Αφιερωμένο στον Βλάση

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Μιχάλη, αργείς να ανανεώσεις το νήμα σου αλλά όταν το κάνεις μας χαρίζεις υπέροχες 'διαδικτυακές' στιγμές!!! Καλή συνέχεια στις μουσικές και ακουστικές αναζητήσεις σου!

Reaction score
460
Και συνεχίζουμε...

Το ηχείο αυτό λοιπόν ήταν το PROAC D-80R, με το twitter τύπου ribbon (R). Υπάρχει και η απλή έκδοση με κλασσικό υφασμάτινο twitter.
Με 2 mid-range θόλου (θυμίζουν atc αλλά δεν ξέρω αν προέρχονται από αυτή), 2 woofer 8 ιντσών και οπή bass reflex που βγαίνει από τα δύο κάτω πλαϊνά του ηχείου
Κορυφαιο ηχειο κατα την αποψη μου,Μιχαλη εκανες υπεροχη επιλογη!!!!
Καλοριζικο και καλοακουστο φιλε.

Reaction score
371
Μιχάλη, αργείς να ανανεώσεις το νήμα σου αλλά όταν το κάνεις μας χαρίζεις υπέροχες 'διαδικτυακές' στιγμές!!! Καλή συνέχεια στις μουσικές και ακουστικές αναζητήσεις σου!
Δημήτρη σε ευχαριστώ και σου εύχομαι επίσης.

Τώρα θα κάνετε υπομονή κάνα-δύο χρόνια να μαζέψω υλικό και να τα πούμε πάλι :):):)

Reaction score
371
Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ.
Είναι γεγονός ότι το Proac μου αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι θα με συντροφεύει για πολύ καιρό :dance2::dance2:

Reaction score
460
Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ.
Είναι γεγονός ότι το Proac μου αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι θα με συντροφεύει για πολύ καιρό :dance2::dance2:
Μιχαλη ειναι απο τα λιγα ηχεια που εκτιμω και θα ηθελα να ειχα......μου αρεσει αυτος ο ηχος!!!!!
Οσες φορες τα εχω ακουσει υπο οιαδηποτε συνθηκες ο ηχος τους ειναι αφοπλιστικος!!!
Φανταζομαι αυτο πως θα παιζει........:thumbsup:
Αριστη επιλογη (παντα κατα την αποψη μου)!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Στον γιατρό σου το έχεις πει;:drinks:
Δεν έχει ιατρικές ανάγκες γιά τέτοια θέματα...Ακολουθεί δικής του επινόησης...shοpping therapy.;)
Τώρα θα κάνετε υπομονή κάνα-δύο χρόνια να μαζέψω υλικό και να τα πούμε πάλι :)
Μεταγράφοντας κάποιος το ρητό από το Spider-Man στους...Transformers θα σημείωνε :
"With great transformations,comes great responsibility..." :D
Oi εντυπώσεις και τα σχόλιά σου για τις συσκευές που έχουν εναλλαχθεί στα ικριώματα, θα ωφελούσαν δυνητικά όσα παρατηρητικά άτομα θα ήθελαν να μην προβαίνουν σε πολλές εναλλαγές στο δικό τους σύστημα.
Το μοναδικό που μοιάζει να λείπει από παρουσίαση αυτού του βεληνεκούς,είναι η...κάτοψη του χώρου ακρόασης. (ο οποίος είναι μεν ασύμμετρος στους ολικούς του όγκους,,αλλά το κυρίως πεδίο ακρόασης είναι τακτοποιημένο κατά τρόπον ώστε να μετριάζονται οι επιπτώσεις της ασυμμετρίας.

gonis

Luger
Reaction score
12.112
Το μοναδικό που μοιάζει να λείπει από παρουσίαση αυτού του βεληνεκούς,είναι η...κάτοψη του χώρου ακρόασης..
Πραγματι Μαικ, μια κατοψη του χωρου αν μπορουσες να βάλεις.....
Δεν θα στο συνιστουσα Μαικ,ειδικα σημερα που η βροχα πεφτει στρειτ θρου...

Reaction score
2.566
Αν μου επιτρέπει ο Μιχάλης... επειδή έχω βρεθεί στον χώρο κι έχω εικόνα, ο χώρος του αντικειμενικά είναι καλός, είναι συμμετρικός ως προς τις πρώτες ανακλάσεις και την τοποθέτηση ηχείων-θέσης ακρόασης και πίσω από τη θέση ακρόασης είναι τέτοιο το άνοιγμα και το μέγεθος του χώρου που δεν υπάρχουν σημαντικές ιδιαίτερες μεταγενέστερες ανακλάσεις...
Άρα, αντικειμενικά, υπάρχουν οι προυποθέσεις για,ουσιαστικά, σωστή αναπαραγωγή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα!!

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.881
Δεν θα στο συνιστουσα Μαικ,ειδικα σημερα που η βροχα πεφτει στρειτ θρου...

Aν μου επιτρέπεις το ρητό λέει right through.
Σε άπταιστα ελληνοαγγλικά , ραϊ θρου. :dance2:

Reaction score
1.815
Ο gonis έχει δίκιο κι εσύ επίσης.
Ο δάσκαλος ποικιλοτρόπως αναφέρεται και σε straight through...:p

Mιχάληηηηηηη Ζαμπέτα ακούς?:thumbsup:

Reaction score
371
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Μετά την (για μένα άδικη και χωρίς λογική) απόφαση για τις αγγελίες, (ήμουν ένας από αυτούς που "κόπηκαν"), είχα αποφασίσει να απέχω από το φόρουμ.

Ο μόνος λόγος που επανέρχομαι σήμερα είναι για να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο και συμφορουμίτη Χάρη (Zakman35) για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια του στην ολοκλήρωση του νέου μου ακουστικού χώρου.

Παρ' όλο ότι ο χώρος ήταν πολύ δύσκολος ηχητικά (σχεδόν τετράγωνος), με τις γνώσεις και τις πολύ σωστές προτάσεις του Χάρη, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και πολύ καλύτερο από τον προηγούμενο χώρο μου.

Χάρη ένα μεγάλο ευχαριστώ.:smile:

Και μερικές φωτό του νέου χώρου:

Reaction score
5
MILES εισαι εδω μεσα στο φορουμ αυτος με τις κορυφαιες ακουστικες εμπειριες, γι΄αυτο μη μας στερεις την πολυτιμη παρουσια σου.Τωρα αν καποιοι απο ζηλια πιστευω και μονο σε αναγκασαν να αποχωρησεις,μονο κακο εκαναν στο φορουμ και τιποτε αλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon