- Reaction score
- 14
Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν
Το θέμα του thread κοινώς...αγαπήθηκε.
Μήπως...λέω (δεν ξέρω)...μήπως θα έπρεπε όλη η ανούσια λογοδιάρροια που προήλθε από την διεστραμμένη αίσθηση κοινωνικής συμπεριφοράς ενός απλού βλάκα να διαγραφεί;
Στα γραπτά όταν γίνεται ένα λάθος...διορθώνεται. Σβήνεται.
Δεν μένει.
Στα προφορικά ευτυχώς τον ρόλο της γόμμας τον πάιζει ο χρόνος.
Περνώντας εξαφανίζει την αιρούμενη φασαρία... ή βλακεία αν αγαπάτε καθαρίζοντας το αεράκι και επιστρέφοντας το σε εμάς ήσυχο και φρέσκο προς αναπνοή.
Στο Avsite...(το φελέκι μου) γιατί πρέπει να καταγράφεται όλη η μακακία που δέρνει τους Έλληνες όταν γράφουν σε forum;
Και να μένει σε κοινή θέα ''για πάντα'' όταν η θεματική του site είναι AV και όχι τα ''άπαντα μακακίας στα Ελληνικά φόρα'';
Γιατί η φράση off topic (στο AVsite)...δεν έχει καμμία απολύτως σημασία;
Τι είναι αυτό που προσφέρει στο αρχικό θέμα ...από όλα αυτά που γράφτηκαν;
Παρακαλώ να διαγραφεί ως offtopic ΜΑΖΙ με τις υπόλοιπες 7 και βάλε σελίδες ΑΣΧΕΤΗΣ παπαρολογίας.
Ευχαριστώ και συγγνώμη.
Το θέμα του thread και του AVSite δεν είναι ο HV. Παρακαλώ να τελειώσουμε εδώ.
...
Το θέμα του thread κοινώς...αγαπήθηκε.
Μήπως...λέω (δεν ξέρω)...μήπως θα έπρεπε όλη η ανούσια λογοδιάρροια που προήλθε από την διεστραμμένη αίσθηση κοινωνικής συμπεριφοράς ενός απλού βλάκα να διαγραφεί;
Στα γραπτά όταν γίνεται ένα λάθος...διορθώνεται. Σβήνεται.
Δεν μένει.
Στα προφορικά ευτυχώς τον ρόλο της γόμμας τον πάιζει ο χρόνος.
Περνώντας εξαφανίζει την αιρούμενη φασαρία... ή βλακεία αν αγαπάτε καθαρίζοντας το αεράκι και επιστρέφοντας το σε εμάς ήσυχο και φρέσκο προς αναπνοή.
Στο Avsite...(το φελέκι μου) γιατί πρέπει να καταγράφεται όλη η μακακία που δέρνει τους Έλληνες όταν γράφουν σε forum;
Και να μένει σε κοινή θέα ''για πάντα'' όταν η θεματική του site είναι AV και όχι τα ''άπαντα μακακίας στα Ελληνικά φόρα'';
Γιατί η φράση off topic (στο AVsite)...δεν έχει καμμία απολύτως σημασία;
Τι είναι αυτό που προσφέρει στο αρχικό θέμα ...από όλα αυτά που γράφτηκαν;
Παρακαλώ να διαγραφεί ως offtopic ΜΑΖΙ με τις υπόλοιπες 7 και βάλε σελίδες ΑΣΧΕΤΗΣ παπαρολογίας.
Ευχαριστώ και συγγνώμη.