Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
8.884
Φεύγει σιγά σιγά και το 19, τα βραβεία της χρονιάς έρχονται. :biggrin:

Αβαταρ της χρονιάς...... του Κώστα αυτιά.
Διαμάχη της χρονιάς..... Τριννοβ βερσους μαραντζ
Βραβείο πρώτο εμφανιζόμενου.........γιανννης
Καμπυλη-Τραμπαλα της χρονιάς..... Του γιανννη
Σύστημα της χρονιάς.... του κωστααυτια
Βραβείο ηχητικής περιποίησης χώρου......Λέανδρος με το σαγρε ταβάνι

Αποχώρηση της χρονιάς........ SU........... :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.187
Νοθεία! Απαιτώ να ξανακοιτάξετε τη τραμπάλα μου!
Έχεις τραγικά περισσότερη ενέργεια χαμηλά από τα Τουίτερ του Γιάνννης, οπότε βλέπεις περισσότερα θέματα, ασχέτως αν κι εσύ έχεις κενά εκεί κάτω.

Έχετε χαμένη κόντρα από χέρι. Κερδας.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Δεν ξεθυμαίνει ...

View attachment 148059
Πώς να ξεθύμαινε,αφού Γιάνννης κερνά και Γιάνννης πίνει (χωρίς να μας...δίνει) :roflmao:
Δεν καταλαβαίνουμε εμείς ή το μικρόφωνο;:roflmao:

Εμείς καταλαβαίνουμε διαφορετικά τα κτενωτα φίλτρα από άθροισμα ήχων διαφορετικής κατεύθυνσης, ενώ το (μονόκαψο) μικρόφωνο όχι, δε καταλαβαίνει διαφορά. Θέλει άλλο μικρόφωνο, με αφτχιά. :tongue:

Γι'αυτό σε 2 κολλητά ηχεία για χρήση ως ένα κεντρικό, θέλει ξεχαρβαλωμα το ένα Τουίτερ, ενώ ο τοίχος δίπλα στο ηχείο κανέναν δεν ενόχλησε, μόνο η εικόνα γέρνει προς τα κει. Κι αν έχεις τοίχους κι απ' τις 2 πλευρές, απλώς την έχεις ...μεγάλη (την εικόνα). Χωρίς ενοχλήσεις. ;)

Κλόπιράιτ, μπάι Τουλ. :drinks:
Ποιο από τα ευρισκόμενα εκατέρωθεν μιας φαλακροκεφαλής ανδρεικέλου KEMAR; :D
Απολαυστικό
Not far off reality. Είμαι και γω περίεργος για την κατάληξη του Ζαχαρία. Ελπίζω να χαρεί το ταξίδι του. Προς το παρόν ο ήρωας μας αφηνει τα μηχανήματα του για δυο βδομαδες για αναζητήσεις σε κομφουκιανιστικό και ταοϊστικό προορισμό της Ασίας.
Δεν έχει πλέον ανάγκη κάτι τέτοιο,διότι έγινε ταξίδι ο ίδιος και όπου και να βρεθεί εκεί είναι και το ταξίδι.:)

Reaction score
3.628
Μήπως θέλεις να πεις ότι η συνολική διαδρομή απο το ηχείο μέχρι το αυτί του ακροατή ( έχοντας περάσει και μέσα απο τον διαχύτη ) πρέπει να είναι μεγαλύτερο των 2.5 μέτρων? Απο όσο έχω διαβάσει τουλάχιστον, στόχος του διαχύτη είναι να εισάγει μια καθυστέρηση στον ανακλώμενο ήχο προκειμένου να περάσει στη ζώνη του reverb και να μην εκλαμβάνεται ως μέρος του κύριου ήχου.
Οχι.Αυτο που ειπα.Η διαδρομη απο τον διαχυτη μεχρι τον ακροατη και ο λογος εχει να κανει με το πως δουλευουν οι περισσοτεροι διαχυτες.

Επειδη μπερδευεσαι συνεχως,διαβασε.Δεν εχω προβλημα να σου απαντω αλλα θα αντιλαμβανεσαι καλυτερα τις απαντησεις μου και θα εχεις λιγοτερες αποριες! ;)
Και Τουλ και αυτα που σου ειπα εγω.Και πειραματισου να ακουσεις τα αποτελεσματα στην πραξη!35 χρονια να σπουδασεις μαστορας,αν δεν πιασεις ενα κατσαβιδι στο χερι εισαι ενα τιποτα!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.141
Το έχω λύσει το προβλημα της ομοιογένειας στα surround γιατί... δεν υπάρχουν surround speakers. Σε ρολο surround έχω τις ανακλάσεις του πίσω τοίχου ξέρω.. βαθιά αιρετικός, αλλά ο χώρος δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα ηχεια..
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε; :lolsign:

Καταλαβαίνεις βέβαια πως δεν εχεις πάρει μυρωδιά από πολυκάναλο.

Συμβουλή:
Εκεί που είσαι εχει πολλά καταστήματα hifi που κάνουν part exchange. Πήγαινε και πάρε έναν καλό AV με Dirac και δώσε όλα τα μηχανήματα που εχεις. Ολα. Και πάρε ακόμα ενα ζευγάρι ίδια ηχεία, και άλλο ενα σαμπάκι.

Reaction score
1.766
Αν δεις τις φωτο στο πρωτο ποστ,θα προσεξεις πολλες ξυλοκατασκευες.Αυτες ειναι μια παραλλαγη αυτων και κανουν επιλεκτικη (υπολογισμενα) ανακατευθυνση.Οι συγκεκριμενες κανουν και απορροφηση χαμηλων.Η ευεργετικη τους τοποθετηση,φαινεται και απο το διαγραμμα πρωιμων ανακλασεων που εχω ανεβασει.
μιλάς για αυτά τα τρίγωνα που είναι γύρω γύρω στους τοίχους;
τι διαστάσεις έχουν; περίπου 30χ20 τα κόβω

Reaction score
30.454
Άκου τον φαλακροπόδη κυρ συμπλέκτη. Καλά τα λέει.
Να πείτε του φαλακροποδη πως δεν πουλάμε τίποτα και κυρίως τα πικάπ και τους δίσκους μας!
Και άμα έχει πρόβλημα με τον συμπλέκτη, να έρθει να πιάσει τον λεβιέ μου.... :tongue: :tongue: :tongue:

Reaction score
3.628
Είχε πλάκα στην αρχή, αλλά κατάντησε κουραστικό...
Γιανννη μου, αδιαφορώ αν θα παρεξηγηθεις, αλλά η εγωπάθεια σου είναι αντιστρόφως ανάλογη της παρουσίας μπάσου στον χώρο σου.
Να παρεξηγηθω;Γιατι;Οτι θελεις λες-ελευθερα!
Αν δε σου αρεσει,φευγεις.Αντε γεια!
μιλάς για αυτά τα τρίγωνα που είναι γύρω γύρω στους τοίχους;
τι διαστάσεις έχουν; περίπου 30χ20 τα κόβω
Αυριο που θα ανεβασω φωτογραφιες με ρωτας ξανα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.141
Να πείτε του φαλακροποδη πως δεν πουλάμε τίποτα και κυρίως τα πικάπ και τους δίσκους μας!
Και άμα έχει πρόβλημα με τον συμπλέκτη, να έρθει να πιάσει τον λεβιέ μου.... :tongue: :tongue: :tongue:
Πούλα ρε βινύλια και πικαπ, βαλε Tidal και με τα ρέστα πάρε ενα σοβαρό MacBook για την κόρη σου, κρίμα ειναι το παιδί να το εχεις με τις σακαράκες :tongue:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Βραβείο ηχητικής περιποίησης χώρου......Λέανδρος με το σαγρε ταβάνι
Μπα...δε νομίζω!!
Δε μπορώ να στο στερήσω άλλωστε το συγκεκριμένο βραβείο βλέποντας τις τσουβαλομπασόπαγιδες σου που με απαράμιλλη τέχνη έχεις φτιάξει και τοποθετήσει μες στο καταπληκτικό σου χώρο!! :lol: :lol: :lol:
Δικαιωματικά λοιπόν δικό σου το συγκεκριμένο βραβείο τιτανομεγιστοτεράστιε @Ν.Κ. :hi::hi:
..Και του καλύτερου ήχου βεβαίως βεβαίως..
υ,σ. πεθαίνω για τη στιγμή που θα αναρτήσεις τις μετρήσεις του χώρου σου!! :laugh: :laugh: :laugh:

Last edited:

Reaction score
4.705
Μετα απο αυτο-να διαβαζουν οι πρωταρηδες του χωρου Toole?Βεβαιως!Αλλα οταν δεν εχουν τις καταλληλες γνωσεις και ευφυια-εμπειρια να αναγνωριζουν τα πιθανα λαθη των μεθοδων του και οποιουδηποτε αλλου επιστημονα,καλα θα κανουν να παραμενουν ανοιχτομυαλοι και οχι φανατισμενοι...
Γιαννη δεν προκειται για λαθη στις μεθοδους του Τουλ.
Ειναι οι ιδιορυθμιες του καθε χωρου, το πως ακουει ο καθενας,
το ειδος μουσικης, η ενταση κλπ.
Καποιες προσαρμογες ειναι απαραιτητες.
Ολες οι αξιολογησεις και τροποποιησεις θα πρεπει να γινονται κριτικα
με γνωμονα στο τελος αυτο που ακουμε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"