Ας πσωνίσουμε, επιτέλους, ενεργά ηχεία ή ο αγώνας (του Κωσταφτχιά) τώρα δικαιώνεται!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.882
Οικονομοτεχνικά, είναι σωστή επιλογή, και σε συμμαζεμένο κοστολόγιο, ώστε να στηθεί σιγά σιγά (ή γρήγορα) κι ένα σετάπ 7-κάναλο, με ίδια ηχεία παντού, και μετά για άτμος πάλι ίδια και στο ταβάνι.

Η μπουτχιοπρόταση, ακόμα πιο προσιτή οικονομικά (σε βαθμό σκανδάλου).

Reaction score
1.546
Με το συμπαθειο δλδ, αλλά αυτός ο Ούγκα μούγκα φανατισμός στον τίτλο του θέματος εσάς σας φαινεται αποδεκτος και φυσιολογικος;
Μήπως εχουμε-τε ξεφυγ;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Με το συμπαθειο δλδ, αλλά αυτός ο Ούγκα μούγκα φανατισμός στον τίτλο του θέματος εσάς σας φαινεται αποδεκτος και φυσιολογικος;
Μήπως εχουμε-τε ξεφυγ;
Παρατηρώντας και το like που δέχτηκες,δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως η ζωή μας...τίτλους κάνει.;)
Με μεγαλη έκπληξη πληροφορουμαι οτι το σάιτ
εκτός απο moderator διαθέτει και εξομολόγο..!
Ημαρτον Κύριε...
Διαθέτει και ανεμολόγο,όταν μιλάμε περί...ανέμων και υδάτων.:tongue:
(Αμήν)

A

AKARL

Guest
Μήπως εχουμε-τε ξεφυγ;
Πρώτον:

Κατά την ταπεινή γνώμη μου (για όσους μπερδεύονται με το ΙΜΗΟ) οι αναγκαίες και ικανές προϋποθέσεις ώστε να προζλάβει κάπχοιος τον τίτλο "Ας πσωνίσουμε, επιτέλους, ενεργά ηχεία ή ο αγώνας (του Κωσταφτχιά) τώρα δικαιώνεται!" ως διακρινόμενο από "Ούγκα μούγκα φανατισμό" είναι δγυό:

1) Να μη διαθέτει ίχνος χιούμορ, και

2) Να είναι ο ίδγιος φανατικός (της απέναντι πλευράς από αυτή που θεωρεί ως φανατική).

Αφτά τα δγυό, κατά κανόνα, πάνε πακέτο. Δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου φανατικό με ίχνος αίσθησης του χιούμορ.

Δέφτερον:

Αναρωτήθηκες, πριν γράψεις το ανωτέρω σχόλιο, μήπως η επιλογή ενός ιντριγκαδόρικου-πχιασάρικου-χιουμοριστικού-παιγνιώδη τίτλου είχε ως σκοπό την προσέλκυση ενδιαφέροντος;

Σε κάθε περίπτωση οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους: σε λιγότερο από δγυό μέρες το θέμα είχε 85 απαντήσεις (της δικής σου συμπεριλαμβανομένης) και 2.700 προβολές. Τι λες, ήτο επιτυχημένη ή αποτυχημένη επιλογή τίτλου;

Reaction score
11.649
2) Να είναι ο ίδγιος φανατικός (της απέναντι πλευράς από αυτή που θεωρεί ως φανατική).
Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Άστον να βολεύεται με 5 λαμπάτα βαττάκια και με τα κροσόβερ μέσα στα ηχεία. Ρε, η μισή ισχύ του ενισχυτή καταναλώνεται στα κροσόβερ!!

A

AKARL

Guest
AKARLSheik Yerbouti

Τ' @ρχίδι@ μου θα πάρεις...:p:p:p
Μαρή λινάτσα ξάνοιξε να δεις ήντα θα γενεί:

Ενώ εσύ θα εκσακωλουθείς να είσαι κωλημένος με τα Μπιεντάμπλεγιου Χρεπιντάμπλεγιου και τα Ροτελάκια εγώ, συντόμως, θα ενεργηθώ με τα εξής πλεονεκτήματα:

1) Θα αποκτήσω, επιτέλους, τον αgληθοφαgνή ήχο που μόνο τα ενεργά μπορούν να προσφέρουν, :king:
2) Θα γίνω το αγαπημένο παιδί του ενεργού κονκλαβίου, :party:
3) Θα πωλήσω σε χαμηλές τιμές τα παθητικά ηχεία μου κάνοντας, ταυτοχρόνως, και φιλανθρωπία, :dontmentionit:
4) Θα με μισήσουν οι ανενεργοί/παθητικοί εραστές των παραμορφωσιομηχανών με τα λίγα-αλλά-καλά βατ καθώς και όλοι οι χαλιεντάδες θεωρώντας ότι έχω προσχωρήσει στο άλλο στρατόπεδο. :D

Az good az it fuckin' getz! :imtheking:

Οπότε φάε εδά τα λυσσακά σου, και ντη σκόνη μου, Μπιενταμπλιαγιάτικη Τούρτα... :fuckyou:

Last edited by a moderator:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.056
Members
38.403
Νεότερο μέλος
Daredevil 1994