dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.434
Μιχάλη, αργείς να ανανεώσεις το νήμα σου αλλά όταν το κάνεις μας χαρίζεις υπέροχες 'διαδικτυακές' στιγμές!!! Καλή συνέχεια στις μουσικές και ακουστικές αναζητήσεις σου!
Κορυφαιο ηχειο κατα την αποψη μου,Μιχαλη εκανες υπεροχη επιλογη!!!!Και συνεχίζουμε...
Το ηχείο αυτό λοιπόν ήταν το PROAC D-80R, με το twitter τύπου ribbon (R). Υπάρχει και η απλή έκδοση με κλασσικό υφασμάτινο twitter.
Με 2 mid-range θόλου (θυμίζουν atc αλλά δεν ξέρω αν προέρχονται από αυτή), 2 woofer 8 ιντσών και οπή bass reflex που βγαίνει από τα δύο κάτω πλαϊνά του ηχείου
Κορυφαιο ηχειο κατα την αποψη μου,Μιχαλη εκανες υπεροχη επιλογη!!!!
Καλοριζικο και καλοακουστο φιλε.
Δημήτρη σε ευχαριστώ και σου εύχομαι επίσης.Μιχάλη, αργείς να ανανεώσεις το νήμα σου αλλά όταν το κάνεις μας χαρίζεις υπέροχες 'διαδικτυακές' στιγμές!!! Καλή συνέχεια στις μουσικές και ακουστικές αναζητήσεις σου!
Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ.Κορυφαιο ηχειο κατα την αποψη μου,Μιχαλη εκανες υπεροχη επιλογη!!!!
Καλοριζικο και καλοακουστο φιλε.
Εννοείς κανα τρίμηνο δηλαδή............θα με συντροφεύει για πολύ καιρό
Μιχαλη ειναι απο τα λιγα ηχεια που εκτιμω και θα ηθελα να ειχα......μου αρεσει αυτος ο ηχος!!!!!Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ.
Είναι γεγονός ότι το Proac μου αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι θα με συντροφεύει για πολύ καιρό
Μάνο ήδη έκλεισα 9 μήνες συμβίωσης μαζί τους και δεν τα χορταίνω!!Εννοείς κανα τρίμηνο δηλαδή.......
Στον γιατρό σου το έχεις πει;Μάνο ήδη έκλεισα 9 μήνες συμβίωσης μαζί τους και δεν τα χορταίνω!!
Δεν έχει ιατρικές ανάγκες γιά τέτοια θέματα...Ακολουθεί δικής του επινόησης...shοpping therapy.Στον γιατρό σου το έχεις πει;
Μεταγράφοντας κάποιος το ρητό από το Spider-Man στους...Transformers θα σημείωνε :Τώρα θα κάνετε υπομονή κάνα-δύο χρόνια να μαζέψω υλικό και να τα πούμε πάλι
Το μοναδικό που μοιάζει να λείπει από παρουσίαση αυτού του βεληνεκούς,είναι η...κάτοψη του χώρου ακρόασης..
Δεν θα στο συνιστουσα Μαικ,ειδικα σημερα που η βροχα πεφτει στρειτ θρου...Πραγματι Μαικ, μια κατοψη του χωρου αν μπορουσες να βάλεις.....
Δεν θα στο συνιστουσα Μαικ,ειδικα σημερα που η βροχα πεφτει στρειτ θρου...