Αφγανιστάν - Off topic

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Eβαλες πολλά ερωτήματα και..

&^)&%)*(&)(&*%)(*%(&ΓΙΤ*&Τ%(^$(_^+()+(&+(&)^&*%^#^%#*ΦΘΦ ΨΩ&Ψ&^Ρ(*%)(^_*^+_)^+(_(_))&*+_)ΘΝ+_(ΘΝ+)_(

μπλόκαρα...:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Τι up και down ?? :cool_11:

Οριστε... τι πιστευετε οτι φταιει για αυτη την κατασταση στο Αφγανισταν και σε αλλες παρομοιες περιοχες ? Ειναι οι θρησκεια τους που λειτουργει σαν ανασταλτικος παραγοντας ως προς την δημιουργια μιας κοινωνιας οπου να εμπεριεχει και τον σεβασμο στη γυναικα ? Ειναι η φτωχεια η δικαιολογια ? Ειναι αλλοι παραγοντες ?
Και πως θα μπορουσε να αλλαξει κατι τετοιο ?

Ξεκινα ..... :crazy_4:

:happy_4:
α. Δεν ξέρω.
β. Ναι
γ. Οχι
δ. Δεν ξέρω.
ε. Δεν ξέρω.
:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κο

1+1 = 2 "happy_1"
Πέρα από την πλάκα, πάντα οι ίδιες εντάσεις υπήρχαν. Είμαστε θερμόαιμος λαός, είναι και χαλαρός ο συντονισμός - δε θέλει πολύ.
Αυτό ξαναπέστο.......αλλά ρε γαμώτο από τη μια λέω να του ρίξω του Μελέτη infraction αλλά από την άλλη κρατιέμαι γιατί το ευχαριστιέται άμα γεμίζει το προφίλ του.....:cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Αν γουστάρετε ψυχανάλυση, μαζί σας βρε κι εγώ. Αλλά γιατί δεν ανοίγετε ένα άλλο θεματάκι? :cool_4:

...

Reaction score
0

Anyway,

προτείνω να μεταφερθούν όλα τα άσχετα με το θέμα posts ώστε να μην καταστεί το thread άχρηστο μιας και το θέμα είναι(ήταν) ενδιαφέρον για συζήτηση......:happy_4:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Anyway,

προτείνω να μεταφερθούν όλα τα άσχετα με το θέμα posts ώστε να μην καταστεί το thread άχρηστο μιας και το θέμα είναι(ήταν) ενδιαφέρον για συζήτηση......:happy_4:
Μάλλον το πρώτο post πρέπει να μεταφερθεί αλλού :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
1.846

Η φτώχεια πάει μαζί με την αμορφωσιά, στο θέμα μας την κοινωνική αμορφωσιά, ενώ ταυτόχρονα ο αδύναμος (αμόρφωτος φτωχός) έχει σφοδρή επιθυμία να διατάξει, εκεί που τον παίρνει, για να ανταποδώσει όσα έχει υποστεί, θεωρώντας πως έτσι ανεβαίνει απο το πηγάδι που βρίσκεται.

Οι αδύναμες υπάρξεις, γυναίκες, παιδιά, κατοικίδια, είναι οι πιθανότεροι και προσιτότεροι υποδοχείς της ζωώδους συμπεριφοράς.

Όσο το κοινωνικό επίπεδο ανεβαίνει, λιγοστεύουν τα φαινόμενα βίας, οπαδισμού και θρησκοληψίας.

Σώνει τόσο, ανεμ ακούει. :smoking:

Reaction score
60

120 posts και ακρη δεν βγαινει !!!

Ο ΗV ακομα μια φορα βρηκε " β η μ α " και εβγαλε ξανα το αχτι του !!

Πιστευω οτι πρεπει να σκληρηνει η σταση των συντονιστων σε αναλογες περιπτωσεις !!

ΑΠΛΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο

Τωρα με ποιους εισαι ??? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Δε μου λεεεεεες...ποσα πηρες για να περασεις ''αθωα'' το μηνυμα σου ??

:cool_11:

Εδώ ο marvin σε χαρακτηριστικό ενσταντανέ "happy_1"

Reaction score
0

Η φτώχεια πάει μαζί με την αμορφωσιά, στο θέμα μας την κοινωνική αμορφωσιά, ενώ ταυτόχρονα ο αδύναμος (αμόρφωτος φτωχός) έχει σφοδρή επιθυμία να διατάξει, εκεί που τον παίρνει, για να ανταποδώσει όσα έχει υποστεί, θεωρώντας πως έτσι ανεβαίνει απο το πηγάδι που βρίσκεται.

Οι αδύναμες υπάρξεις, γυναίκες, παιδιά, κατοικίδια, είναι οι πιθανότεροι και προσιτότεροι υποδοχείς της ζωώδους συμπεριφοράς.

Όσο το κοινωνικό επίπεδο ανεβαίνει, λιγοστεύουν τα φαινόμενα βίας, οπαδισμού και θρησκοληψίας.

Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο...
Γυναίκες; Αδύναμες υπάρξεις; :smoking:

Reaction score
0

Μάλλον το πρώτο post πρέπει να μεταφερθεί αλλού :cool_11::cool_11::cool_11:
Έλα ντε.....:cool_11:

Reaction score
0

Εγώ ακόμη περιμένω τη φωτογραφία της Ειρήνης πάντως!!!!!!!!!!!!

τι θα γίνει ρε παιδιά .. θα περιμένουμε πολύ ώρα?????????????

Reaction score
1.846

Ας ξαναπροσπαθήσω:
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο...
Γυναίκες; Αδύναμες υπάρξεις; :smoking:
Όταν μιλάμε για σωματικό εξαναγκασμό και βία, ναι.

Μπόιζ εντ γκερλς, ας γίνει μια προσπάθει απ' όλους να πάμε σε θέματα ουσιαστικότερα απο αυτό που διαμείφθηκε στο παρόν νήμα.

Έβαλα ένα προβληματισμό και παρακαλώ για απαντήσεις. Αν δεν μ' ενδιέφεραν οι απόψεις σας δεν θα έμπαινα σε κόπο. :happy_9:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.967

Οριστε... τι πιστευετε οτι φταιει για αυτη την κατασταση στο Αφγανισταν και σε αλλες παρομοιες περιοχες ?
Ο φταίχτης είναι ένας συνδυασμός βλακείας, θρησκείας, φτώχειας.

Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Λες και έχουμε λύσει τα δικά μας και θέλουμε να σώσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Διαφωνώ κάθετα... απλώς όσο ανεβαίνουμε στην κοινωνική κλίμακα, τόσο λιγότερα μαθαίνονται προς τα έξω λόγω "επιρροής" των κοστουμαρισμένων θυτών.

Αδύναμος με αυτήν τη συγκεκριμένη έννοια δεν είναι ο αμόρφωτος φτωχός, τον οποίο η έλλειψη κοινωνικής μόρφωσης μπορεί μεν να οδηγήσει σε απρεπή και όχι "καθώς πρέπει" συμπεριφορά, αλλά μέχρι εκεί. Αδύναμος με την έννοια του να θέλει να αντιμετωπίσει την "αδυναμία" του με επιβολή με όλα τα μέσα είναι όποιος για οποιονδήποτε λόγο α) έχει αφεθεί (= εγωισμός!) να κυριευθεί από τα συμπλέγματά του και β) έχει χάσει τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο καλό και το κακό (διεστραμμένη μορφή της αυτοπεποίθησης).

Τώρα για πρακτικές που αποτελούν έθιμο, όπως είναι ο γάμος παιδιών, η μπούργκα ή η κλειτοριδεκτομή, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, γιατί θέλει πραγματική δύναμη για να εναντιωθεί κανείς σε ένα πατρο-παράδοτο πρέπει, ιδιαίτερα σε μια αυστηρή και καταδικαστική κοινωνία. Εκεί (και μόνο εκεί) ναι, η καλλιέργεια ίσως είναι ένα πλεονέκτημα για να μπορεί αυτός που νιώθει ποιο είναι το σωστό να το τεκμηριώσει κιόλας και να έχει το θάρρος να σηκώσει ανάστημα απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Reaction score
1.846

Διαφωνώ κάθετα... απλώς όσο ανεβαίνουμε στην κοινωνική κλίμακα, τόσο λιγότερα μαθαίνονται προς τα έξω λόγω "επιρροής" των κοστουμαρισμένων θυτών ....
Κι' εγώ οριζόντια, είναι και πιο αναπαυτικά! :happy_9:

Δεν βλέπω να διαφωνούμε στην ουσία, απλά εσύ μετάφρασες τα εκεί σε ευρωπαϊκή βερσιόν, ενώ προσπάθησα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, να μείνω σε μια ασιατική άγρια χώρα, σαν τόπο και σαν συμπεριφορά.

Εδώ, που είμαστε συγκριτικά ανεβασμένοι κοινωνικά, υπάρχει τεράστια ποσοτική διαφορά, στην ύπαρξη παρόμοιων περιστατικών. Δεν είναι κάτι που μένει κρυφό δηλ, αλλά έχει πολύ μικρότερη εμφάνιση. Θα ήθελα όμως να μείνουμε στα εκεί.

Ζώα υπάρχουν παντού, όταν όμως έχουμε μια ολόκληρη εθνότητα, δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως όλοι είναι άχρηστοι. Ενώ η άποψη πως, λόγω της κονωνικής άγνοιας, της έλλειψης σύγκρισης με άλλες κοινωνίες και της αγωνίας για επιβίωση, έχει γίνει καθεστώς η βία και ο σωματικός εξαναγκασμός, είναι πιο συμπαθητική. Εξηγεί τι προκαλεί τέτοια μεγάλη πυκνότητα αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Αυτό που λέγεται λαϊκά "είναι 100 χρόνια πίσω".

VG

Reaction score
0

Παιδια ο σταυρος ενος ασεξουαλικου παρθενου μαρτυρα που προσπαθει να παταξει την αμαρτια, και να μας επαναφερει στον ισιο δρομο ειναι πολυ βαρυς! Ας μην επιβαρυνουμε τη πορεια του σ'αυτον το προσωπικο Γολγοθα.
:cool_11:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

το αστείο είναι ότι εγώ δεν έχω ανεβάσει φωτό μου σε κανένα απο αυτά τα sites που αναφέρθηκες
Μα καλα βρε Ειρηνη και εσυ !!!
Στην σελιδα Νο 10 το λες?

Και ψαχνω 5 ωρες σε αυτα τα site να βρω την φωτο σου !!! "happy_1"
Aμαν πια !!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286