Ας πσωνίσουμε, επιτέλους, ενεργά ηχεία ή ο αγώνας (του Κωσταφτχιά) τώρα δικαιώνεται!

Reaction score
1.656
Παιδγιά, ήντα λέγεται ζμπγιάτσα για αφτό το εργαλείο; :idk:
AKARL δεν έχω δει (ή δεν έχεις βάλει) τι γίνεται με το χώρο σου. Έχεις κάνει μετρήσεις; Έχεις κάνει ενέργειες φροντίδας του χώρου σου; Τα ενεργά δεν είναι πανάκεια. Φαντάσου να βάλεις και περισσότερα ηχεία εκεί μέσα σε πολυκάναλο.

Σου κάνω και μια πρόταση: https://www.teufelaudio.com/stereo/ultima-40-active-p16060.html

S

sk4t4

Guest
Κι αν δεν παιξουν τα ενεργα;Θα τα φορτωθει ο υποδαυλιστης;;):D
[DOUBLEPOST=1543224365][/DOUBLEPOST]
Ρε μάστορα, τελικά ψώνισες κάτι ή είσαι στο "περιμένετε να αποφασίσω ακόμα";
Αποφασισε να πουλησει τα υπαρχοντα ηχεια κι αυριο κλαινε.Οχι για την πωληση αλλα για την αγορα.;)

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.656
Κι αν δεν παιξουν τα ενεργα;Θα τα φορτωθει ο υποδαυλιστης;;):D
Θα του πει (και σωστά) να φτιάξει τον χώρο του (το οποίο δεν θα κάνει). Τον οποίο χώρο αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι σόι πράγμα είναι. Πως μετράει κτλ (αναμένουμε τα γνωστά μαύρα χάλια).

Επίσης του έχει πει (πάλι σωστά) και θα πρέπει να πάρει τα κατάλληλα ενεργά (που με τα χρήματα που διαθέτει δεν θα πάρει ή θα πάρει λάθος μέγεθος).

Τουλάχιστον θα κινηθεί η αγορά μεταχειρισμένων και καινούργιων μηχανημάτων :) Αυτό είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται πρόβλεψη.

Ούτε ο Καζαμίας να ήμουν, θα βγουν όλες οι προβλέψεις :)

Τα μεταξωτά βρακιά....

A

AKARL

Guest
AKARL δεν έχω δει (ή δεν έχεις βάλει) τι γίνεται με το χώρο σου.
Σωστά. ;)

Έχεις κάνει μετρήσεις;
Μετρήσεις έχουν γίνει από μάστορη, εγώ είμαι άσχιετος αφού... :acute:

Έχεις κάνει ενέργειες φροντίδας του χώρου σου;
Όχι ακόμα, όμως σχεδιάζονται και προγραματίζονται.

Τα ενεργά δεν είναι πανάκεια.
Εννοείται! Είναι όμως σωστά (δηλ. το κάθε μεγάφωνο οδηγείται σωστά και επαρκώς από έναν ενισχυτή ΚΑΙ δεν υπάρχει παθητικό κροσσόβα). Το θέμα είναι να επιλέξω τα οικονομικότερο σωστό μοντέλο για τον χώρο μου. Ήδη έχω μνιά εξαιρετική πρόταση. ;)

Φαντάσου να βάλεις και περισσότερα ηχεία εκεί μέσα σε πολυκάναλο.
Εάν είναι σχεδιαζμένο και υλοποιημένο κατά τας γραφάς η φαντασία περισσεύει. ;)

Ενδιαφέροντα ηχεία και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι πραγματικά ενεργά (είναι αυτοενισχυόμενα) και είναι δαπέδου ενώ εγώ μπορώ να βάλω μόνο βάσεως. :hi:

Reaction score
1.656

[/QUOTE]

Γιααααα πες περισσότερα :)

A

AKARL

Guest

Γιααααα πες περισσότερα :)[/QUOTE]

All in good time.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.745
...
Ούτε ο Καζαμίας να ήμουν, θα βγουν όλες οι προβλέψεις :)
Τα μεταξωτά βρακιά....
Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,αφού δεν σκοπεύει να προμηθευτεί...Golden Ear.
All in good crime.
Για να μη μπερδεύεις partners in time με partners in crime...
Ούτε ο...Ray Donovan να ήμουν,με τόσο εμπεριστατωμένο fixing που γίνεται.:p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.984
SOS: Οδηγίες προς υποψήφιους πολυκάναλους:

Να τονίσω (μπολντ, άντερλάϊν κλπ κλπ κλπ) πως το κεντρικό ηχείο, οφείλει να καλύπτει τις στάθμες που χρειάζονται, μόνο του (δηλαδή παρέα με τα σαμπ).

Αυτό αποτελεί ένδειξη και απόδειξη, αναγκαία και ικανή συνθήκη, για ασφαλές στήσιμο πολυκάναλου.

Οπότε:
δγιαλέγεις το κατάλληλο κεντρικό, με τα μεγάφωνα που χρειάζεται για την αναγκαία απόσταση ακρόασης και το απαιτούμενο Μαξ εσπιέλ, και παίρνεις (για αρχή) ...5 τέτχια.

Μετά, βλέπουμε.

A

AKARL

Guest
SOS: Οδηγίες προς υποψήφιους πολυκάναλους:

Να τονίσω (μπολντ, άντερλάϊν κλπ κλπ κλπ) πως το κεντρικό ηχείο, οφείλει να καλύπτει τις στάθμες που χρειάζονται, μόνο του (δηλαδή παρέα με τα σαμπ).

Αυτό αποτελεί ένδειξη και απόδειξη, αναγκαία και ικανή συνθήκη, για ασφαλές στήσιμο πολυκάναλου.

Οπότε: δγιαλέγεις το κατάλληλο κεντρικό, με τα μεγάφωνα που χρειάζεται για την αναγκαία απόσταση ακρόασης και το απαιτούμενο Μαξ εσπιέλ, και παίρνεις (για αρχή) ...5 τέτχια.

Μετά, βλέπουμε.
Τα τέσσερα μέην ηχεία (δγυό μπρος και δγυό πίσω) έχουν ήδη επιλεγεί. ;)

Αναζητείται το κεντρικό. Θα σου πέπσω μαντάτο γιατί το θέμα είναι τοπ σήκρετ. :cool:

Reaction score
891
Ενδιαφέροντα ηχεία και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι πραγματικά ενεργά (είναι αυτοενισχυόμενα) και είναι δαπέδου ενώ εγώ μπορώ να βάλω μόνο βάσεως. :hi:
Επειδή μαθαίνω ακόμη (και για πολλά χρόνια απ όσο βλέπω...) δεν είναι πραγματικά ενεργά έχει να κάνει με το πού βρίσκεται το crossover?

A

AKARL

Guest
Επειδή μαθαίνω ακόμη (και για πολλά χρόνια απ όσο βλέπω...) δεν είναι πραγματικά ενεργά έχει να κάνει με το πού βρίσκεται το crossover?
Έχει να κάνει με το αν έχουν ενεργό ή παθητικό κροσόβερ και αν το κάθε μεγάφωνο του ηχείου έχει το δικό του, διακριτό, ενισχυτή ή ενισχυτικό κανάλι από πολυκάναλο μόντιουλ.

Reaction score
891
Ναι αυτό φαντάστηκα με το crossover, αλλά αυτό που λες δεν το ήξερα, νόμιζα οτι όλα τα ενεργά έχουν δικό τους ενισχυτή.

A

AKARL

Guest
Ναι αυτό φαντάστηκα με το crossover, αλλά αυτό που λες δεν το ήξερα, νόμιζα οτι όλα τα ενεργά έχουν δικό τους ενισχυτή.
Τα αυτοενισχυόμενα έχουν έναν ενισχυτή και παθητικό κροσόβερ.

Να, κάτι τέτοιο:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds