Yeah..right..Bitch...!Ιδού θα βρεις το απάνεμο και γαλήνιο λιμάνι σου τέκνον. Να αποφεύγεις τέτχοια βλάσφημα και βδελυρά νήματα όπως αφτό.
Most visitors online was 2860 , on 13 Apr 2025
Yeah..right..Bitch...!Ιδού θα βρεις το απάνεμο και γαλήνιο λιμάνι σου τέκνον. Να αποφεύγεις τέτχοια βλάσφημα και βδελυρά νήματα όπως αφτό.
Έχω ... άσχημα γούστα εγώ!Αγαπητε AKARL,γιατι θελεις να μπεις σ' ενα "κομμα" που δε θα μπει ποτε στη "βουλη";Φωνακλαδικη μειοψηφια μεν, κατι σαν τους ΛOATKI του Xαι-Φαιαλλα υπαρχει και η "σιωπηλη" πλειοψηφια.
Δε θέλω λιμάνια εγώ! Εκεί θα γλείφονται για το πόσο καλά είναι τα ηχεία τους! Αν έχει και αντίλογο εκεί μέσα θα τον διαβάσω. Αλλά θα ήθελα να μάθω για τα αρνητικά τους κάποια στιγμή. Carry on.Ιδού θα βρεις το απάνεμο και γαλήνιο λιμάνι σου τέκνον. Να αποφεύγεις τέτχοια βλάσφημα και βδελυρά νήματα όπως αφτό.
[DOUBLEPOST=1542714877][/DOUBLEPOST]
![]()
Δεν έχει, είναι σαν το νήμα του Ολυμπιακού. Θρησκεία.Αν έχει και αντίλογο εκεί μέσα θα τον διαβάσω.
Σωστά..Τι να καψεις απο το νοβοπαν
Να καουν μοναχουλια τους η να καουν μαζι με τα στουντιος που τα φιλοξενουν;Σωστά.
Σα Χρεπιντάμπλεγιου.
Ούτε για καυσόξυλα δε κάνουν.
Ενώ τα γνήσια, τα χάρμπεθ ντε, κάνουν.![]()
Ειναι φυσικο διοτι πως να πουλησεις κατι που δεν εχει καν αγοραστει;Χιλιαδες Τογιοτα Γιαρις,ενα Μιτσουμπισι Κολτ.
Ψιτ...μπλεδάκι...Δεν έχει, είναι σαν το νήμα του Ολυμπιακού. Θρησκεία.
Μαζί, μαζί!Να καουν μοναχουλια τους η να καουν μαζι με τα στουντιος που τα φιλοξενουν;![]()
Ναι, ενώστε τις δυνάμεις σας, να τα ζμπρώξετε.Πλησιάζει η ώρα να φτιάξουμε ένα B&W κλουμπ.
Θα λύσατε να βάλουμε φωτογραφίες ρε!!!Ναι, ενώστε τις δυνάμεις σας, να τα ζμπρώξετε.![]()
Εγώ πάντως ενεργήθηκα τον Ιανουάριο 2017. Ο αδερφός μου φέτος.
Ζηλεύουνε τον κ0λο της κατσίκας...τον μόνο πραγματικό καλλιτέχνη ως γνωστόν!!Η κατσίκα του γείτονα...![]()
Κι εγώ.Εγώ ένα ταπεινό 800ρι θέλω.