- Reaction score
- 0
Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν
Θυμάμαι κάποιον που ήταν μέλος εδώ και στο myphone και ενώ ανέβαζε ο ίδιος παρα πολλές φωτογραφίες του ιδίου και των πραγμάτων του σε διάφορες σελίδες στο web μετά κλαιγόταν ότι οι άλλοι του υπέκλεψαν τα προσωπικά του δεδομένα :cool_11: Και μιλάμε για βλακίες του τύπου τί PC είχε, όχι τίποτα σοβαρό.
Έτσι είναι και άλλοι το σηκώνουν αυτό και άλλοι όχι. Προσωπικά στα @@ μου τί θα νομίσει και τί θα γράψει κάποιος σε ένα forum. Αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να μπω στη διαδικασία.Παιδια καθε τι που ανεβαζετε ειναι εκτεθειμενο στις προθεσεις οποιουδηποτε.Ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος....μπορει οπιοσδηποτε που γουσταρει να ανεβασει μονταρισμενη η οχι μια φωτογραφια οπουδηποτε..οποιον τον ανησυχει αυτο ας μη βαζει φωτογραφιες.
Εγω αν και δεν εχω βαλει φωτογραφια δεν θα ειχα κανενα προβλημα ...δεν πανε να γ@ ....αλλωστε πια ο αλλος σε τραβαει με την καμερα του κινητου και δεν καταλαβαινεις τιποτα....
Σας προβληματισα εεεεε ??? :cool_11: :cool_11:
Σιγα μην φοβομαστε να κυκλοφορησουμε και την μουρη μας για τον οποιοδηποτε.....ρε ουυυυυυυυυυυυ
Θυμάμαι κάποιον που ήταν μέλος εδώ και στο myphone και ενώ ανέβαζε ο ίδιος παρα πολλές φωτογραφίες του ιδίου και των πραγμάτων του σε διάφορες σελίδες στο web μετά κλαιγόταν ότι οι άλλοι του υπέκλεψαν τα προσωπικά του δεδομένα :cool_11: Και μιλάμε για βλακίες του τύπου τί PC είχε, όχι τίποτα σοβαρό.