Αφγανιστάν - Off topic

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Παιδια καθε τι που ανεβαζετε ειναι εκτεθειμενο στις προθεσεις οποιουδηποτε.Ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος....μπορει οπιοσδηποτε που γουσταρει να ανεβασει μονταρισμενη η οχι μια φωτογραφια οπουδηποτε..οποιον τον ανησυχει αυτο ας μη βαζει φωτογραφιες.

Εγω αν και δεν εχω βαλει φωτογραφια δεν θα ειχα κανενα προβλημα ...δεν πανε να γ@ ....αλλωστε πια ο αλλος σε τραβαει με την καμερα του κινητου και δεν καταλαβαινεις τιποτα....

Σας προβληματισα εεεεε ??? :cool_11: :cool_11:

Σιγα μην φοβομαστε να κυκλοφορησουμε και την μουρη μας για τον οποιοδηποτε.....ρε ουυυυυυυυυυυυ
Έτσι είναι και άλλοι το σηκώνουν αυτό και άλλοι όχι. Προσωπικά στα @@ μου τί θα νομίσει και τί θα γράψει κάποιος σε ένα forum. Αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να μπω στη διαδικασία.
Θυμάμαι κάποιον που ήταν μέλος εδώ και στο myphone και ενώ ανέβαζε ο ίδιος παρα πολλές φωτογραφίες του ιδίου και των πραγμάτων του σε διάφορες σελίδες στο web μετά κλαιγόταν ότι οι άλλοι του υπέκλεψαν τα προσωπικά του δεδομένα :cool_11: Και μιλάμε για βλακίες του τύπου τί PC είχε, όχι τίποτα σοβαρό.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Φυσικά και φταίω και εγώ. Ασχέτως με το τι είναι ο συγκεκριμένος. Εφόσον ασχολήθηκα με το άτομο αυτό που ξέρω και εγώ λίγο πολύ τι είναι, φταίω. Δεν φταίω ποτέ μόνο ο ένας. Και οι δύο μεριές έχουμε μερίδιο ευθύνης. Απλά ο ένας έχει το μεγαλύτερο.
λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω Ειρήνη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης είναι δικό σου.
Ο ΗV δεν έκανε τίποτε άλλο από το να ψάξει στον παγκόσμιο ιστό και να βρει μια φωτογραφία σου πάνω σε μια μηχανή.
Ανέφερε ότι είσαι μια ξανθιά γραμματέας, όπως πραγματικά είσαι και το γράφεις και η ίδια.

Και το μεγαλύτερο λάθος σου Ειρήνη ξέρεις ποιο είναι.
ότι ήσουν με την Africa Twin και όχι με την LAGUNA !!!!!!!!!!!!!!!!

έτσι είναι ρε Ειρήνη.. τα ΛΑΘΗ πληρώνονται!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Ώπα λίγο γιατί μπερδεύτικα.

Αυτά τα "το thread ξέφυγε από το πρώτο post" μπορείτε να μου τα εξηγήσετε λίγο??? Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ φταίει η Ειρήνη δηλαδή??

Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά??? Φταίει η Ειρήνη δηλαδή που απάντησε στις προκλήσεις του HV στο άλλο thread??? (εκτός κι αν δεν έχετε δει τα σχετικά threads)

Μη τρελαθούμε κιόλας!!!

Ο μόνος που φταίει είναι η ανοχή που έχουμε δείξει σε ένα άτομο που έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι έπρεπε να έχει απομακρυνθεί πολύ καιρό πρίν.
Εγω παλι θα συμφωνησω 100% σε ΟΛΑ με τον φιλο Γιωργο :cool_4:
Ειναι γνωστη αυτη η κατασταση και σημερα ηταν η ειρηνη και αυριο θα ειναι καποιος αλλος ανυποψιαστος.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Αν θές να μάθεις αναρωτιέμαι γενικότερα........γιατί <πρέπει> να ξεφεύγουν τόσο πολύ τα θέματα ώστε να καταλήγουν σε προσωπική διαμάχη?......είτε αυτά βρίσκονται στις τεχνολογικές κατηγορίες είτε στην ΔΟΘ......κι εδώ επανέρχομαι στο post του Στέφανου......που εσύ απάντησες με ένα "ΩΧ".....ένα χρόνο πριν το AVSite δεν ήταν έτσι.

Υ.Γ.

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα αν πώ την άποψή μου πάνω στο αρχικό post της Γιώτας υπάρχει περίπτωση να θεωρηθώ εκτός θέματος.....:crazy_1:

Νομιζα για το παραπανω οτι εννουσες γιατι να ξεφευγουν τα πραγματα και να οδηγουνται πολλες φορες στη πλακα....

Για το παραπανω νομιζω οτι καθε προσπαθεια να αλλαξει θα ειναι σχεδον καταστροφικη..αλλα παλι μπορει και να κανω λαθος...

Τωρα γιατι τα πραγματα πρεπει να ξεφευγουν και να οδηγουνται πολλες φορες σε διαμαχη...γιατι ολοι εχουμε τις αποψεις μας γιατι ολοι τις εκφραζουμε με παθος και γιατι ολοι παρασυρομαστε απο το παθος αυτο μερικες φορες.

Αν προσπαθησεις να το αλλαξεις με φοβερα και βουρδουλα(οχι χαρακτηριστικο του avsite)...θα υποστεις τις αντιδρασεις..και πιστεψε με δεν θα ειναι λιγες...αλλα παλι μπορει να κανω και λαθος....

Πως ακριβως ηταν το avsite παλια ????

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω Ειρήνη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης είναι δικό σου.
Ο ΗV δεν έκανε τίποτε άλλο από το να ψάξει στον παγκόσμιο ιστό και να βρει μια φωτογραφία σου πάνω σε μια μηχανή.
Ανέφερε ότι είσαι μια ξανθιά γραμματέας, όπως πραγματικά είσαι και το γράφεις και η ίδια.

Και το μεγαλύτερο λάθος σου Ειρήνη ξέρεις ποιο είναι.
ότι ήσουν με την Africa Twin και όχι με την LAGUNA !!!!!!!!!!!!!!!!

έτσι είναι ρε Ειρήνη.. τα ΛΑΘΗ πληρώνονται!!!!!!!!!!!!!!!
Το ξέρω Αντώνη ότι ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Είμασταν όλοι μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, στέλναμε smilies με φιλάκια ο ένας στον άλλο και δεν τσακωνόμασταν ποτέ....αααχ ωραίες εποχές :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανισ

Τουλάχιστον πέρυσι τέτοια εποχή που γράφτηκα εγώ η κατάσταση ήταν πολύ πιο ήπια......όσον αφορά περιπτώσεις όπως αυτού εδώ του thread.......δεν είχαμε τόσες διαμάχες.......υπήρχαν βέβαια όπως σε όλα τα forums άλλωστε, αλλά όχι στο βαθμό που είναι σήμερα.......βέβαια τα μέλη ήταν τα μισά.........ίσως και λιγότερα.......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανισ

Είμασταν όλοι μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, στέλναμε smilies με φιλάκια ο ένας στον άλλο και δεν τσακωνόμασταν ποτέ....αααχ ωραίες εποχές :cool_11::cool_11::cool_11:
Αυτό ακριβώς. :cool_4::happy_4:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγ

Αυτό ακριβώς. :cool_4::happy_4:

χμμ... το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό :happy_8::happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελε

χμμ... το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό :happy_8::happy_8:
χμμμμ......το δικό μου πάλι όχι.....:happy_9::happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγ

Τουλάχιστον πέρυσι τέτοια εποχή που γράφτηκα εγώ η κατάσταση ήταν πολύ πιο ήπια......όσον αφορά περιπτώσεις όπως αυτού εδώ του thread.......δεν είχαμε τόσες διαμάχες.......υπήρχαν βέβαια όπως σε όλα τα forums άλλωστε, αλλά όχι στο βαθμό που είναι σήμερα.......βέβαια τα μέλη ήταν τα μισά.........ίσως και λιγότερα.......
Από το Φεβρουάριο 2007 και μετά που έγινε μέλος ο Johnny20 άρχισε να χαλάει το πράγμα. :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελε

Από το Φεβρουάριο 2007 και μετά που έγινε μέλος ο Johnny20 άρχισε να χαλάει το πράγμα. :cool_11:
Λές έ? :cool_11:

Reaction score
1.213

Δεν μπορεις να προβλεψεις συμπεριφορες , αν προσπαθησεις να επιβαλλεις μια καταστασης ''ηθους'' στο τελος ολοι θα φοβουνται να μιλησουν.
Και αλλοι προσπαθησαν και απετυχαν...βεβαια στο τελος η εικονα του σαιτ θα μεινει καθαρη σε ξενα ματια...ειναι τι επιδιωκεις στο τελος να πετυχεις..

Νομιζω οτι το avsite εχει βρει το μυστικο για να αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις....αλλα δεν στο λεω :happy_9: :happy_9:...για να σκασεις...:cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν.

Reaction score
1.213

Αυτο πανω απο ολα...:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο

Λές έ? :cool_11:
1+1 = 2 "happy_1"
Πέρα από την πλάκα, πάντα οι ίδιες εντάσεις υπήρχαν. Είμαστε θερμόαιμος λαός, είναι και χαλαρός ο συντονισμός - δε θέλει πολύ.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο

1+1 = 2 "happy_1"
Πέρα από την πλάκα, πάντα οι ίδιες εντάσεις υπήρχαν. Είμαστε θερμόαιμος λαός, είναι και χαλαρός ο συντονισμός - δε θέλει πολύ.

Τωρα με ποιους εισαι ??? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Δε μου λεεεεεες...ποσα πηρες για να περασεις ''αθωα'' το μηνυμα σου ??

:cool_11:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Τι up και down ?? :cool_11:

Οριστε... τι πιστευετε οτι φταιει για αυτη την κατασταση στο Αφγανισταν και σε αλλες παρομοιες περιοχες ? Ειναι οι θρησκεια τους που λειτουργει σαν ανασταλτικος παραγοντας ως προς την δημιουργια μιας κοινωνιας οπου να εμπεριεχει και τον σεβασμο στη γυναικα ? Ειναι η φτωχεια η δικαιολογια ? Ειναι αλλοι παραγοντες ?
Και πως θα μπορουσε να αλλαξει κατι τετοιο ?

Ξεκινα ..... :crazy_4:

:happy_4:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538