- Reaction score
- 143.066
ΦιξντΔεν ενδιαφέρεσαι για 4K/HDR, κι ούτε πρόκειται
ΦιξντΔεν ενδιαφέρεσαι για 4K/HDR, κι ούτε πρόκειται
Ναι, μεν, αλλά στη γκόλαση είναι αμφότεροι πρώτο καζάνι πίστα...οι γιατροι ειναι αγγελοι μπροστα στους δικηγορους
Δεν ειναι σαφές αν παίζει multichannel sacd/dsd.Μρε απατεώνες χαgλιεντάδες αφτό το εργαgλείο δεν το κσέρει καgνείς σας ή το θεωρείτε τόταgλλυ ΓΤΠΚ; Πείτε μου σας παρακαλώωωωωω!?!?!?!?!?!![]()
Δε σημαίνει αυτό.Σε όλα τα μοντέλα που έχω δει μέχρι τώρα τονίζεται η λέξη monitor speaker. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα καθημερινό σαλόνι και χρήση all around δεν κάνει;
Λάθος κατάταβες.Από ότι καταλαβαίνω η χρήση τους σε στούντιο, για μίξη μουσικής, ηχογραφήσεις κα. και όχι κάτι προς την πλευρά ταινιών
Στάνταρ.Σίγουρα υπάρχουν όμως ενεργά που εμπλέκονται σε στούντιο όπου γίνεται η μίξη ταινιών όπου είναι απαραίτητα
Δεν υπάρχουν διαφορετικού τύπου.Αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι αυτού του τύπου που αναφέρετε εδώ
Λάθος βάση. Δεν υπάρχει τέτοια βάση.Με βάση λοιπόν ότι τα μουσικά σαμπ δεν κατεβαίνουν το ίδιο χαμηλά με σαμπ ταινιών
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Εάν έπρεπε να θυσιάσω σε απόδοση κάτι από τα δύο θα επέλεγα να είναι οι ταινίες.
Η χρήση των ενεργών ηχείων συνιστάται σε κάθε χρήση, για εντελώς αντικειμενικούς λόγους (σαφή τεχνικά πλεονεκτήματα).χρήση των ενεργών δεν συστήνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Κάνε ένα νέο δικό σου θέμα και εξέφρασε εκεί τις απορίες σου και ευχαρίστως θα απαντήσουμε. Επίσης υπάρχουν κάποια θέματα που θα έπρεπε να τα διαβάσεις πρώτα απ' όλα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα υποδείξω.Καλησπέρα στην παρέα του φόρουμ, είμαι νέος στο άθλημα και παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ στο φόρουμ Και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Θα ήθελα στα επόμενα χρόνια να αλλάξω το σύστημα το οποίο έχω στο σαλόνι. Και είμαι στην φάση όπου ψάχνω και ενημερώνομαι για καινούργια ηχεία μάρκες τύπους ηχείων κα. Οπότε θα πρέπει να προ αποφασίσω- γνωρίζω προς τα που ωδεύω. Αυτό που παρατηρώ γενικά είναι η πολύ καλή επίδοση των ενεργών όπως λέτε και μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Σε όλα τα μοντέλα που έχω δει μέχρι τώρα τονίζεται η λέξη monitor speaker. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα καθημερινό σαλόνι και χρήση all around δεν κάνει; όταν εννοώ all around ενώ και ταινίες. Από ότι καταλαβαίνω η χρήση τους σε στούντιο, για μίξη μουσικής, ηχογραφήσεις κα. και όχι κάτι προς την πλευρά ταινιών. Σίγουρα υπάρχουν όμως ενεργά που εμπλέκονται σε στούντιο όπου γίνεται η μίξη ταινιών όπου είναι απαραίτητα Αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι αυτού του τύπου που αναφέρετε εδώ. Με βάση λοιπόν ότι τα μουσικά σαμπ δεν κατεβαίνουν το ίδιο χαμηλά με σαμπ ταινιών, σε ένα καθημερινό σαλόνι όπου 2 συστήματα δεν είναι εφικτά να συνυπάρχουν, όπου η χρήση θα περιλαμβάνει και παρακολούθηση ταινιών όχι μόνο άκουσμα μουσικής. Εγώ συγκεκριμένα κάνω και τα δύο, ακούω μουσική Αλλά βλέπω και ταινίες. Εάν έπρεπε να θυσιάσω σε απόδοση κάτι από τα δύο θα επέλεγα να είναι οι ταινίες. Θα προτιμούσα να ακούω τη μουσική μου σωστότερα από ότι να βλέπω ταινίες. Θα έχει όμως ένα έστω αξιοπρεπές αποτέλεσμα και στις ταινίες; χρήση των ενεργών δεν συστήνεται σε αυτήν την περίπτωση; Είμαι νέος στο χώρο μόλις έχω ξεκινήσει να διαβάζω και προσπαθώ να μάθω 5 πράγματα από όσους έχουν ασχοληθεί παραπάνω συγχωρέστε με εάν κάνω χαζή ερώτηση
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μάλλον ειναι οκΔεν ειναι σαφές αν παίζει multichannel sacd/dsd.
Στείλε Mail και ρώτα
Είναι το δεύτερο δωρο που έκανα στον εαυτό μου κατά την διάρκεια του Black Friday έλα το Σάββατο να δούμε τι λεει.Μρε απατεώνες χαgλιεντάδες αφτό το εργαgλείο δεν το κσέρει καgνείς σας ή το θεωρείτε τόταgλλυ ΓΤΠΚ; Πείτε μου σας παρακαλώωωωωω!?!?!?!?!?!![]()
Ο ολδυς καταθετει επαε ενα γκομματι τσι ψυχης του και λεεισ,ωραιοςβρε ακαρδε εχασα τον ολδυ μηπως ειναι σε κανα ρακοκαζανο αραχτος εμεις στο χωριο μου βγαλαμε τα τσιπουρα
Παράτησα;εμπαντονιαρα
Πάνω που ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί του cretan translate θησαυρέ μου!Παράτησα;
Get a(n) -acoustically treated- roomΠάνω που ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί του cretan translate θησαυρέ μου!![]()
Δεν υπάρχει καλέ μου, έψαξα.Πάνω που ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί του cretan translate θησαυρέ μου!![]()
Ε και τι ζητάω ο καψερός?Δεν υπάρχει καλέ μου, έψαξα.