- Reaction score
- 88.496
ΤαυτοπροσωπίαΤελικά τί ηχεία του προτείνατε του ανθρώπου;;; Εγώ μόνο τα Adam είδα στην πρώτη σελίδα και μετά τα "δανεικά" του costas EAR!
ΤαυτοπροσωπίαΤελικά τί ηχεία του προτείνατε του ανθρώπου;;; Εγώ μόνο τα Adam είδα στην πρώτη σελίδα και μετά τα "δανεικά" του costas EAR!
Παρατηρώντας και το like που δέχτηκες,δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως η ζωή μας...τίτλους κάνει.Με το συμπαθειο δλδ, αλλά αυτός ο Ούγκα μούγκα φανατισμός στον τίτλο του θέματος εσάς σας φαινεται αποδεκτος και φυσιολογικος;
Μήπως εχουμε-τε ξεφυγ;
Διαθέτει και ανεμολόγο,όταν μιλάμε περί...ανέμων και υδάτων.Με μεγαλη έκπληξη πληροφορουμαι οτι το σάιτ
εκτός απο moderator διαθέτει και εξομολόγο..!
Ημαρτον Κύριε...
Πρώτον:Με το συμπαθειο δλδ, αλλά αυτός ο Ούγκα μούγκα φανατισμός στον τίτλο του θέματος εσάς σας φαινεται αποδεκτος και φυσιολογικος;
Μήπως εχουμε-τε ξεφυγ;
Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Άστον να βολεύεται με 5 λαμπάτα βαττάκια και με τα κροσόβερ μέσα στα ηχεία. Ρε, η μισή ισχύ του ενισχυτή καταναλώνεται στα κροσόβερ!!2) Να είναι ο ίδγιος φανατικός (της απέναντι πλευράς από αυτή που θεωρεί ως φανατική).
Και τετρακόσχια τεμάχια ο έτερος Καππαδόκης...
Κάντε και μια αναζήτηση του αβγδ. Με kwλους
Ο καθείς με το "κώλημά" ντου, άλλος με ενεργά, άλλος με kwλους, άλλος με υποβαθύφωνα .... γούστο να βγαίνει....Κάντε και μια αναζήτηση του αβγδ. Με kwλους
Όχι έτσι βρε. Με φωτό.
Μαρή λινάτσα ξάνοιξε να δεις ήντα θα γενεί: