Αυτόνομα αυτοκίνητα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.518
Το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να το βάλει κάποιος μαζί με αυτά των μηνύσεων επειδή το όχημα τους έχασε αξία λόγω Musk ή επειδή δεν κάνει όσα χλμ λέει το manual.

Θα πω μόνο αυτό και τα σχόλια για θρησκευτική σέχτα τα αφήνω ασχολίαστα. Αν και δεν θα έπρεπε.

Το Supervised FSD δεν εμφανίστηκε το 2024 αλλά το 2022, μετά από σχετική οδηγία των ρυθμιστικών αρχών.

Και μια ας πούμε συμβουλή. Το τεσλάκι σε τρώει και σε παρατρώει όπως φαίνεται. Άντε πάρτο να τελειώνεις.

Last edited:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.157
Αν κάποιος σταματήσει να παίρνει στα σοβαρά τις ανακοινώσεις της Τέσλα και μείνει στο προϊόν όλα ξεκαθαρίζουν.

Πρόκειται για μια εταιρεία τεχνολογίας που παράγει σοβαρά προϊόντα και τεχνολογία.

Αν πάρεις στα σοβαρά αυτά που λένε καταντάει κωμωδία.
Από το ροουντστερ μέχρι τον Άρη και από το άφτερ σέιλς μέχρι τα ρομποταξί και τα φορτηγά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.378
Το Supervised FSD δεν εμφανίστηκε το 2024 αλλά το 2022, μετά από σχετική οδηγία των ρυθμιστικών αρχών.
Αλλιώς το βρήκα στο ιντερνετ, αλλά δεν παίζει και σπουδαίο ρόλο το πότε.
Το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να το βάλει κάποιος μαζί με αυτά των μηνύσεων επειδή το όχημα τους έχασε αξία λόγω Musk ή επειδή δεν κάνει όσα χλμ λέει το manual.
Εάν έχεις δεδομένα που να διαψεύδουν όσα έγραψα, ή όσα ψέματα αποδίδει η wiki στον Musk, διαφώτισέ μας. Ειδικά αυτό. Τι ψευταράς ρε παιδιά. :p
Και μια ας πούμε συμβουλή. Το τεσλάκι σε τρώει και σε παρατρώει όπως φαίνεται. Άντε πάρτο να τελειώνεις.
Δεν είναι πια μονοπώλιο. Υπάρχουν πλέον πολλές προτάσεις, και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καμία κίνηση μέχρι να δω και το Mercedes.
Το τέσλα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, έχει πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα, αλλά για την πλειοψηφία των ευρωπαίων δεν είναι επιλογή αυτήν την στιγμή.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.933
Αν πάρεις στα σοβαρά αυτά που λένε καταντάει κωμωδία.
Από το ροουντστερ μέχρι τον Άρη και από το άφτερ σέιλς μέχρι τα ρομποταξί και τα φορτηγά.
Και άντε πες η Tesla λέει ό,τι λέει για να δημιουργήσει hype και να αυξήσει τις πωλήσεις της (Σωστό; Λάθος; Κρίνεται τέλος πάντων).

Κάποιοι εδώ μέσα που παίρνουν αυτά που λέει και υπερθεματίζουν κι από πάνω, τι φάση, μου εξηγείς; :idk:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.843
Η Τέσλα είναι κορυφή, ο Έλον είναι θεούλης, κι εσείς κάνετε σα κακιαζμένες κότες 🐔

:party: :party: :party:

ΥΓ. Ο Έλον δεν είναι η Τέσλα, και η Τέσλα δεν είναι ο Έλον. Δυσκολεύεστε να το κατανοήσετε μερικοί, ίσως το καταλάβετε σε 2-3 μέρες (Elon days). 😂😂😁

alexis

Reaction score
32.518
Δεν θα έλεγα πως είναι ψεύτης. Υπεραισιόδοξο θα τον έλεγα. Ούτε καν αισιόδοξο.

Όσο για το αν υπερθεματίζουν/με κάποιοι, δεν ξέρω από που βγαίνει αυτό.

Το να σας λέμε για παράδειγμα ότι το όχημα που κυκλοφορεί στην Αμερική ένας ιδιοκτήτης με supervised FSD δεν έχει καμία σχέση με το Robotaxi δεν είναι κάτι νέο. Όσοι ασχολούνται με την εταιρεία το ξέρουν. Συμβαίνει, είτε δεν το γνωρίζετε, είτε δεν το πιστεύετε.

Μάλιστα, το software που τρέχουν τώρα που μιλάμε τα Robotaxis στο Austin θα αλλάξει σε λίγους μήνες με κάτι πολύ ανώτερο. Που πιθανότατα πάει το HW4 (ή AI4) στα όρια του.

Προσωπικά, καθώς όπως φαίνεται η καθυστέρηση μου βγήκε σε καλό, αν πάρω Τesla θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει HW5. Αν δεν έχει θα περιμένω. Αν και θεωρώ βέβαιο πως μέσα στο 2026, ίσως και αρχές, όλα τα Tesla θα πωλούνται με HW5. Για αυτό μπήκε σε όλα τα μοντέλα (εκτός του 3 που θα μπει και εκεί) η μπροστινή κάμερα στον προφυλακτήρα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.843
Προσωπικά, καθώς όπως φαίνεται η καθυστέρηση μου βγήκε σε καλό, αν πάρω Τesla θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει HW5. Αν δεν έχει θα περιμένω. Αν και θεωρώ βέβαιο πως μέσα στο 2026, ίσως και αρχές, όλα τα Tesla θα πωλούνται με HW5. Για αυτό μπήκε σε όλα τα μοντέλα (εκτός του 3 που θα μπει και εκεί) η μπροστινή κάμερα στον προφυλακτήρα.
Πολλοί, σαν εσένα (που λες θα κάνεις), περίμεναν για πολλούς μήνες για να παραλάβουν αυτοκίνητο με το νέο HW3, και άλλοι τόσοι για να παραλάβουν με το νέο HW4.

Όλοι κατά τη γνώμη μου, πρέπει να παίρνουν αυτοκίνητο όταν το χρειάζονται και όταν μπορούν να το πληρώσουν. Το να περιμένεις το νεότερο σε μια εποχή που συνεχώς όλα αλλάζουν, σημαίνει πως θα περιμένεις για πάντα, και τζάμπα χάνεις το χρόνο σου.

alexis

Reaction score
32.518
Δεν υπάρχει τρόπος αγοράς τώρα ή εντός του 2025. Όπως πάνε τα πράγματα δεν ξέρω αν θα υπάρξει και το 2026 (για Tesla). Οπότε λέω πως μου βγαίνει σε καλό αυτό. Αν τώρα μπορώ να βρω πότε έρχεται το HW5 θα περιμένω. Δεν με ενδιαφέρει καν αν θα χάσω την επιδότηση των 3000€. Είναι πολύ σημαντικότερο για μένα να έχει τα τελευταία upgrades παρά το 3000άρο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.378
Αν δεν έχει θα περιμένω. Αν και θεωρώ βέβαιο πως μέσα στο 2026
Να περιμένεις οπωσδήποτε, τουλάχιστον μέχρι 1/1/2026

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last