το ανάποδο λέει όταν στήνεις πολυκάναλο. Εξηγεί γιατί χρειάζονται στο δικαναλο και το κατάλαβα και εγώ στην πράξη όταν κατέβηκα στο υπόγειο που αναγκαστικά τις έκοψα σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε τι λέει ο Τουλ κανένας μας. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι γιατροί. Κανένας μας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην επιστημονική δουλειά του Τουλ. ΈλεοςΓΕΝΙΚΑ τα λεει καλα!Οι μ@λ@κιες του τυπου ομως" αφηστε ησυχη την επιβλαβη πλαινη πρωτη ανακλαση",ειναι τουλαχιστον για γελια!
Δεν πειραζει-συνεχισε να υπνωτιζεσαι απο το σκεπτικο του...Και μετα να μου λετε οτι τα κουδουνακια δεν μετακινουνται...Που να μετακινηθουν αν αντι για κουδουνακι ακους κουδουνες τραγων,βρε μπουφο!!!
Yannis knows ωρε, οπως λέει και ο Παπακωνσταντινου, ένας αλλά λέων κι όλοι εσείς (εμείς) τυριά.Δεν λέει έτσι ρε Γιάννννννη. Ξαναδιάβασε τι λέει ο άνθρωπος. Ίσα ίσα το ανάποδο λέει όταν στήνεις πολυκάναλο. Εξηγεί γιατί χρειάζονται στο δικαναλο και το κατάλαβα και εγώ στην πράξη όταν κατέβηκα στο υπόγειο που αναγκαστικά τις έκοψα σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε τι λέει ο Τουλ κανένας μας. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι γιατροί. Κανένας μας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην επιστημονική δουλειά του Τουλ. Έλεος
Φιλε μου,για δικαναλα μιλαω παντα.Ειμαι καθετος σε αυτο και αν θες εξηγησε μου γιατι στα στουντιο που εχουν τους πλαινους τοιχους κοντα χρησιμοποιουν παντα απορροφηση;Ντροπη τους!Δεν λέει έτσι ρε Γιάννννννη. Ξαναδιάβασε τι λέει ο άνθρωπος. Ίσα ίσα το ανάποδο λέει όταν στήνεις πολυκάναλο. Εξηγεί γιατί χρειάζονται στο δικαναλο και το κατάλαβα και εγώ στην πράξη όταν κατέβηκα στο υπόγειο που αναγκαστικά τις έκοψα σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε τι λέει ο Τουλ κανένας μας. Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι γιατροί. Κανένας μας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην επιστημονική δουλειά του Τουλ. Έλεος
Γιατί στα studio δεν θες επιρροές του χώρου. Ηχογραφείς, δεν ακούς.Φιλε μου,για δικαναλα μιλαω παντα.Ειμαι καθετος σε αυτο και αν θες εξηγησε μου γιατι στα στουντιο που εχουν τους πλαινους τοιχους κοντα χρησιμοποιουν παντα απορροφηση;Ντροπη τους!
Αφου ο Τουλης λεει να τις αφησουμε ησυχες-βλαπτει το comb filtering και η λαθος στερεο εικονα;
Μπουφος!
Ενω στο σπιτι θες γιατι βαζεις SHD!Αμ δε μας τα λεγες!!!Γιατί στα studio δεν θες επιρροές του χώρου. Ηχογραφείς, δεν ακούς.
.....................οπ...αυτο το ειπες σωστα...!!!Αν ακουσεις ποτε σωστο στερεο,παρε τηλεφωνο!
Μιλάς στον καθρέπτη σου; Εάν ναι, καλά κάνεις.Δεν ειναι λαθος να απευθυνεσαι σε επαγγελματια-λαθος ομως ειναι να νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι πιο μορφωμενοι απο εσενα...
Απάντησες μόνος σου, γιατί με ρωτάς;Φιλε μου,για δικαναλα μιλαω παντα.Ειμαι καθετος σε αυτο και αν θες εξηγησε μου γιατι στα στουντιο που εχουν τους πλαινους τοιχους κοντα χρησιμοποιουν παντα απορροφηση;Ντροπη τους!
Ξεκαθαρισμα για πολλοστη φορα-δεν αμφισβητω τον Τουλ.Ξεκολληστε επιτελους και απαντατε σωστα.Οταν στριμωχνεστε,αν δε μπορειτε να απαντατε επιστημονικως αποδεδειγμενα,καλυτερα να μην το κανετε.Μιλάς στον καθρέπτη σου; Εάν ναι, καλά κάνεις.
Για μένα, ισχύει ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν ουσιαστικά λίγο παραπάνω από εμένα, είναι πιο μορφωμένοι από εμένα σε θέματα ήχου κι ακουστικής - ακόμα κι εσύ. Για αυτό κι απευθύνθηκα σε επαγγελματίες.
Για σένα τι ισχύει; Αν έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς τον Toole, βασιζόμενος στη μόρφωσή σου περί ακουστικής χώρων, άσ' το καλύτερα.
Υ.Γ.: Τι έλεγα πριν; Δεν υπάρχει ελπίδα; Ε, αυτό.
Ρε, μπας και είσαι Νάρκισσος?Ενω στο σπιτι θες γιατι βαζεις SHD!Αμ δε μας τα λεγες!!!
Αν ακουσεις ποτε σωστο στερεο,παρε τηλεφωνο!
Κριμα παντως που δεν εχω εδω καποιον πεπειραμενο-διαβασμενο συμμαχο...Με στριμωξατε απο παντου,τα γιουσουφακια και παπαγαλακια του Τουλη!Διαβασμενα και αδιαβαστα!!!
Μια χαρά ξεκολλημένος είμαι. Ούτε στρίμωγμα υπάρχει. Απλά, εάν το:Ξεκαθαρισμα για πολλοστη φορα-δεν αμφισβητω τον Τουλ.Ξεκολληστε επιτελους και απαντατε σωστα.Οταν στριμωχνεστε,αν δε μπορειτε να απαντατε επιστημονικως αποδεδειγμενα,καλυτερα να μην το κανετε.
δεν συνιστά αμφισβήτηση, τότε δεν ξέρω τι είναι αμφισβήτηση.δεν εφαρμοζει τις μερικως εσφαλμενες πρακτικες του Toole...
Και στο σπίτι δε θες επιρροές του χώρου.... εκτός αν τη βρίσκεις με τις ανακλάσεις σου και λες "α τι ωραία ακούγεται ο χώρος της ....ηχoγράφησης !"Γιατί στα studio δεν θες επιρροές του χώρου. Ηχογραφείς, δεν ακούς.
τον ψιλοκόβεις τον ...κιμά;;;Έφαγα μπιφτέκια και μπήκε ένα κομμάτι κρέας στο πίσω δόντι.
Να'χα μια οδοντογλυφίδα ρε φίλε...
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τώρα. Τι πίνεις ρε μαϊμού;... με τοσο κρεας καταλαβαινω τους βιγκανιστες....αλλα η νυστεια και προσευχη ειναι πιο δυσκολη...αλλιως θα την εκαναν ολοι..
διπλα εν το μεταξυ ψηνουν και εχω να φαω (μερες!!!)
Black Angus λέει ρε, δεν τον έκανα γω τον κιμά, τι είμαι; Κρεοπώλης;τον ψιλοκόβεις τον ...κιμά;;;
εμ δεν τον ψιλοκόβεις!