- Reaction score
- 36.718
Την απάντηση, δια την ιδιαιτέραν περίπτωσίν μου, την έχει δώσει, εις ανύποπτον χρόνον, ο Μπούτχιας....![]()
Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη ?
Την απάντηση, δια την ιδιαιτέραν περίπτωσίν μου, την έχει δώσει, εις ανύποπτον χρόνον, ο Μπούτχιας....![]()
Ήντα?????να κρατω το κοντοδαβλακι μου την αλλη φορα κοντο θε μου ?
Βουαλα απο το 4.55.Ναι, πολύ μικρό γούφερ - μέχρι 1μ, αλλά η μεγάλη τζένελεκ, σε αντίθεση πχ με την κατάπτυστη μπιενταμπλεγιου, δίνει σοβαρό ήχο και στο 3" ηχείο της:
"They are as detailed as the bigger Genelecs and have the same sound too, I was pleasantly surprised to hear how great they sounded with almost any type of music, from Hendrix to Miles Davis, Noisia to movie soundtracks... it all sounded wide, clean and precise."
Από σχόλια χρηστών του Θωμά.
΄΄Δουλειά΄΄ είναι να πισωνίζουμε προτού να ψωνίζουμε.Και δεν είναι...ντροπή.Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη ?
2.8μ ακριβώς, μήπως κάνεις λάθος για το nearfield;10'' γούφερ έχειΑπόσταση ακρόασης; Ελπίζω όχι πάνω από 2 μέτρα. Επειδή βλέπω ότι είναι nearfield monitor.
Midfield και πέρα.2.8μ ακριβώς, μήπως κάνεις λάθος για το nearfield;10'' γούφερ έχει![]()
Θα έλεγα όχι στο συγκεκριμένο ως κύριο μόνιτορ.Δεν θα ανέμενα ότι θα ικανοποιηθείς οπότε μπορεί μέσα στην απογοήτευση να διαμόρφωνες εσφαλμένες απόψεις περί ενεργών γενικώς.Να ζητήσω και εγώ την άποψή σας για μια αγορά που χρόνια την ''ψήνω'' αλλά δεν προχώρησα.KRK RP10-3S3 με ψαρώνουν αλλά και με τρομάζουν,θα κάτσουν στο καθιστικό 60τμ με καθαρό (ακρόασης 35τμ) ικανοποιητικά φροντισμένο .
Βέβαια θέλω και άλλα πχ προενίσχυση για αυτό και καλοβλέπω την αγορά πλατών Hypex για τα είδη υπάρχοντα ηχεία αλλά ρε παιδί μου μια ζωή την έχουμε,να μην δοκιμάσουμε;
Η ερώτηση περιλαμβάνει και την αγορά sub αν χρειάζεται
Να το ακούσεις, βεβαίως βεβαίως δε χρειάζεται.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,όνειρο ήταν και πάει,θα το ψάξω αλλιώς πχ ADAM Α7 αφού πρώτα το ακούσω βεβαίως βεβαίως.
Να ζητήσω και εγώ την άποψή σας για μια αγορά που χρόνια την ''ψήνω'' αλλά δεν προχώρησα.KRK RP10-3S3 με ψαρώνουν αλλά και με τρομάζουν,θα κάτσουν στο καθιστικό 60τμ με καθαρό (ακρόασης 35τμ) ικανοποιητικά φροντισμένο .
Βέβαια θέλω και άλλα πχ προενίσχυση για αυτό και καλοβλέπω την αγορά πλατών Hypex για τα είδη υπάρχοντα ηχεία αλλά ρε παιδί μου μια ζωή την έχουμε,να μην δοκιμάσουμε;
Η ερώτηση περιλαμβάνει και την αγορά sub αν χρειάζεται
τα adam ειναι ( χειρουγειο) θα παθεις πλακα οταν θα τα ακουσεις.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,όνειρο ήταν και πάει,θα το ψάξω αλλιώς πχ ADAM Α7 αφού πρώτα το ακούσω βεβαίως βεβαίως.
Χμμμμ καλά κάνεις και μου το λες.Μάλλον δεν είμαι για τέτοια ακούσματα,αλλά θα προσπαθήσω να τα ακούσω πρώτα και θα αποφασίσω.τα adam ειναι ( χειρουγειο) θα παθεις πλακα οταν θα τα ακουσεις.
Μην τα ακούσεις τα Α7 σε χωροταξία εντελώς διαφορετική από τη δική σου.Χμμμμ καλά κάνεις και μου το λες.Μάλλον δεν είμαι για τέτοια ακούσματα,αλλά θα προσπαθήσω να τα ακούσω πρώτα και θα αποφασίσω.
Ευχαριστώ.
Διευκρινησατε παρακαλω γιατρε μου γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αναφερεστε για αγορα σαμπ στο φιλο Κωστα ?Να το ακούσεις, βεβαίως βεβαίως δε χρειάζεται.
Αν θες να κινηθείς οικονομικά, δες τι λέμε δω.
Όχι πάνω από 2μ απόσταση ακρόασης.
Διατίθεται και μοντέλο με 8ιντσο μεγάφωνο.Αλλά θέλει κι εκείνο sub κροσαρισμένο - τα νεύρα κρόσσια - ακόμα και σε desktop εφαρμογή με πλευρά στερεοφωνικού τριγώνου 120 εκατοστά - και κατώτερη ακόμα.Διευκρινησατε παρακαλω γιατρε μου γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αναφερεστε για αγορα σαμπ στο φιλο Κωστα ?
Ο χωρος ειναι μεγαλος . Τα ηχεια ειναι 5 αρια απο οτι βλεπω
Σκεφτομαι και εγω το ιδιο για αποσταση 1,5μ