Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.563
Ριξε μια ματια εδω και αν ψαξεις εχει και αλλα λινκ.

Ethan Winer

Επισης,με το 50 % που αναφερεις,μπερδευεις την ακυρωση του 1ου και 3ου room mode με αυτο που αναφερεις.Δεν ισχυει αυτο που ισχυριζονται μερικοι οτι δεν ακους μπασσο στο 50%.
Γιάνννοοοοοο σε θέλω στεντμπάι τώρα μόλις φτιάξει ο καιρός και αρχίσουν να βγαίνουν οι Ρομά να πουλάνε καρέκλες τραπέζια....
να πάρεις βάσεις για τα ηχεία :laugh: :lolsign: :rofl:

Reaction score
3.628
Γιάνννοοοοοο σε θέλω στεντμπάι τώρα μόλις φτιάξει ο καιρός και αρχίσουν να βγαίνουν οι Ρομά να πουλάνε καρέκλες τραπέζια....
να πάρεις βάσεις για τα ηχεία :laugh: :lolsign: :rofl:
Τι βασεις ρε Ποντιε-δαπεδου ειναι!

Ποσα ηπιες μεχρι τωρα;:drinks:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.370
εντάξει δεν λέω ότι είναι άσχετος ο winer
Εγω θέλω να δω εφαρμογή των γραφομένων του Winer ως αποτέλεσμα με αποδεκτές μετρήσεις.

Μέχρι τότε ας μην γίνεται επίκληση του ονόματός του. Αν του στείλουμε τις μετρήσεις που ανέβασε ο οπαδός του εδώ, θα κάνει χαρακίρι.

:lolsign:

Reaction score
3.628
Εγω θέλω να δω εφαρμογή των γραφομένων του Winer ως αποτέλεσμα με αποδεκτές μετρήσεις.

Μέχρι τότε ας μην γίνεται επίκληση του ονόματός του. Αν του στείλουμε τις μετρήσεις που ανέβασε ο οπαδός του εδώ, θα κάνει χαρακίρι.

:lolsign:
Σε ποιες αποψεις του διαφωνεις,doc?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.563
Τι βασεις ρε Ποντιε-δαπεδου ειναι!

Ποσα ηπιες μεχρι τωρα;:drinks:
Έλα μωρέ Γιάνννη λεπτομέρειες που κολλάς...και είσαι και μάστορας...
σιδηρικά έχεις...
πάρε ένα καλό πριόνι και κόψτα στα 2 τα γ@μίδια!
το ένα κομμάτι κράτα το για δορυφόρο σε καρεκλάκι
και το άλλο στούμπωσε κάνα 6ιντσο για sub.... να ναι και ασορτί να μη σου χαλάνε την αισθητική μπαααα.... :laugh: :lolsign:

I

iason

Guest
Εννοουσα LBIR,οπου L=listener.

Δεν το επιασες βρε γατονι-ντροπη σου! :laugh:

Στο 38% απο πισω,ως συνηθως εχεις σοβαρες ακυρωσεις σε κρισιμες χαμηλες συχνοτητες.Το τονιζει ο E.Winer και ειναι και εμγανες και στο Room Sim.

Στο θεμα με τα subs εχεις δικιο.

Δεν εγραψα κανεναν οπως λαθος καταλαβες!Μια χαρα δεχτηκα ολες τις αποψεις τους αλλα οχι και να δωσω την επομενη μερα το σπιτι για Τρινοβ και 4 υπογουφα!Ειπαμε,δουλευουν μια χαρα τα πολλαπλα ζυγα σαμπ αλλα δεν το κατορθωνεις αυτο χρηματικα σε μια μερα!

Και οι μπασσοπαγιδες ΜΟΥ τουλαχιστον δουλευουν,ισως επειδη ειναι και πιο συμπαγεις απο τος συνηθισμενες και ισως επειδη ειναι μεταβλητης πυκνοτητας-συμπαγεστερες κοντα στους τοιχους και ελαφρωτερες οσο απομακρυνονται απο τα ορια!Η διαφορα ακουστικα ειναι αισθητη,προσθετοντας ή αφαιροντας μια!

Ή νομιζεις οτι ειναι ευκολο να αφαιρεσω ολο αυτο; View attachment 149450
Καλά ε , η καμήλα στο μαξιλάρι όλα τα λεφτά!!! :sneaky:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Σε ποιες αποψεις του διαφωνεις,doc?
Δεν διαφωνησε πουθενα ο Ντιμης με τον Γουίνερ, βρε Γιαννο μου. Για τις μετρησεις σου ειπε που ειναι σα σεισμικη δονηση μεγεθους 6 ριχτερ, κατ' αυθειαν απ' το Γεωδυναμικο Ινστιτουτο της Ουψαλας κι αμα τις δει θα κρεπάρει ο ανθρωπος...:):)

daharis666

Moderator
Reaction score
81.563
Όχι ρε κακοπροαιρετε άνθρωπε. Απλά είχαμε πει αν κάτσει να πάω από εκεί να ακούσω το χώρο του.
πάρε και κανένα dayton μαζί....να του στρώσεις χαρακτήρα :laugh:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.594
Επειδή η σειρά έχει πολλά επεισόδια ( 224 ), και η περιέργεια είναι μεγάλη, ο χρόνος όμως περιορισμένος.

Έγινε μέτρηση του χώρου τελικά ? Αν ναι, σε ποιό επεισόδ.... σελίδα βλέπουμε τις μετρήσεις ?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.563
Επειδή η σειρά έχει πολλά επεισόδια ( 224 ), και η περιέργεια είναι μεγάλη, ο χρόνος όμως περιορισμένος.

Έγινε μέτρηση του χώρου τελικά ? Αν ναι, σε ποιό επεισόδ.... σελίδα βλέπουμε τις μετρήσεις ?
δεν έχει σημασία πλέον... :lol:

Reaction score
135
Για να κλείσουμε το θέμα όμορφα, ο Γιάννης λέει ότι παίζει καλά, δηλαδή του αρέσει.

Η γνωστή σπείρα του audio police συμπρωτεύουσας, ξέρει ότι δε παίζει καλά, και μπορεί να το αποδείξει με μετρήσεις, ευκολακι, σε ντετε.

Ακρόαση μουσικής δε χρειάζεται για να βγει το πόρισμα του "πως παίζει", το λένε τα διαγράμματα στις μετρήσεις.

Ακρόαση μουσικής στο χώρο του Γιάννη, έχει νόημα για λόγους χαβαλε από κοντά.

Αυτά από το audio police department of Thessaloniki beach. :)
ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ....

Reaction score
3.628
Υπομονη να διαβασω λιγο εκτενεστερα για να ειμαι 100% σιγουρος και θα ξανανεβασω μετρηση να καταλαβετε οι Δοκτορες και μη,το λογο που "δε βλεπετε" μπασσο ενω εγω το ακουω μια χαρα...Εχετε μπερδεψει λιγο τον τροπο που διαβαζεται ενα διαγραμμα αποκρισης,οσον αφορα το πως το αντιλαμβανεται το αυτι.

Psychoacoustic smoothing

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino